ima li hopera????

mortishaaa:
GULIVERR:
Vi stvarno ne razumete ! Vidi ovako tebe necu nazvati pogrdnim imenima a ne bih ni dzonija da on na jednom drugom forumu nije rekao da su "retardi oni koji slusju stil muzike koji ja slusam" ili nesto slicno! Dakle samo sam mu odgovorio! Toliko o tome! A sad da te pitam da li ti mozda poznajes Acu posto je on jedini koji je u dusi roker a ovamo kralj splavova! I da ti i to pojasnim nije on narodnjak! On samo odlicno interpretira narodnjake a ito hteli vi da priznate ili ne radi i sa rokom! E sad stvar je u tome sto mu rokeri zameraju sto interpretira narodnjake a narodnjaci mu ne zameraju sto interpretira rokere! Inace one pesme koje su njegove najvise su pop vise nego i rok i narodnjak a neke u sebi imaju i elemente grcke muzike! Dakle njegove pesme nisu narodnjak! Ako njega pitate sta peva on ce reci - ono sto volim! I zaista to i radi! Njegovi idoli bili su momci iz grupe Bjelo dugme ali i Toma Zdravkovic i ja tu ne vidim nista lose! A sa druge strane reci ce da je roker! E sad kao znate rok svako dozivljava na svoj nacin ali njegova definicija je ISKRENOST,EMOCIJA;DOZIVLJAj a Lukas sve ovo ima u svojim pesmama i na svojim nastupima!
Tako da nije se prodao on jednostavno jedan zvuk koji nije rokerski prenosi kao sto to rokeri rade sa svojim zvukom. Ako bih ja to morao da definisem rekao bih da je on uneo ROK EN ROL u kafanu! A sto se tice popularnosti stvari stoje ovako! Strani bendovi o kojima ti pricas svakako su u svetu popularniji od Lukasa jer je on van popularan smo medju nasim ljudima. Ali ovde oni ne mogu da mu pridju. KOLIKO JE LJUDI NA SAJMU SKUPILA GRUPA DEEP PARPLE A KOLKO LUKAS! ODGOVOR NA OVO PIANJE TI O POPULARNOSTI KOD NAS SVE GOVORI! I NA KRAJU DA TI KAZEM DA SE SLAZEM SA TOBOM DA SVAKO IMA PRAVO NA SVOJ UKUS I DA MI UOPSTE NIJE CILJ DA VI LUKASA PRIZNATE KAO ROKERA! ALI SE BUNIM PRTIV ONOGA STO JE DZONI RADIO A TO JE PONIZAVANJE ONIH KOJI NE SLUSAJU OVU VRSTU MUZIKE I GOVOR DA OVO UOPSTE NIJE MUZIKA!
aj' sad procitaj ovo ponovo.. prvo kazes peva rok, pa peva pop, pa peva narodnjake, cak i grcku muziku.. pa peva ono sto voli.. pa kazes da voli rok.. iz svega ovoga bi trebalo da sledi da on treba samo rok da peva.. a kazes da to ne radi.. think about that!
Opet se trpam tamo gde me ne zovu :lol:
DAKLE JOS JEDNOM ! E on peva i rok , i pop i narodnjak! I sve troje voli zasto ti je to tesko da prihvatis? Ali kaze da je roker jer na rokerski nacin prenosi zvuk cak i narodne pesme dakle sa puno DOZIVLJAJA i EMOCIJE! Jesm li sada jasan!

mortishaaa:
GULIVERR:
OPET JUNACINO NISI ODGOVORIO NA MOJA PITANJA ! DAKLE KO SI TI I KOJI SI TI KRASNI S.V.I.R.O.K.U.R.A.C DA TI ODLUCUJES STA JE MUZIKA A STA NE! PO CEMU SI TI TAJ KOJI O TOME TREBA DA ODUCI? SVE JE OVO DRUSKANE MUZIKA SVIDELO SE TO TEBI ILI NE! I ONAJ PRAVAC KOJI TI SLUSAS ALI ONO STO JA I SLUCNI MENI SLUSAMO. U OSTALOM PROVERI OSTALE MUZICKE FORUME PA CES DA VIDIS KOLIKO NJIH PRICA O TIPU MUZIKE KOJI JA SLUSAM! I STA MISLIS DA SI NAJPAMETNIJI? MENI SE MNOGO VISE SVIDJA MISLJENJE MORTISHE! ONA LEPO KAZE NE VOLIM LUKASA I CAO! TOJ JE U REDU PO MENI I AKO JA VOLIM ACU ALI NE MOZEMO SVI IMATI ISTI UKUS!ALI ZATO ONA NE POTCENJUJE KAO TI STO TO RADIS ONE KOJI SLUSAJU LUKASA I UOPSTE OVAJ PRAVAC A VERUJ DA NAS IMA DOSTA! A I DA VIDM KAO CES DA ODGOVORIS NA OVO STO MORISON BABYE IZNOSE O TEBI ! TAKODJE OPET TI POSTAVLJAM PITANJE KO SI TI DA ODLUCUJES STA JE TO MUZIKA? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:
Ovako da ti ja kazem.... ja ne potcenjujem nikoga ko slusa narodnjake.. jer u mom odeljenju skoro svi slusaju.. tako da ne procenjujem ljude po muzici i nemam razloga da te vredjam. To sto ti kazes da ima dosta ljudi koji slusaju to sto i ti, to je zalosno.. nemoj da se vredjas, jer ovo ne treba da bude uvreda.. to samo znaci da ljudi slusaju ono sto im se servira.. naravno da ne mogu svi imati isti ukus, onda to ni ne bi bilo zanimljivo.. mislim ipak kada bi svi slusali isto...
I na kraju, to pitanje ko st ti da odlucujes sta je muzika,a sta ne? (izvinjavam se sto odgovaram na sve ovo, a nije bilo upuceno meni, ali sam nasla za shodno da treba da nesto pojasnim) niko ne moze o tome da odlucuje.. ali moze samo da ti predstavi sta za njega predstavlja MUZIKA (sta je), pa onda ti po tome sam proceni da li je to sto ti slusas muzika.. mozda ces ga na taj nacin razumeti zasto ne voli to sto ti slusas! Evo ja cu ti reci sta je za mene muzika: muzika je kada je muzičari proizvode sami, bez digitalne podloge i mixanja nekih zvukova dobijenih pomoću računarskih obrada. Kada muzičari pevaju prirodnim glasom, svojim glasom, sviraju gitaru na svoj način, na prirodni način i to rade oni, a ne računari. TO je muzika. (ovo je grubo objasnjeno moje shvatanje muzike.. ako hocete mogu ja to tananije da pojasnim :wink:)
e ako si fer idi na novootvoreni dzonijev foru pa reci da vecina tvojih drugara slusa narodnjake! To prvo. Drugo malopre si pominjala cenu Lukasa i cenu DP i kazes da je njihova veca a ovamo je Lukas komercijalan! Malo cudno! A inace u tvoje kriterijume o muzici Aca se uklapa! On aje prvi protiv toga da se peva na matricu, uvek kada ima priliku peva uzivo. On cak i u emisijama nece da peva na plej bek . Da samo znas kakve je muke Aleksandar Filipovic voditelj tabloida imao da ga na to nagovori. Svuda peva uzivo sa FOLK HOUS BANDOM - bendom koji je inace sastavljen od ljutih rokera. Znas valjda ko je FRIS. MEDJUTI OVAJ TVOJ KOMENTAR ME JE NAVEO DA ZAKLJUCIM DA VI O LUKASU ZNATE MALO. VI GA POISTOVECUJETE SA GRANDOM I PINKOM A ON JE JEDINI IMAO HRABROST DA I PO CENU SVOJE SLAVE ODRZI KONCERT PROTIV OVE TELEVIZIJE!

lepi dzoni:
Neki ljudi tvrde po ovom forumu da narodnjake slusa 70% omladine. Meni je tesko da u to poverujem. Sta kazete vi? Da li ih volite ili ne? Ako ih volite, zasto ih volite ako ne, zasto ne?
Samo bih voleo bez prozivanja i vredjanja.
Dzoni ne iskrivljuj moje reci i nemoj govoriti neki ljudi kazu. Ja kazem i stojim iza toga sto sam rekao ali nisam rekao da narodnjake slusa 70% vec ACU LUKAS a on nije svi narodnjaci. Znaci hajde da u tvoje ime preformulisem pitanje! DA LI MISLITE DA ACU LUKASA , CECU RAZNATOVIC , MARKA BULATA , ACU PEJOVICA , TOMU ZDRAVKOVICA I HARISA DZINOVICA KAO I MIRU SKORIC SLUSA VISE OD 70% OMLADINE! Ali pazite samo ove pevace ne sve narodnjake. Aj nek se tu jos nadju i DRAGANA MIRKOVIC I LEPA BRENA! ok! MOJ ODGOVOR NA OVO PITANJE JE DA!

lepi dzoni:
Neki ljudi tvrde po ovom forumu da narodnjake slusa 70% omladine. Meni je tesko da u to poverujem. Sta kazete vi? Da li ih volite ili ne? Ako ih volite, zasto ih volite ako ne, zasto ne?
Majke mi ponosan sam jer je sve ovo krenulo jos na mom forumu ! Ja sam za NARODNJAKE narocito za ove koje je guliverr naveo ali slusam i rok,pop e jedino rep i hip-hop ne volim ali nemam nista proti njih. Dakle moj glas ZA!

Anonymous:
lepi dzoni:
Majke mi ponosan sam jer je sve ovo krenulo jos na mom forumu ! Ja sam za NARODNJAKE narocito za ove koje je guliverr naveo ali slusam i rok,pop e jedino rep i hip-hop ne volim ali nemam nista proti njih. Dakle moj glas ZA!
Da to sam bio ja. IZVINJAVAM SE JER SE PRETHODNO NISAM POTPISAO!

dakle imam ideju da ja npr napisem neku pesme a vi pogadjate koja pesma je u pitanju...ko pogodi on postavlja pesmu :)

za pocetak:
Life it seems, will fade away
Drifting further every day
Getting lost within myself
Nothing matters no one else
I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free

Things are not what they used to be
Missing one inside of me
Deathly lost, this can't be real
Cannot stand this hell I feel
Emptiness is filing me
To the point of agony
Growing darkness taking dawn
I was me, but now He's gone

No one but me can save myself, but it to late
Now I can't think, think why I should even try
Yesterday seems as though it never existed
Death Greets me warm, now I will just say good-bye

Bleak WinterFullMoon:
Anonymous:
Daj,molim vas,ko još može slušat ***** od albuma St.Anger?!! Najbolji ikad urađen album Metallice je Kill'em All. St.Anger je čisti metal za klince od 10godina koji su željni iživljavanja. kakva jaduša! Kako su se mogli tako prodat! I kad mi dođe na ulici klinac od 12-13godina i kaže da sluša metal i da mu je najbolji album ikad St.Anger dođe mi da mu taj album naguram u šup..! :evil:

Ja sam klinac od 10 god i obozavam StAnger :lol:
You flush it out!Flush it out!
hahahaha
TO BATE UZ TEBE SAMMMMM!!!!! :D :D :D :wink:

GULIVERR:
E nisam rekao da mesa pop i rok vec da izvodi i jedne i druge pesme na svojim nastupima kapiras! Ali on sve pesme pa cak i narodjacke prenosi na nacin na koji to rokeri rade sa svojim pesmama! Dakle sa mnogo emocije i mnogo dozivljaja pesme koju izvodi! Zato on kaze da je roker a ne zbog vrste pesme koju peva-kapiras. A peva ono sto voli jer voli i narodnjake i rok. Voli i Tomu Zdravkovica ali i Deep Purple ali i Bjelo dugme i sta je tu strasno!

GULIVERR:
DAKLE JOS JEDNOM ! E on peva i rok , i pop i narodnjak! I sve troje voli zasto ti je to tesko da prihvatis? Ali kaze da je roker jer na rokerski nacin prenosi zvuk cak i narodne pesme dakle sa puno DOZIVLJAJA i EMOCIJE! Jesm li sada jasan!

GULIVERR:
e ako si fer idi na novootvoreni dzonijev foru pa reci da vecina tvojih drugara slusa narodnjake! To prvo. Drugo malopre si pominjala cenu Lukasa i cenu DP i kazes da je njihova veca a ovamo je Lukas komercijalan! Malo cudno! A inace u tvoje kriterijume o muzici Aca se uklapa! On aje prvi protiv toga da se peva na matricu, uvek kada ima priliku peva uzivo. On cak i u emisijama nece da peva na plej bek . Da samo znas kakve je muke Aleksandar Filipovic voditelj tabloida imao da ga na to nagovori. Svuda peva uzivo sa FOLK HOUS BANDOM - bendom koji je inace sastavljen od ljutih rokera. Znas valjda ko je FRIS. MEDJUTI OVAJ TVOJ KOMENTAR ME JE NAVEO DA ZAKLJUCIM DA VI O LUKASU ZNATE MALO. VI GA POISTOVECUJETE SA GRANDOM I PINKOM A ON JE JEDINI IMAO HRABROST DA I PO CENU SVOJE SLAVE ODRZI KONCERT PROTIV OVE TELEVIZIJE!
Jao covece, ti bas ne shvatas.. :lol: samo da kazem da sam naglasila da ne vredjam nikoga i da ne zelim da se svadjam, a ti odmah poce da se deres (sudeci po caps lock-u)
Izvini, kako da ga ne poistovecujem da Grandom, kada peva to isto.. to sto ti pricas price da on peva na rok nacin, to je cisto proseravanje (izvinjavam se na izrazu) jer ne mozes da pevas nesto na neki nacin ako to nije .. uostalom narodnjake bih i ja mogla da pevam.. za to nije potrebna neka strucnos, emocija i sta vec sve ti kazes.. sve vreme govoris voli rok, pa svira rok, pa onda peva narodnjake, a u jednom postu si rekao da ne peva.. pa onda kazes da je roker jer peva sa emocijom... saberi se.. i odluci :wink:
Sto se tice komercijalnosti... niko nju nije ni pominjao, al' ajd' kad si poceo.. Razmisli najveci (jedan od..) hard rock bend dolazi kod NAS.. zar stvarno ocekujes neku nisku cenu??? ako je po koncertu suditi dobro, neka su komercijalni.. ocigledno nam se ne slaze definicija komercijale! sve okreces moje reci.. Joj.. izgleda da cu morati da detaljisem oko moje predstave muzike, a nemojte posle da vas nisam upozorila.. ali ne mogu sad, sutra cu, obecavam :wink: sad sam umorna
POZ
e da.. ono sto si rekao da kazem da vecina mojih iz odeljenja slusa narodnjake.. nissam mislila na ortodoksne narodnjake, vec i na City records.. i sl. tako da... uostalom, vecina njih ne podnosi Grand i sl. narodnjake, vec samo taj city records sta god da oni dodju.. ako idalje smatras da ce to podrzati tvoju tvrdnju da 70% omladine slusa narodnjake OK.. uostalom rekla sam za obrazlozenje da svi pogledaju ovu temu, pa ako nekoga zanima videce...
CAO!!!!

Spiritcraft:
Keeper:
Rain:
Ja bar tih problema nemam.Najzesca stvar koju sam ikad pila je liker od kokosa :?

mora da si se odvalila :lol:
salim se :wink:

Ja imam druga koji se napio jednom u zivotu, i to jer se prejeo kolaca sa rumom! A ja...
Za mene kazu da, kad malo popijem, ucinicu sve moguce i nemoguce da mi puste Sal od svile, kad puste, poludim i ne znam sta pricam, a na kraju psujem onoga ko je pustio pesmu(otkud li mu ideja?!) i onoga ko je uopste napisao tu pesmu!
Nesto mi se to cesto desava u poslednje vreme...
Ne, bilo koja muzika se ne moze vezivati za bilo koji stimulans.
:lol: :lol: :lol:

Protiv. Mada,bilo mi je zanimljivo gledati kako je sve to pocelo...bio jednom jedan spot na Palmi koji me je ubio u pojam. Ovako: znaci u publici sve bikeri,motori,duge kose,rockerice,na bini isto tako,2 gitare,bas,bubnjevi klavijature,svi rockeri,kad,eto ti pevaljke! Izblajhana kosa,ona obucena u nesto crno cipkano,neizostavni crveni karmin i nokti kao i lakovane cizme :shock: I sad ide neka do jaja solaza i samo ona krece sa onim najgorim zavijanjem... :shock: :cry: :cry: :cry: E,to je bilo mucenje. Jad i beda :cry:

ne pricajte gluposti! :evil:
pesma je super :P i nije istina da je plagijat!
note se uopste ne poklapaju, jedina slicnost izmedju "lane moje" i "sen gelmez oldun" je u atmosferi, znaci slicnosti izmedju dva instrumenta koji su najvise zastupljeni, a to su kabala i balaban :!: :!: :!:

Courtney:
Protiv. Mada,bilo mi je zanimljivo gledati kako je sve to pocelo...bio jednom jedan spot na Palmi koji me je ubio u pojam. Ovako: znaci u publici sve bikeri,motori,duge kose,rockerice,na bini isto tako,2 gitare,bas,bubnjevi klavijature,svi rockeri,kad,eto ti pevaljke! Izblajhana kosa,ona obucena u nesto crno cipkano,neizostavni crveni karmin i nokti kao i lakovane cizme :shock: I sad ide neka do jaja solaza i samo ona krece sa onim najgorim zavijanjem... :shock: :cry: :cry: :cry: E,to je bilo mucenje. Jad i beda :cry:

Ha ha ha :)

Ma, najbolja je bila Jami. ;)
Mini suknja, visoke stikle i plava kosa. Jos samo da se iskljuci ton i ... ;)

Ne. Nikad ih nisam slusao.

Le Piaf:
Anonymous:
s:
iskreno misljenje-pratim njihov rad dosta dugo, i nije da su na sceni 20godina jer da je tako...nema veze. svejedno mnogo lose zvuce uzivo, tj uzasno, onaj Entoni ima ok glas ali nekako previse smirujuc i kao sta ti ja znam, ne PEDERAST, NE PEDERAST ponavljam, VEC ZENSKAST. Ne kazem da je *****, vec da mu je glas...hmm... za koju oktavu visi. i to je ok-poseban je i ta cuda. ali zenskast, ne pederast.
inace textovi su ok, mjuza onako, ali malo mekani za neki rok. ali su kao revolucija. nisu losi i guess ali su eto sve u svemu.. onako.. solidni su. ali ne najjaci bend u zadnjih deceniju i nesto. ali solidni

Al si se isro
tako si to lepo sazeo/la :lol: :lol: :lol:

Neverujem kakvih ovde ima likova kada se otvori topic o hh-u,ono jbte sve je ok ali 2pac-a da pljujete,ma ko ste vi ljudi pa imate to pravo??????????????????????lik je zakon :!: :!: 2pac rula :!: argumentujte lepo svoje pljuvanje pa da vidimo ko pobedjuje :twisted: :twisted: :twisted:

em3pac iverson:
SisaDaPimp:
Pa vecina koja pise na ovim topicima nema pojma o HHu, tako da neki od vas se mogu naci u mom postu ;)
U tvom postu se nalaze svi koji posecuju ovaj forum!!!

E em3pac iverson potpuno si upravu,ajde SisaDaPimp oladi malo,shta maltretirash likove,neka svako radi shta hoce i slusha shta hoce,shta odgovarash na svaki topic za koji u najavi vidish da je smeshan?aj ostavi na miru fanove MTV-a,svako dira shta oce,neka se svako trashira kako hoce,moze da bude trash 100000000x ali ajde brate odebi vishe stvarno sa tim soljenjem pameti svima svugde,ucurujesh se svima,koji je ptri sa tim kenjanjem :?: ako te neshto drka lepo brate napljuj 1,2 x ali braaaate ...jbga malo iskooliraj

Back