ima li hopera????

hm.... ovako... ranije kad sam bila manja, nisam mnogo slusala muziku... ne znam tacno kada, ali nas rock sam pocela da slusam uz caleta i sestru.. moj cale je rocker.. (bar je bio :lol: ) a rock tipa Azra, Smak, Atomsko, etc. pa je on tako nekad slusao, pa sestra uz njega, a ja mala sta velim ajde i ja.. salim se.. ali uz njih sam prvo pocela.. onda je moja sestra kupila RHCP, pa GNR.... i ja sam bila oduseljena :D a ja sam to pocela da slusam negde u osmom razredu (Gunse i peperse).. pa sam pocela metal isto sa sestrom.. uz jednu njenu ortakinju.... sada se moj i sestrin ukus vrlo cesto razlikuju.. mene je mnogostosta pocelo da smara, a njoj se jos svidja... i sl. bla bla.. to bi bilo otprilike to u nekoj gruboj varijanti... eto sa Gunsima sam tako reci prvo i pocela, i jos uvek ih obozavam..... :D :D :D

mortishaaa:
Anonymous:
mortishaaa:
JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.... mozda i dodjem :cry: heh... ja kao nisam znala za to :roll:

P.S. ide neko da gleda Lord of the dance :D kad smo vec kod irske :lol:
volim Irsku ali lord of the dance je stvaaaarno DJUBRE :evil: :evil: :evil:
:shock: sto? ja sam nova u tom svetu o irskoj :? :?
PA AKO VOLIS ESTETIKU GRAND PARADE ,MANEKENKE U DRECAVIM HELANKAMA STO FOLIRAJU DA SVIRAJU VIOLINE ,PEDERKA SA FLAUTOM I TAKO TO SAMO IZVOLI... :twisted:

I meni su se ti rokeri i me(n)talci popeli na k.u.r.a.c.! Uvek nesto s.e.r.u. i javljaju se na teme vezane za hip-hop jer neznaju sta ce od dosade. Ja se ni jednom nisam javio na neku rock temu jer me to ne zanima. imojeb im kevu!

HIP-HOP 4 LIFE

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

mortishaaa:
Hurricane:
Nema hip-hop-pera...
otisli su na sastanak sa metalcima da se dogovore koji ce prvi da izvrse kolektivno samoubistvo...
a mene nisu obavestili!!!! :shock: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: sad cu ja sama 8)

P.S. sta ti slusas? :roll:

Ma salio sam se malo...

U svakom slucaju, ne razumem ljude koji sami sebi namecu ogranicenja, uvaljuju se u sablone i slusaju samo jednu odredjenu vrstu muzike.

Ja slusam ono sto prija mom uhu: rock, blues, jazz, klasiku, ali volim da odem i na house, drum 'n' bass i slicne zurke, zatim na tamburase, trubace i sl., mada to ne slusam kod kuce.

Trenutno se kod mene najvise vrte: Neil Young, Steve Wynn, Stonesi, Tom Waits, Bebel Gilberto ( i ostale brazilske zayebancije tog tipa, posebno album Suba Tributo ( posvecen Suboticu )), Rahmanjinov, Bah, Sati...

Kao sto mozes da primetis, prilicno saroliko, ali meni tako odgovara...

Pozdrav i ne skaci sa mosta ( mozda se u padu predomislis ) :wink: Salim se....pozdrav

mortishaaa:
sve zavisi sta podrazumevas pod pojmom komercijala.. :roll: objasnicu vam sutra :wink:
da objasnim:
ja licno pod komercijalom podrazumevam da neki bend svira samo za pare, samo da bi mu se album sto vise prodao, da bi se sto vise pustao na TV-u... a da pritom svira samo da bi to odsvirao, ne ulaze ni malo sebe, ni truda u to, svira nesto sto smo vec toliko puta culi... i sl.
a kada bend svira za sebe, svira jer to voli, ulaze sebe u to sto svira, to se vec moze osetiti, e to za mene nije komercijala..

Obicno me niko ne shvati kada ja ovo objasnim.. i svi opet na kraju kazu sto ne bih slusala ako mi se svidja... :x nadam se da me je bar ovde neko shvatio!

MAGISTAR:
mortishaaa:
Anonymous:
mortishaaa:
JIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.... mozda i dodjem :cry: heh... ja kao nisam znala za to :roll:

P.S. ide neko da gleda Lord of the dance :D kad smo vec kod irske :lol:
volim Irsku ali lord of the dance je stvaaaarno DJUBRE :evil: :evil: :evil:
:shock: sto? ja sam nova u tom svetu o irskoj :? :?
PA AKO VOLIS ESTETIKU GRAND PARADE ,MANEKENKE U DRECAVIM HELANKAMA STO FOLIRAJU DA SVIRAJU VIOLINE ,PEDERKA SA FLAUTOM I TAKO TO SAMO IZVOLI... :twisted:
OK, ali ja volim da gledam onaj step.. a to ti nesto dodje slicno sa irskom igrom :roll: :roll: :roll: :? :shock:

Back