ima li hopera????

ali u polje za trazenje u programu winmx (www.winmx.com), ili jos bolje "ime benda albw" i dobijes rezultate u zavisnosti od trenutne ponude. ALBW je arhiva koja pakuje ceo album u jedan mp3 fajl i moze da se slusa a raspakuje se na pojedinacne pesme programom Album Wrap koga ces vec morati da potrazis posto ne znam adresu napamet.
Srecan download!!!

child in time:
Sta se cudis i sad ispada da sam ja cudak kada si ti rekao da oni jedu decu na kocertu, mislim ni ja ih bas ne volim umeju da smaraju, ali oni ga bas preterase!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Nista ne shvatam!!!
Koja zlocesta deca???? Ko je spominjao na koncertu???
Ako kojim slucajem jesam,,, podseti me!!!
Kad su smorili!?!??
heheheh

Da, da. Samo sto nigde ne mozes da nabavis vise od 10-tak pesama :cry: (mp3 a bogami ni audio) :? . Meni se svidjaju. :? Ali kao sto kazem ne mogu da nabavim nista od njih. :? Ono sto sam nabavio nabavio sam u NS na ekskurziji od nekih Novosadjaniki. :D :D 8) Rasne (plavuse) nema sta nema .......... 8) :wink:

Da li moze neko da mi pomogne da sastavim listu pesama za Novu godinu. Pravim zurku za nekih 35-40 ljudi. Bice dosta rockera, ali i onih koji vole disco, house, rnb i narodnu muziku...

Da li bi mogli da mi posaljete ako imate neku vasu dobru listu (moze i u *.pls ili *.m3u formatu)

Stavite ovde,a ako saljete fajl mail mi je:
pajapatak@bonbon.net

Unapred zahvalan
zbunjeni dj

Zbog takvih majmuna se mi nalazimo ovde gde i jesmo! Sto se tice njih samih oni nisu krivi sto su glupavi pa su prethodne vlasti uspele preko medija da im isperu mozak i zatruju ih takvim glupostima! Svi su mi vazni sada i pevaju te pesme a pitam ih ja GDE SU BILI ZA VREME TOG RATA SA HRVATSKOM??? Svi su generali posle rata!

Back