grupe su mi totalno komercijalne,aj evanescence su kao neki dark rock al nw
svejedno ja volim "teze"stvari :wink: ja inace furam fazon malo vise metal malo manje punk :wink:
:wink: 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Spiritcraft:...we're drinking everything!! :wink:Anonymous:we are drinking beer we are drinkikg gin no matter what s in bottle........ 8)
hehe.... da dobro je..Guliverr:Dobro je sto su nam ukinuli onaj forum! Ja i ti se ocigledno ne razumemo ali nema veze. Mogli smo onako do 2005. U ostalom nije ni vazno . Meni je sve jednomortishaaa:PROTIV, ako se tako glasa![]()
P.S. pogledati na NEKA SE PRIJAVE SVI KOJI NE SLUSAJU ROCK I METAL![]()
sta vi slusate , ja cu slusati ono sto volim ali SAMO NE DOZVOLJAVAM DA ME IKO VREDJA kao sto je to Dzoni radio, tada sam spreman da uzvratim.
I jos nesto , kao sto vidis po gore navedenim pevacima ni ja neslusam GRAND. Dobro samo MIRU SKORIC
i stare pesme Lepe Brene a da znas da u CITY RECORDSU
nisu narodnjaci i nemoj to da ponovis smejace ti se neko. Mozda je od svih njih narodnjak samo ova GOGA sto se sad pojavila i to je sve! Ne mozes to reci ni za JOKSIMOVICA, ni za LEONTINU, ni za TWINS itd.POZDRAV ZA SVE KOJI IMAJU HRABROSTI DA PRIZNAJU DA SLUSAJU NARODNJAKE ! DAKLE ZA SVE KOJI SE NE FOLIRAJU !
nego.. najvise mrzim kad neko ovo kaze: "SVE KOJI IMAJU HRABROSTI DA PRIZNAJU DA SLUSAJU NARODNJAKE ! DAKLE ZA SVE KOJI SE NE FOLIRAJU !" zasto vam je tako tesko da poverujete da postoje ljuti koji jednostavno tu muziku ne mogu da svare!!!!! jagodica:narodnjak neki
ili obojeni program
ili neki sarlo akrobata??

iluzionista:jagodica:narodnjak neki
ili obojeni program
Sa tobom nikad nije dosadno, zar ne.![]()
jagodica:iluzionista:jagodica:narodnjak neki
ili obojeni program
Sa tobom nikad nije dosadno, zar ne.![]()
nemam pojma, samo se ti javljash :I
jagodica:pa mogo bi josh neko da se javi, da mi podigne ego
Zeljko Joksimovic je tuzio Roberta Cobana glavnog i odgovornog urednika "Sveta".
:wink:
:wink:testament_85:Iced Earth - Dante's Inferno...e sad posto pesma traje 17 min. bilo bi zamorno sa moje strane, da vam napisem citavi text 8)
Peta W.::wink:testament_85:Iced Earth - Dante's Inferno...e sad posto pesma traje 17 min. bilo bi zamorno sa moje strane, da vam napisem citavi text 8)