ima li hopera????

mortishaaa:
XLX:
MORTISHA SVATI DA JE OVO PITANJE POKRENUTO NE ZATO STO JA ILI DZONI IMAMO NESTO PROTIV ROKA I METALA VEC ZATO STO ONI KOJI TO SLUSAJU MORAJU UVEK DA OSUDJUJU DRUGE I POGRDNO IH NAZIVAJU KAPIRAS. JA CAK I NE ZNAM STA DZONI SLUSA ALI SE U OVOME SLAZEMO! JEDNOSTAVNO VREME JE DA ROKERI I METALCI SLUSAJU SVOJU ALI I DA NE PJUJU NA TUDJU MUZIKU JER SVAKO IMA PRAVO NA SVOJ UKUS!
Cekaj... ovako... niko to nije ni rekao.. :) ali ne mozete da kazete da SVI metalci/rokeri to rade.. a ako imas argument, mislim da je sasvim u redu da kazes nesto protiv te muzike.. :wink: ne da je pljujes.. ali da razjasnis nekome.. meni ne smeta ako neko ima nesto protiv metala/roka, ako mi on to argumentuje, ali pravim argumentom, a ne: "oni su sektasi".. a ja cu na taj argument odgovoriti kako dolikuje.. :D
Shvatam ja sta vi hocete da mi kazete, nisam retard! ali se vrtimo u krug :lol:

mortisha, sorry sto ti odgovaram ja umesto xlx-a. Nije ovde problem u tome da li on ili ja ne volimo metal ili rock, ja to pretezno slusam k'o sto rekoh. A i on se izjasnio da gotivi rock. Problem je u ponasanju na forumu. I ne mozes ti ni bilo ko drugi da nekom sugerises sta bi trebalo da slusa. To je licno pitanje i zavisi od mnogo cinioca prvenstveno od senzibiliteta odredjene osobe. Odnosno, ako nekog pokrece elektro ritam ili bacanje rima ne mozes mu ti reci da to ne valja i da treba da slusa nesto drugo. Podji od sebe, da li je tebi prijatno kad ti neko kaze da ne bi trebalo da slusas HM zato sto je to satanisticka muzika a da bi trebalo da slusas house. Glupost, zar ne?

mortishaaa:
Anonymous:
Znas sta Gulivere...
Aca Lukas je individua koja ne zasluzuje moje pominjanje uopste i to sto sam rekao za te ljude stoji i dalje i stajace. Ne znam da li si primetio da ovde raspravljaju ljudi koji vole muziku a ne sabansko-hibridne splacine.
Jos jednom ti ponavljam, ovde se prica o muzici. Doors-e mogu da ne volim ali moram da ih postujem zbog uticaja koji su svojevremeno imali na muziku. Tvoj AL (i inicijali su mi odvratni) nije muzika, to je nesto sto muzika nikako ne sme da bude i kao takvo ga prezirem...
znaci ne verujem :shock: slazem se sa Guliverrom, ovo je zalosno :( pa kako ti mozes nekome nesto da pricas za argumente i pljuvanja :cry: :? :wink: smesno, zalosno.. ne znam ni sama sta je....
ne volim ni ja njega.... ali brate.... :lol: dovodis sebe u kontradiktornost :wink:

zao mi je ako si stekla pogresno misljenje ali ja stojim iza svojih reci 100%. jednostavno prezirem i protiv toga ne mogu. Spreman sam i za stub srama ali svog stava prema Lukasu i prema ljudima koji ga slusaju se ne odricem.

lepi dzoni:
mortisha, sorry sto ti odgovaram ja umesto xlx-a. Nije ovde problem u tome da li on ili ja ne volimo metal ili rock, ja to pretezno slusam k'o sto rekoh. A i on se izjasnio da gotivi rock. Problem je u ponasanju na forumu. I ne mozes ti ni bilo ko drugi da nekom sugerises sta bi trebalo da slusa. To je licno pitanje i zavisi od mnogo cinioca prvenstveno od senzibiliteta odredjene osobe. Odnosno, ako nekog pokrece elektro ritam ili bacanje rima ne mozes mu ti reci da to ne valja i da treba da slusa nesto drugo. Podji od sebe, da li je tebi prijatno kad ti neko kaze da ne bi trebalo da slusas HM zato sto je to satanisticka muzika a da bi trebalo da slusas house. Glupost, zar ne?
sto se mene tice, ne moras da se izvinjavas :wink:
Shvatam ja vas.... a to sto kazes kad bi mi neko rekao da slusam house, ako bi mi dao cvrst argument uz to i ako bi se meni cinilo da nisam dovoljno cula tu muziku da bih je procenila, verovatno bih pokusala da je cujem :wink:

lepi dzoni:
mortishaaa:
Anonymous:
Znas sta Gulivere...
Aca Lukas je individua koja ne zasluzuje moje pominjanje uopste i to sto sam rekao za te ljude stoji i dalje i stajace. Ne znam da li si primetio da ovde raspravljaju ljudi koji vole muziku a ne sabansko-hibridne splacine.
Jos jednom ti ponavljam, ovde se prica o muzici. Doors-e mogu da ne volim ali moram da ih postujem zbog uticaja koji su svojevremeno imali na muziku. Tvoj AL (i inicijali su mi odvratni) nije muzika, to je nesto sto muzika nikako ne sme da bude i kao takvo ga prezirem...
znaci ne verujem :shock: slazem se sa Guliverrom, ovo je zalosno :( pa kako ti mozes nekome nesto da pricas za argumente i pljuvanja :cry: :? :wink: smesno, zalosno.. ne znam ni sama sta je....
ne volim ni ja njega.... ali brate.... :lol: dovodis sebe u kontradiktornost :wink:

zao mi je ako si stekla pogresno misljenje ali ja stojim iza svojih reci 100%. jednostavno prezirem i protiv toga ne mogu. Spreman sam i za stub srama ali svog stava prema Lukasu i prema ljudima koji ga slusaju se ne odricem.
pazi, uz tebe sam to sto kazes za Lukassa :wink: negoti samo kazem kako se dovodis u kontradiktornost.. razuemem te, jer i ja isto mislim.. ali pazi kad neko to posmatra sa strane, ko te ne razume sta pricas ili ne zeli da razume.. :wink:

mortishaaa:
lepi dzoni:
mortishaaa:
Anonymous:
Znas sta Gulivere...

pazi, uz tebe sam to sto kazes za Lukassa :wink: negoti samo kazem kako se dovodis u kontradiktornost.. razuemem te, jer i ja isto mislim.. ali pazi kad neko to posmatra sa strane, ko te ne razume sta pricas ili ne zeli da razume.. :wink:

odavno me u zivotu ne zanima sta misle o meni guliver i njegovi istomisljenici. ja nisam kao oni sto satro ne slusaju narodnjake a ovamo na svadbama i ispracajima dizu ruke

mortishaaa:
lepi dzoni:
sto se mene tice, ne moras da se izvinjavas :wink:
Shvatam ja vas.... a to sto kazes kad bi mi neko rekao da slusam house, ako bi mi dao cvrst argument uz to i ako bi se meni cinilo da nisam dovoljno cula tu muziku da bih je procenila, verovatno bih pokusala da je cujem :wink:
u tome se potpuno slazem s tobom. Ja obozavam kada mi ljudi dolaze sa diskovima zeleci da cujem nesto za sta misle da ce mi se svideti. cak i ako ne misle da ce mi se svideti, ali ne trpim one koji mi govore sta NE TREBA da slusam. takav moj stav prema muzici je doveo do toga da se nalazim u metalu, rocku, punku, rapu, house-u, dnb-u, jazzu, chill-u, alternativi, ambijentali i jos u gomili nekih bendova za koje cak ne znam ni kojeg su zanra.

SisaDaPimp:
Brate ja se ne uzdizem, samo zar ti ne bi vise voleo da ljudi slusaju UG?? JBt pa vec ako ja nisam imao od koga da ucim i nekog da mi kaze e ovaj ili onaj, sto ne bi ljudima nabacivao ta neka imena.. ok tvoje misljenje je drugacije, svejdno..
uzdizesh se i te kako..moras da skapiras da ljudi imaju pravo da izaberu sta im se svidja.ok je da spomenesh ug ekipu pa da ljudi poslushaju i prosude dal im je kul,ali ne da onako impulsivno reagujes i nameces svoje misljenje..totalno nezrelo.

Jeste,samo neke reci nisam razumeo,ali je muzika zakoh,hehehe...

Evo teksta:

Ja sam rodjen u LJubljani,od majke Slovenke
i oca s juga,imam firmu,puno para al u srcu
vjecna tuga.Jos se sjecam,one noci,udjoh u taj
kafic mali,oko mene,cudni ljudi s crnim kapa-ma
na glavi.
Stajala si sa vigmarom,s onim lepim iz vajdaha
zagrli te,neki panker,koji svoju kosu blajka(zalizuje).
{refren:Ti sad ides,snjim ???????,zatobom mi srce puca
lepa ljubljancanko x2 ...grom te ubio.}
Zaljubih se u tu zenu,ponudih joj malo chipsa
kada vidjeh njenu ruku shvatih odma da se fiksa.
Zbog tebe cu nosit crno,obrijat cu cak i glavu
kupi cu si ziherice,samo nemoj,pusit travu.
Stajala si sa ???,kao da je iz treceh rajha
zagrli te,neki panker,koji svoju kosu blajka
ti sad ides...lepa ljubljancanko,lepa ljub...
ti sad ides...grom te ubio. 8)

Leka:
Jeste,samo neke reci nisam razumeo,ali je muzika zakoh,hehehe...

Evo teksta:

Ja sam rodjen u LJubljani,od majke Slovenke
i oca s juga,imam firmu,puno para al u srcu
vjecna tuga.Jos se sjecam,one noci,udjoh u taj
kafic mali,oko mene,cudni ljudi s crnim kapa-ma
na glavi.
Stajala si sa vigmarom,s onim lepim iz vajdaha
zagrli te,neki panker,koji svoju kosu blajka(zalizuje).
{refren:Ti sad ides,snjim ???????,zatobom mi srce puca
lepa ljubljancanko x2 ...grom te ubio.}
Zaljubih se u tu zenu,ponudih joj malo chipsa
kada vidjeh njenu ruku shvatih odma da se fiksa.
Zbog tebe cu nosit crno,obrijat cu cak i glavu
kupi cu si ziherice,samo nemoj,pusit travu.
Stajala si sa ???,kao da je iz treceh rajha
zagrli te,neki panker,koji svoju kosu blajka
ti sad ides...lepa ljubljancanko,lepa ljub...
ti sad ides...grom te ubio. 8)
hahahaha da da to je to...
Ti sad ides,snjim ??????? do shkca, to ti je ljubljanski ekvivalent skc-u (shtudenski kulturni centar)
e, de se ovoga seti?

Hvala,sad mi je jasnije,mada mi nije jasno da li je pesma inspirisana dogadjajima iz zivota autora,hehehe...
bonk3.gif

Mislim da je rec jadna savrsena.I ne bih je iskoristio samo za domace bendove i muzicare vec i za sve one individue koje se loze na domacu muziku.

Ovo je prvi citat Dzonijev koji se ocigledno odnosio i na mene posto smo raspravljali o domacoj muzickoj sceni za koju ja mislim da ima par svetlih tacaka i koju sam branila.

2.I nije mi jasno sta uopste gubim vreme prepucavajuci se sa nekim tako retrogradnim elementom kao sto je Morrison_babe.Po njjoj je muzika stala 1975 godine.
Ovo je direktna uvreda :x Ali sve to bih ja i razumela da ti nisi izjavio da si u svoje vreme slusala Doorse.....ti si bio cool a ja sam zaglavila u vremenu i prostoru jel.A da sad ne citiram one delove da se na doorse pale samo maloletne klinke koje seku vene za Jimom....Ja ne zelim vise da se svadjam i ok...tvoje misljenje je samo tvoje...u redu...ali nemoj posle da budes dvolican i ponasas se kao da ti ovde jedini nisi nikada uvredio neciji muzicku ukus.....

lepi dzoni:
E, ja slusam svakakvu muziku, rock i metal ponajvise ali mi nikad u zivotu ne bi palo na pamet da pljujem nekoga ko to ne slusa a na ovom forumu takvih je najvise. To mi malo i smeta pa ga u poslednje vreme najradije zaobilazim, iako muziku poznajem najbolje od svih ovde. Sto je najgore, HM hejteri su se infiltrirali i u same strukture krstarice postavsi administratori koji skidaju poruke koje njima kao pojedincima smetaju. A o recniku takvih individua koji, o apsurda, o sebi imaju izuzetno misljenje ne bih ni da govorim. Najvise me podsecaju na sektase koji komuniciraju na uljudan nacin samo sa svojom bracom sektasima. Ako imas drugacije misljenje onda si , glup, pozer, mamicu ti... i slicno. Ponekad mi je stvarno ispod nivoa da se upustam u rasprave sa takvima. I ja sam nekad bio metalac i nosio preslikace i puma patike ali nikad (NIKAD) nisam dosao u priliku da prebacujem nekom sto slusa npr. duran duran ili madonnu ili modern talking. Mada kapiram da su to samo pubertetski ispadi pojedinaca koji na taj nacin kanalisu svoje natalozene frustracije.
Ovde smo Blaek i ja jedini moderatori koji slusaju metal (valjda?). Ne znam za njega,ali ja nikada nisam ni jedan jedini post obrilsala,a kada to uradim bice zato sto mu je sadrzina uvredljiva/vulgarna i ts. Nikad,ali nikad mi ne bi palo na pamet da obrisem neciji post zbog razloga koji si ti naveo. U sekti nisam i prilicno normalno komuniciram sa SVIM ljudima :D 8) :lol: Nadam se,stvarno da se ovaj tvoj post nije odnosio na mene...

Ironija... :lol: Sad,posto sam jeli sve probala,da kazem nesto...zabranjeno mi je da pijem :lol: Ma nemama pojma...poslednja svirka na kojoj sam se bas ubila turned out to be jedna od boljih,ali se ja naravno ne secam ni jednog jedinog dela. Kad su mi rekli da su svirali Phobiu,Fear of the dark,Run to the hills,Symphony of Destruction dok sam ja cmizdrila u WC stvarno mi je doslo da se ubijem...mozda je bolhe ne piti za vreme svirke,pa se posle ubiti :D Dough :(

Back