ima li hopera????

pa hajde da odgovorimo.
na ovom forumu je svako razlicito misljenje ulaznica za lomacu.
za mene je muzika stanje uma, duha i stava. i zato ne trpim sargije, tzv. etno, i ono sto se naziva "komercijalom". i ljubazno molim prodorne provincijalce da se ne osete prozvanim.
sticajem okolnosti sam upoznala ljude iz sveta domace estrade i shvatila da je uglavnom cista laz da su "od rockera u dusi postali kraljevi splavova" samo zbog novca.
ne vredi o tome kako na lucenje endorfina nekome deluje aca lukas a nekome offspring, brahms, partibrejkersi ili bilo ko. licno, ni za opkladu necu da tvrdim da mi se nesto (ne)svidja samo zato sto je drugacije. a i ako tvrdoglavo branim svoj stav, prihvaticu sugestiju nekoga ko argumetuje zasto nesto novo zeli da cujem.
dakle... stajem na stranu onih koji "muziku tipa ace lukasa" preziru. degradacija muzike.
"E magarce Acu slusa 90% ljudi srednjih god.i 70% omladine! Da li si ti svestan sta bulaznis ? Verovatno i o Ceci mislis isto a ona na koncertu gde je Lukas bio gost napunila Marakanu! Stvarno si jadan , keve mi!"
svideo mi se ovaj napad. ako dovedemo pepperse ili plasida dominga na punu marakanu, hocemo da ih poredimo sa cecom??? i nije lepo nekoga nazivati magarcem, ali to je druga tema.
bitno je imati izbor. ako je muzika odraz raznolikosti nijansi necijih sivih celija, neka tako bude.

Courtney:
lepi dzoni:
Reci mi koji su ti to kvalitetni bendovi majke ti? Mozda kraljevski apartman? Ili old spice? Bili bi jadni da nisu smesni. Ovako su dobri decurliji a onima koji malo duze slusaju muziku i znaju sta znaci kvalitet njima su smesni. I hvala ti na preporuci da slusam 202. Pa nisam valjda odlepio da slusam izlapelog Vladu Dzeta da mi pusta njegove favorite koje slusaju jos samo degenerici koji vole samo ono sto slusaju a ono sto ne slusaju to mrze. Ne hvala, moji pogledi na muziku se ne krecu u okvirima sektaske ostrascenosti. I nije mi jasno sta uopste gubim vreme prepucavajuci se sa nekim tako retrogradnim elementom kao sto je morison babe. Po njoj je muzika verovatno stala 1975.
Toliko o vredjanju.
Ako se nalazis u mojoj definiciji o degenericima koji vole ono sto slusaju a ono sto ne slusaju mrze onda ni ja nemam sta da dodam...

s:
iskreno misljenje-pratim njihov rad dosta dugo, i nije da su na sceni 20godina jer da je tako...nema veze. svejedno mnogo lose zvuce uzivo, tj uzasno, onaj Entoni ima ok glas ali nekako previse smirujuc i kao sta ti ja znam, ne PEDERAST, NE PEDERAST ponavljam, VEC ZENSKAST. Ne kazem da je *****, vec da mu je glas...hmm... za koju oktavu visi. i to je ok-poseban je i ta cuda. ali zenskast, ne pederast.
inace textovi su ok, mjuza onako, ali malo mekani za neki rok. ali su kao revolucija. nisu losi i guess ali su eto sve u svemu.. onako.. solidni su. ali ne najjaci bend u zadnjih deceniju i nesto. ali solidni
Daj, ne lupetaj...

s:
iskreno misljenje-pratim njihov rad dosta dugo, i nije da su na sceni 20godina jer da je tako...nema veze. svejedno mnogo lose zvuce uzivo, tj uzasno, onaj Entoni ima ok glas ali nekako previse smirujuc i kao sta ti ja znam, ne PEDERAST, NE PEDERAST ponavljam, VEC ZENSKAST. Ne kazem da je *****, vec da mu je glas...hmm... za koju oktavu visi. i to je ok-poseban je i ta cuda. ali zenskast, ne pederast.
inace textovi su ok, mjuza onako, ali malo mekani za neki rok. ali su kao revolucija. nisu losi i guess ali su eto sve u svemu.. onako.. solidni su. ali ne najjaci bend u zadnjih deceniju i nesto. ali solidni
Daj, ne lupetaj...

Anonymous:
s:

Al si se isro

lepi dzoni:
Courtney:
lepi dzoni:
E, ja slusam svakakvu muziku, rock i metal ponajvise ali mi nikad u zivotu ne bi palo na pamet da pljujem nekoga ko to ne slusa a na ovom forumu takvih je najvise. To mi malo i smeta pa ga u poslednje vreme najradije zaobilazim, iako muziku poznajem najbolje od svih ovde. Sto je najgore, HM hejteri su se infiltrirali i u same strukture krstarice postavsi administratori koji skidaju poruke koje njima kao pojedincima smetaju. A o recniku takvih individua koji, o apsurda, o sebi imaju izuzetno misljenje ne bih ni da govorim. Najvise me podsecaju na sektase koji komuniciraju na uljudan nacin samo sa svojom bracom sektasima. Ako imas drugacije misljenje onda si , glup, pozer, mamicu ti... i slicno. Ponekad mi je stvarno ispod nivoa da se upustam u rasprave sa takvima. I ja sam nekad bio metalac i nosio preslikace i puma patike ali nikad (NIKAD) nisam dosao u priliku da prebacujem nekom sto slusa npr. duran duran ili madonnu ili modern talking. Mada kapiram da su to samo pubertetski ispadi pojedinaca koji na taj nacin kanalisu svoje natalozene frustracije.
Ovde smo Blaek i ja jedini moderatori koji slusaju metal (valjda?). Ne znam za njega,ali ja nikada nisam ni jedan jedini post obrilsala,a kada to uradim bice zato sto mu je sadrzina uvredljiva/vulgarna i ts. Nikad,ali nikad mi ne bi palo na pamet da obrisem neciji post zbog razloga koji si ti naveo. U sekti nisam i prilicno normalno komuniciram sa SVIM ljudima :D 8) :lol: Nadam se,stvarno da se ovaj tvoj post nije odnosio na mene...
Nije se odnosio na tebe Courtney. Odnosio se na onoga koji mi svake nedelje skida topik u kojem objavljujem nove naslove za tu nedelju. Sta ima lose u tome da ljudi znaju sta se pojavilo novo?
Ma sve je OK... :wink: A teme ti zakljucava Bleak,ne zato sto ne zeli da zna za nove naslove,vec zato sto je reklamiranje na krstaricinom forumu nazalost zabranjeno :( To je iznad nas,obicnih moderatora :( Valjda se ti i Morrison baby vise necete svadjati... :( mislim to mi je stvarno glupo,a i ona je ipak dosta mladja od tebe...i nemoj slucajno da si prestao da dolazis na muziku! :shock: :wink: :D

Anonymous:
do sukoba je došlo tako što je jedan lik napao radnika obezbedjenja
Pa,za ono vreme koje sam ja provela tamo,jedini incident je bio onaj kad se u pauzi neki lik popeo na binu,i nesto prica sa njima i od jednom neka frka i oni fga izbace sa bine i on kao "******!" A Nefes (mmmmm :oops: ) onak sve sa paintom "Sta si reko?" A stoje pored mene,a ja mali pa se uplasio :( Hvala bogu,pa se tu nasao neko ko je sklonio budalu...A sta je u stvari bilo? "Ova pichka je trazila da najavim sledecu pesmu u slavu paljenja Hilandara. Pa vi procenite sami. NECU DA SLAVIM NISTA SRPSKO SPALJENO,PA MAKAR TO BILA I CRKVA." ODUSEVIO me je! :oops:

redhotgirl:
Cao, ja sam nova! Da li je neko bio na RHCP koncertu ?

cao, posto si nova mislim da nisi pogledala teme na drugoj strani ovog foruma, drugim recima ova tema "R.H.C.P. fanovi" vec postoji tako da mislim da je bolje da diskusiju o peppersima nastavimo tamo.

P.S. Nisam bio na koncertu ali bih voleo da odem.
Pa valjda ce u blizoj buducnosti posetiti i BG.

mortishaaa:
Courtney:
mortishaaa:
evo vam je ova tema, zamolila bih enu28, da obrise ovu novu temu, jer kao sto vidite vec postoji slicna :wink: (ona je jedini moderator koji dolazi :roll: )
P.S. bez ljutnje, ipak.... :wink:
Sad cu da ti obrisem post! :evil: :lol: :lol: Znaci,zakjucavamo onu drugu :wink:
ja ti pomazem u poslu a ti meni tako vracas :evil: :x :cry:
:lol: :lol: Der,der,sad cu da zakljucam onu o GUNSIMA... :wink:

sanja:
pa hajde da odgovorimo.
za mene je muzika stanje uma, duha i stava. i zato ne trpim sargije, tzv. etno, i ono sto se naziva "komercijalom". i ljubazno molim prodorne provincijalce da se ne osete prozvanim.
sticajem okolnosti sam upoznala ljude iz sveta domace estrade i shvatila da je uglavnom cista laz da su "od rockera u dusi postali kraljevi splavova" samo zbog novca.
ne vredi o tome kako na lucenje endorfina nekome deluje aca lukas a nekome offspring, brahms, partibrejkersi ili bilo ko. licno, ni za opkladu necu da tvrdim da mi se nesto (ne)svidja samo zato sto je drugacije. a i ako tvrdoglavo branim svoj stav, prihvaticu sugestiju nekoga ko argumetuje zasto nesto novo zeli da cujem.
dakle... stajem na stranu onih koji "muziku tipa ace lukasa" preziru. degradacija muzike.
"E magarce Acu slusa 90% ljudi srednjih god.i 70% omladine! Da li si ti svestan sta bulaznis ? Verovatno i o Ceci mislis isto a ona na koncertu gde je Lukas bio gost napunila Marakanu! Stvarno si jadan , keve mi!"
svideo mi se ovaj napad. ako dovedemo pepperse ili plasida dominga na punu marakanu, hocemo da ih poredimo sa cecom??? i nije lepo nekoga nazivati magarcem, ali to je druga tema.
bitno je imati izbor. ako je muzika odraz raznolikosti nijansi necijih sivih celija, neka tako bude.
Vi stvarno ne razumete ! Vidi ovako tebe necu nazvati pogrdnim imenima a ne bih ni dzonija da on na jednom drugom forumu nije rekao da su "retardi oni koji slusju stil muzike koji ja slusam" ili nesto slicno! Dakle samo sam mu odgovorio! Toliko o tome! A sad da te pitam da li ti mozda poznajes Acu posto je on jedini koji je u dusi roker a ovamo kralj splavova! I da ti i to pojasnim nije on narodnjak! On samo odlicno interpretira narodnjake a ito hteli vi da priznate ili ne radi i sa rokom! E sad stvar je u tome sto mu rokeri zameraju sto interpretira narodnjake a narodnjaci mu ne zameraju sto interpretira rokere! Inace one pesme koje su njegove najvise su pop vise nego i rok i narodnjak a neke u sebi imaju i elemente grcke muzike! Dakle njegove pesme nisu narodnjak! Ako njega pitate sta peva on ce reci - ono sto volim! I zaista to i radi! Njegovi idoli bili su momci iz grupe Bjelo dugme ali i Toma Zdravkovic i ja tu ne vidim nista lose! A sa druge strane reci ce da je roker! E sad kao znate rok svako dozivljava na svoj nacin ali njegova definicija je ISKRENOST,EMOCIJA;DOZIVLJAj a Lukas sve ovo ima u svojim pesmama i na svojim nastupima!
Tako da nije se prodao on jednostavno jedan zvuk koji nije rokerski prenosi kao sto to rokeri rade sa svojim zvukom. Ako bih ja to morao da definisem rekao bih da je on uneo ROK EN ROL u kafanu! A sto se tice popularnosti stvari stoje ovako! Strani bendovi o kojima ti pricas svakako su u svetu popularniji od Lukasa jer je on van popularan smo medju nasim ljudima. Ali ovde oni ne mogu da mu pridju. KOLIKO JE LJUDI NA SAJMU SKUPILA GRUPA DEEP PARPLE A KOLKO LUKAS! ODGOVOR NA OVO PIANJE TI O POPULARNOSTI KOD NAS SVE GOVORI! I NA KRAJU DA TI KAZEM DA SE SLAZEM SA TOBOM DA SVAKO IMA PRAVO NA SVOJ UKUS I DA MI UOPSTE NIJE CILJ DA VI LUKASA PRIZNATE KAO ROKERA! ALI SE BUNIM PRTIV ONOGA STO JE DZONI RADIO A TO JE PONIZAVANJE ONIH KOJI NE SLUSAJU OVU VRSTU MUZIKE I GOVOR DA OVO UOPSTE NIJE MUZIKA!

Courtney:
lepi dzoni:
Courtney:
lepi dzoni:
E, ja slusam svakakvu muziku, rock i metal ponajvise ali mi nikad u zivotu ne bi palo na pamet da pljujem nekoga ko to ne slusa a na ovom forumu takvih je najvise. To mi malo i smeta pa ga u poslednje vreme najradije zaobilazim, iako muziku poznajem najbolje od svih ovde. Sto je najgore, HM hejteri su se infiltrirali i u same strukture krstarice postavsi administratori koji skidaju poruke koje njima kao pojedincima smetaju. A o recniku takvih individua koji, o apsurda, o sebi imaju izuzetno misljenje ne bih ni da govorim. Najvise me podsecaju na sektase koji komuniciraju na uljudan nacin samo sa svojom bracom sektasima. Ako imas drugacije misljenje onda si , glup, pozer, mamicu ti... i slicno. Ponekad mi je stvarno ispod nivoa da se upustam u rasprave sa takvima. I ja sam nekad bio metalac i nosio preslikace i puma patike ali nikad (NIKAD) nisam dosao u priliku da prebacujem nekom sto slusa npr. duran duran ili madonnu ili modern talking. Mada kapiram da su to samo pubertetski ispadi pojedinaca koji na taj nacin kanalisu svoje natalozene frustracije.
Ovde smo Blaek i ja jedini moderatori koji slusaju metal (valjda?). Ne znam za njega,ali ja nikada nisam ni jedan jedini post obrilsala,a kada to uradim bice zato sto mu je sadrzina uvredljiva/vulgarna i ts. Nikad,ali nikad mi ne bi palo na pamet da obrisem neciji post zbog razloga koji si ti naveo. U sekti nisam i prilicno normalno komuniciram sa SVIM ljudima :D 8) :lol: Nadam se,stvarno da se ovaj tvoj post nije odnosio na mene...
Nije se odnosio na tebe Courtney. Odnosio se na onoga koji mi svake nedelje skida topik u kojem objavljujem nove naslove za tu nedelju. Sta ima lose u tome da ljudi znaju sta se pojavilo novo?
Ma sve je OK... :wink: A teme ti zakljucava Bleak,ne zato sto ne zeli da zna za nove naslove,vec zato sto je reklamiranje na krstaricinom forumu nazalost zabranjeno :( To je iznad nas,obicnih moderatora :( Valjda se ti i Morrison baby vise necete svadjati... :( mislim to mi je stvarno glupo,a i ona je ipak dosta mladja od tebe...i nemoj slucajno da si prestao da dolazis na muziku! :shock: :wink: :D
Pa to i nije bas reklamiranje ali nema veze. Sto se mene tice ne zelim da se svadjam ni sa kime ko voli muziku. Mozda sam malo preterao u jednom momentu, za to sam joj se javno izvinio i ubuduce cu da se kontrolisem. Bar prema onima koji su iole kulturni, pismeni, inteligentni i normalni.

Keeper:
Rain:
Ja bar tih problema nemam.Najzesca stvar koju sam ikad pila je liker od kokosa :?

mora da si se odvalila :lol:
salim se :wink:

Ja imam druga koji se napio jednom u zivotu, i to jer se prejeo kolaca sa rumom! A ja...
Za mene kazu da, kad malo popijem, ucinicu sve moguce i nemoguce da mi puste Sal od svile, kad puste, poludim i ne znam sta pricam, a na kraju psujem onoga ko je pustio pesmu(otkud li mu ideja?!) i onoga ko je uopste napisao tu pesmu!
Nesto mi se to cesto desava u poslednje vreme...
Ne, bilo koja muzika se ne moze vezivati za bilo koji stimulans.

ako se misli na 90te onda je to definitivno Nirvana, mislim da su oni obelezili citavu jednu generaciju kojoj i ja pripadam, ovo je objektivni stav jer nisam njihov fan, svejedno, mislim da su uslu u istoriju

lepi dzoni:
Courtney:
lepi dzoni:
Courtney:
lepi dzoni:
Pa to i nije bas reklamiranje ali nema veze. Sto se mene tice ne zelim da se svadjam ni sa kime ko voli muziku. Mozda sam malo preterao u jednom momentu, za to sam joj se javno izvinio i ubuduce cu da se kontrolisem. Bar prema onima koji su iole kulturni, pismeni, inteligentni i normalni.
TI SI MNOGO FIN!

sanja:
pa hajde da odgovorimo.
Evo, ja te necu zbog tvog misljenja, kako si rekla- poslati na lomacu... nego cu ti podici spomenik! svaka cast! hteo sam i ja da odgovorim ovim smaracima u tom stilu ali me mrzelo da kucam... ali tebe sam morao da podrzim! pozdrav za tebe :wink:

U je... jedan dan nism bio ovde a u malo da izbije
treci svetski rat. I to izmedju gulivera i lepog dzonija! Ono sto moram da konstatujem jeste da su oboica tvrdoglavi do besvesti. Ja cu pokusati da stavim tacku na njihovu raspravu. Prvo da se obratim dzoniju - Guliver je potpuno u pravu kada kaze da nisi merodavan da odlucujes sta je muzika a sta ne .
Jednostavno o tome odlucuje publika. A guliverovog idola , ako mogu tako da ga nazovem slusa zaista mnogo ljudi. Dakle nemas nikakvo pravo da ih potcenjujes.
U ostalom ta muzika je na srecu ili na nesrecu kod nas vrlo popolarna a i ja ponekad volim da cujem pesme tog zanra. Naravno ne svidjaju mi se sve ali ima onih koje su dobre.A sada par reci upucenih guliveru - Nije lepo pre svega nazivati dzonija magarcem bez obzira sto time kako kazes pokusavas da se branis. To je jedno a drugo je, ma koliko da su Lukas ili Ceca dobri , odnosno ma koliko da su losi i ma koliko ja i ti mozda voleli tu muziku ne moraju svi da je vole i ne moras sada da zaratis sa celim svetom oko toga. Eto ja ih recimo volim ali dzoni ih ne voli i ne mora ni da ih voli! Ovu temu i jesam pokrenuo jer sam misljenja da svi imaju pravo na svoj ukus. Isto onako kako rokeri ne treba da napadaju narodnjake tako i narodnjaci ne treba da napadaju rokere. Mislim da sam ja dobar primer za to . Ja slusam rok ali i Lukasa i Cecu i Colu ( dobro jedino ne slusam ove sa GRANDA oni me nerviraju ali necu nikome reci da je degenerik ako ih slusa).
E aj se sad lepo pomirite i to je to !:D :D :D :D :D

Anonymous:
JAAS:
Raša ustaša:
odgovarajte brzo!!
DIVLJI KESTEN I SADA POCETKOM OVE DECENIJE OK.BEND A RANIJE SU BILI LEGENDARNI BJELO DUGME I RIBLJA CORBA!
pa ne zna se sta je bilo gore, ACA LUKAS JE VECI ROKER OD BD i RC
E vidis ja stvarno ne znam ko si ti posto neces da se potpises ali i on je ok tjs. Aca Lukas. Sa druge strane nije bilo pitanje koji pevac ili koji rok sastavi vec koji bendovi i ja sam dao odgovor OK!

mortishaaa:
Bosanac 007:
bonelady2003:
Bleak WinterFullMoon:
Jel to ona debela sisato-guzata gankaci shto joj celulit kipi na sve strane sveta? :?:
e bas ta! ta debela krava IZBOSNE koja nema pojam da peva!
Sa imas ti protiv Bosne ba jeli seljancuro nauci da pises mamu ti * seljacku ma Seka je zakon ima vime i sve sto treba jednom coveku Bosnia Rulles e moji Srbijanci nema te vi pojma sta je lepota i vime...ajd pa uzdravlje
ako je tako dobra, neka ide i peva kod vas.. ionako ima i nasih dovoljno :lol: :lol: Da me neko ne shvati pogresno, nemam nista protiv bosanaca.. vec samo protiv Pinkovih zvezda :wink: a ovo sam rekla jer je doticni nju hvalio kao bosanku 8)
opet vam kazem Seka jeste bezveze i vecina pinkovih zvezda je nabedjena ali Joksimovica ne dirajte covek je odlican!

Back