ima li hopera????

Ovako,kupio bih gitaru,stara mi se slomila,a nju sam dobio od brata i to mi je bila jedina gitara do sada.
Hocu da kupim novu bas gitaru-Feneder ili Yamaha.
Gde da kupim(ovde u Beogradu)neku dobru gitaru a da me ne zaje*bu,i koliko bi otprilike kostala?

kad sam u martinkama bila od jutra do sutra nisam puno obracala paznju na druge osobe kako ih tretiraju. bila mi je jadna ona fora sto su imale da se kupe sa dekoracijom paukove mreze i jos nekim drugim dekoracijama. za ostalo me je bilo bas briga. valjda sto sam bila punx... ;)
oslobodite se predrasuda ljudi...! svako ima prava da martinkama tretman koji je u skladu sa njegovim uverenjem. da li ce neko da cokce kad mu ih malo cvoknu ili ne, njegova je stvar... ne mogu da verujem da od svega sto vas okruzuje lupate glavu oko osoba koje ste okarakterisali kao pozere. unesite malo vedrine, priblizava se prolece... :D
iskoristite mladost na pametniji nacin. kasnije cete se na poslu nervirati zbog kolega koji ... 8)

E, ja slusam svakakvu muziku, rock i metal ponajvise ali mi nikad u zivotu ne bi palo na pamet da pljujem nekoga ko to ne slusa a na ovom forumu takvih je najvise. To mi malo i smeta pa ga u poslednje vreme najradije zaobilazim, iako muziku poznajem najbolje od svih ovde. Sto je najgore, HM hejteri su se infiltrirali i u same strukture krstarice postavsi administratori koji skidaju poruke koje njima kao pojedincima smetaju. A o recniku takvih individua koji, o apsurda, o sebi imaju izuzetno misljenje ne bih ni da govorim. Najvise me podsecaju na sektase koji komuniciraju na uljudan nacin samo sa svojom bracom sektasima. Ako imas drugacije misljenje onda si , glup, pozer, mamicu ti... i slicno. Ponekad mi je stvarno ispod nivoa da se upustam u rasprave sa takvima. I ja sam nekad bio metalac i nosio preslikace i puma patike ali nikad (NIKAD) nisam dosao u priliku da prebacujem nekom sto slusa npr. duran duran ili madonnu ili modern talking. Mada kapiram da su to samo pubertetski ispadi pojedinaca koji na taj nacin kanalisu svoje natalozene frustracije.

kakvu mi sansu imamo na evroviziji sa ukradenom pesmom????
Nas tekst ,ali melodija je ukradena, tj. obradjena, tako da mi jadni da se pokrijemo usima i propadenmo u zemlju od blama. Da sam neka vlast ladno bi uhapsila onog sljama zeljka jer to je brukanje nacije i celokupnog srpskog naroda.

lepi dzoni:
E, ja slusam svakakvu muziku, rock i metal ponajvise ali mi nikad u zivotu ne bi palo na pamet da pljujem nekoga ko to ne slusa a na ovom forumu takvih je najvise. To mi malo i smeta pa ga u poslednje vreme najradije zaobilazim, iako muziku poznajem najbolje od svih ovde. Sto je najgore, HM hejteri su se infiltrirali i u same strukture krstarice postavsi administratori koji skidaju poruke koje njima kao pojedincima smetaju. A o recniku takvih individua koji, o apsurda, o sebi imaju izuzetno misljenje ne bih ni da govorim. Najvise me podsecaju na sektase koji komuniciraju na uljudan nacin samo sa svojom bracom sektasima. Ako imas drugacije misljenje onda si , glup, pozer, mamicu ti... i slicno. Ponekad mi je stvarno ispod nivoa da se upustam u rasprave sa takvima. I ja sam nekad bio metalac i nosio preslikace i puma patike ali nikad (NIKAD) nisam dosao u priliku da prebacujem nekom sto slusa npr. duran duran ili madonnu ili modern talking. Mada kapiram da su to samo pubertetski ispadi pojedinaca koji na taj nacin kanalisu svoje natalozene frustracije.

Pa sad da nisi bas nikada.....

OH
I file like i*ve been locked up tight
For a century of lonely nights
Waiting for someone to realase me
You are lickin your lips and blowing kisses at mu way
But that don*t mean I*m gona give it away
Baby baby baby...

I*m a genie in a bottle baby
come come, come on let me out...

..................Xtina

Roditelji su mi stari rokeri tako da sam i ja.Oduvek sam to bio .Pre sam slusao mirniju muziku ka sto su Riblja corba i jos neke domace rock and roll grupe,a sad slusam HEAVI METAL .Najvise volim da slusam Metallicu,Iron Maiden,Black Sabbath,Megadeth,Pantera,Deep Purple,Nirvana,AC/DC i druge.

Red_Zmaja:
Hopper:
Red_Zmaja:
Ko 'oce da se svadja....bas sam nervozan... :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Chill out kretenčiću
Zar ne treba da ides da kupis kilo dresova...ili slicno....prodji me se klinac...
Izvinite..ne bih da se mesam u svadju..samo da pitam...Hopper je.cini mi se `89...kao i ja..pa ,imas li nesto protiv nas "klinaca"?
Bez ljutnje...samo pitam... :lol:

Back