Pa,jel bio neko sinoc? Ja sam bila...evo obecanog prepricavanja:
Pa,ovako. Dosla sam ispred Hale sportova negde oko 20 do 20 i bila je tolika uzasna guzva da mi se vec na pocetku ogadilo,al reko,izdrzacu,Blondie je Blondie

Medjutim,posle tog uzasnog cekanja usledio je pretres (neka riba me je celu ispipala :shock: i pretrazili su moj rancic

) E,sad kad smo konacno usli,nasli smo super mesta (jer ja moram da sedim

) skroz gore,tacno,preko puta bine. Tada je vec bilo oko 20:30,pa smo odlucile da odemo po sokic (samo sokic

) koji je kostao 80 dinara!!! :shock: Obicna limenkica...strasno. E,sada dolazi najstrasniji deo price. Mi smo sedele i cekale i cekale i cekale,a koncert nije pocinjao. Onda sam ja sisla dole,da se upoznam sa Marijom Prokopijevic sa yu.metala. Onda sam dosla gore u nadi da ce uskoro poceti,medjutim,ne. Oni su nas drzali tako do 22,kada su odlucili da koncert moze da pocne. Ajde bar da su doveli neke predgrupe...ali,boze,pa zasto bi,naravno da mi mnozemo da slusamo i onaj techno ili sta vec su pustali. Medjutim,kada je koncert konacno poceo,raspolozenje se ponovo primaklo veselom. Hala sportova je bila SKROZ puna i tribine i ono dole i bas je super izgledalo. Jedino,sto je prosek godina publike bio oko 35-40 god,ali sta da radimo...

Jao,da,videla sam Bajagu i onog iz Elektricnog orgazma! E,sad da posvetim malo paznje i Blondie

Pa,ovako,ja bas i ne znam mnogo njihovih pesama,ali prosto OBOZAVAM Mariu! E,sad,ne znam tacno sa kojom je koncert poceo,ali medju prvima je bila "Good Boys",koju takodje gotivim,i koja je sasvimsolidno odsvirana. Medjutim,ubrzo je usledilo razocarenje veceri i to bas MARIA! Ona je,5 puta preskocila refren i celu pesmu skratila DOSTA! :x

:x

Pa strasno! Odsvirali su jos i The tide is high,koja isto nije bila nesto jer je bila mnogo skracena

Izmedju pesama nisu pravili NIKAKVU pauzu (valjda zato sto su kasnili :? ) i tako...sve u svemu,lepo je sto su dosli,ali ceo dogadjaj je bo dosta ispod mojih cekivanja