BobbyMarlee
Zainteresovan član
- Poruka
- 274
chava:nisam ni ja rekao da ti se svidja,slepche.
Molim nadlezne da upozore debila!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chava:nisam ni ja rekao da ti se svidja,slepche.
Kasno....nisam vise nervozan...mortishaaa:ocu ja, ocu ja, ocu ja..Red_Zmaja:Ko 'oce da se svadja....bas sam nervozan... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :xmalo sam zakasnila...
ali ne mogu vise oko muzike, smorilo me
![]()
mada.... 8)
POZ![]()

I shta sad ja kao treba da zinem i kao "vauuu,koliko izvodjacha on zna da nabroji!!!"SisaDaPimp:chava:izvini al kako si ti to skapirao da sam ja napaljeni debil? ako neko ima drugaciji ukus od tvog odma je napaljen + debil? mislim stvarno.
jos jednom,ko moze da mu prismrdi liricki?
Hahaha ko moze? rekoh ti prvo mi reci sta slusas pa onda ova diskusija moze dalje, al posto ne znas da chitas, sad cu ti nabrojim neke likove kojima on ne moze da prismrdi liricki.. kao prvo Aesop Rock, znas kad bi Pun imao rime kao on, nikad.. e pa dalje, Necro, Cage, JMT (Jedi Mind Tricks), Virtuoso, 7L & Esoteric, Aziz, C Razy Walz, Akrobatik, Mr. Lif, Nine, Sage Francis, Company Flow, Jurassic 5, Gravediggaz, Sole, Mobb Deep, Dilated Peoples, Arsonist, Nas.. i tako dalje i tako dalje...
boban, salim se siljoAnonymous:kako bi ja mogao to da naruchim da kupim?
ja biti JM:Pod 1.Bravo za ideju.I LIKE IT
Pod 2.Pozdrav zaMorrison baby. :wink:
(ala ovde padaju namigushe i svidjanja) I LIKE HER
![]()
JM
testament_85:Koje ste sve dileje dosada nabrojali...![]()
Ovako bi trebalo:
1.MARTY FRIEDMAN
2. ALEX SKOLNICK
3. JEFF WATERS
Ko se ne slaze, taj pojma nema sa gitarskim soloima 8)
a da i civil war, i patience neko je ovde reko...Ernesto_Che:nisu losi oboazavam pesmicu paradise city, baladice november rain, sweet child of mine, dead flowers...
Hell666:Neznam za vas ali meni najvise prijaju Kirk-ove solaze. Kirk MASTER OF THE HELL

ma da vidis kako je prozivam...mortishaaa::shock: diras babeErnesto_Che:samo nek te zeza ova babe, mnogo je ona bezobrazna...Hellreser:Roditelji su mi stari rokeri tako da sam i ja.Oduvek sam to bio .Pre sam slusao mirniju muziku ka sto su Riblja corba i jos neke domace rock and roll grupe,a sad slusam HEAVI METAL .Najvise volim da slusam Metallicu,Iron Maiden,Black Sabbath,Megadeth,Pantera,Deep Purple,Nirvana,AC/DC i druge.
ps mislim da si pogresio u spellovanju reci heavy![]()
:x
![]()