E, ja slusam svakakvu muziku, rock i metal ponajvise ali mi nikad u zivotu ne bi palo na pamet da pljujem nekoga ko to ne slusa a na ovom forumu takvih je najvise. To mi malo i smeta pa ga u poslednje vreme najradije zaobilazim, iako muziku poznajem najbolje od svih ovde. Sto je najgore, HM hejteri su se infiltrirali i u same strukture krstarice postavsi administratori koji skidaju poruke koje njima kao pojedincima smetaju. A o recniku takvih individua koji, o apsurda, o sebi imaju izuzetno misljenje ne bih ni da govorim. Najvise me podsecaju na sektase koji komuniciraju na uljudan nacin samo sa svojom bracom sektasima. Ako imas drugacije misljenje onda si , glup, pozer, mamicu ti... i slicno. Ponekad mi je stvarno ispod nivoa da se upustam u rasprave sa takvima. I ja sam nekad bio metalac i nosio preslikace i puma patike ali nikad (NIKAD) nisam dosao u priliku da prebacujem nekom sto slusa npr. duran duran ili madonnu ili modern talking. Mada kapiram da su to samo pubertetski ispadi pojedinaca koji na taj nacin kanalisu svoje natalozene frustracije.