ima li hopera????

Moze i jedno i drugo, a moze i jedno bez drugog. Stvarno mislite da Mik Dzeger jos uvek pije pivo... ;) Pivo je aperitiv, a viski, votka, tekila su prava pica za stare rokere zagrizle u duvan i ko zna sta jos. ;) (Ali, ja nisam medju njima... Ja sam jos mlad roker. :wink: :roll: )

Guliverr:
mortishaaa:
PROTIV, ako se tako glasa :lol:
P.S. pogledati na NEKA SE PRIJAVE SVI KOJI NE SLUSAJU ROCK I METAL :roll:
Dobro je sto su nam ukinuli onaj forum! Ja i ti se ocigledno ne razumemo ali nema veze. Mogli smo onako do 2005. U ostalom nije ni vazno . Meni je sve jedno
sta vi slusate , ja cu slusati ono sto volim ali SAMO NE DOZVOLJAVAM DA ME IKO VREDJA kao sto je to Dzoni radio, tada sam spreman da uzvratim.
I jos nesto , kao sto vidis po gore navedenim pevacima ni ja neslusam GRAND. Dobro samo MIRU SKORIC
i stare pesme Lepe Brene a da znas da u CITY RECORDSU
nisu narodnjaci i nemoj to da ponovis smejace ti se neko. Mozda je od svih njih narodnjak samo ova GOGA sto se sad pojavila i to je sve! Ne mozes to reci ni za JOKSIMOVICA, ni za LEONTINU, ni za TWINS itd.POZDRAV ZA SVE KOJI IMAJU HRABROSTI DA PRIZNAJU DA SLUSAJU NARODNJAKE ! DAKLE ZA SVE KOJI SE NE FOLIRAJU !
hehe.... da dobro je.. :lol: :lol: nego.. najvise mrzim kad neko ovo kaze: "SVE KOJI IMAJU HRABROSTI DA PRIZNAJU DA SLUSAJU NARODNJAKE ! DAKLE ZA SVE KOJI SE NE FOLIRAJU !" zasto vam je tako tesko da poverujete da postoje ljuti koji jednostavno tu muziku ne mogu da svare!!!!! :roll: i jos nesto... razlikujem ja city r. i grand.. ali sve dodje na isto :wink:

Ovih dana digla se velika medijska prasina oko Zeljka Joksimovica i pesme "Lane moje".
Da li je pesma plagijat ili ne, to cemo tek da vidimo.
:evil: Zeljko Joksimovic je tuzio Roberta Cobana glavnog i odgovornog urednika "Sveta".
Da li je Coban upravu sto tvrdi da je pesma plagijat i ako jeste da li Joksimovic treba da predstavlja nasu zemlju sa tom pesmom :?: :!:
:lol: :wink:

E ljudi drago mi je da se bar neko seca Nese leptira. Mislim da neki bendovi treba da ostanu upamceni i ako vise ne postoje.A da ne pricamo o tome koliko su puta samo obradjivali njihove pesme... Steta smo sto Nese vise nema mozda bi nam i muzicka scena bila kvalitetnija... :(

citajuci na raznim sajtovima komentare o Lanetu i Zeljku primetila sam da reci pakosti i zlobe dominiraju. Zeljkovu pesnu je izabrala, izmedju ostalih, i publika. ukoliko se ja ne varam Lane je imalo duplo vise glasova publike od drugoplasirane kompozicije. zar to ne govori nesto? govori o ukusu koji ima nasa nacija. ako je tako, onda ne treba raspravljati da li je lane ovo ili ono, vec o tome sta je sa muzickim ukusom na teritoriji SCG.posto smo nemocni da se resimo kica i sunda koji je u svakoj pori naseg socijalnog miljea, onda se kanimo tog sizifovog posla?
A cemu toliki napadi na Zeljka i Leontinu? smeta narodu sto su mladi i uspesni. sad bi da se ospori ceo njihov muzucki rad. da se kaze da nisu kvalitetni muzicari? to sto oni prave pesma tipa Telo vreteno i sl.(na koje srbijanci i crnogorci padaju u nesvest) znaci da su oni pronasli foru kako da se obogate na kicu i sundu koji nacija podrzava, trazi i slavi. hocemo li im to zameriti? mozda, samo iz pakosti. a tu je i ono: da komsiji umre krava i svi srecni. e, tuzan smo mi narod. dok se god ne izlecimo kukolja u vidu besposlicara, zavidljivaca, spletkarosa i slicnih parazita, ici ce nam nizbrdo i kudicemo one koji su uspesni.
u Srbiji jedino uspeh ne moze da se oprosti i zaboravi!!!!
A Ti Zeljko, samo napred!@@@@@ nisam tvoj fan, ali verujem u tebe i iskreno cu navijati za naseg BAMBIJA!!!!
S postovanjem,
Barbara

Ljudi, kao sto bi mortishaaa rekla, PRELISTAJTE MALO TEME, INFORMISITE SE, VIDITE STA JE NEKO PRE VAS IMAO DA KAZE NA TU TEMU, PROCITAJTE MALO, MOZDA VAS IZNENADI KOLIKO LJUDI SE JAVLJALO SA ISTIM KOMENTARIMA. KAO MANJE-VISE REZIDENTU OVOG FORUMA, MUKA MI JE VISE DA CITAM POSTOVE TIPA "METAL JE BOLJI OD HIPHOPA, HIPHOP JE BOLJI OD METALA, MA NEMATE VI POJMA, NISTA TI NE ZNAS, NARKOSI, MAKROI, BEZI, NEMAS POJMA..."

I jos nesto, sto nam se lokalna vlast ne javlja po ovom pitanju? Ili, bolje reci, gde se u ovom trenutku nalazi nasa dezurna vlast?

Ma sta se lozite na tu evroviziju, kad je neko posle pobede neke pesme cuo ponovo tu pesmu na tv-u ili radio-prijemniku?:)
Mozda prve nedelje posle pobede a posle toga nijednom, nikad vise...Shvatite da je vreme "ABBA-e" proslo i nikad bise nijedna pesma nije bila takav hit!
Nama je to senzacija jer ucestvujemo po prvi put posle koliko godina a ja zelim da vidim neki nas bend na MTV-u ili slicno npr, "el.orgazam unplugged".
Onda bi mi bilo lakshe
:D

Uh, sveca mu. Dobro, ok, pesma ima stvarno super aranzman i prodaje se. Pretpostavljam da je to i vazno... Sto rece Ms. Morrison, nikad se na Evroviziji nije gledalo koliko je neka pesma zaista kvalitetna. A sto se tice plagijata, kao sto ne mozes u startu da kazes da jeste, tako ne mozes u startu da kazes da nije. Slusanje je pokazalo da zasta nije, i to je ok. Ne mozes kriviti coveka ako sumnja, vec samo ako slepo veruje.

Ima ljudi koji su bili ubedjeni da je plagijat i ima ljudi koji su bili ubedjeni da nije, i pre nego sto su bilo sta proverili. To su fanatici. Ostalo je u redu.

Back