ima li fasizma u srbiji?

SRS i SNS su parlamentarne stranke u Skupstini Republike Srbije.....nisu fasisticke niti se mogu tako okarakterisati...ni na ovom forumu niti na bilo kom drugom mestu
oeckujem da forumasi koji su napisali o tim strankama tako nesto...obrisu svoje postove
u protivnom..bice opomenuti

koje licemjerstvo....za nevjerovati..
SRS jeste stranka sa fasistickim elementima u svom programu, i ne samo to ona je cak i klero-fasisticka...
ili sto su popovi sa strojnicom koji salju radikale u klanje i pljacku po svim prostorima bivse nam..
i, po njihovom programu (radikalskom) opet bi, samo ih malo trta jer bi ponovo ispusili..

SRS jeste stranka sa fasistickim elementima u svom programu, i ne samo to ona je cak i klero-fasisticka...
ili sto su popovi sa strojnicom koji salju radikale u klanje i pljacku po svim prostorima bivse nam..
i, po njihovom programu (radikalskom) opet bi, samo ih malo trta jer bi ponovo ispusili..

Slavonija a zašto ti mrziš Srbe?

SRS (SNS tada nije postojao) u tom istom periodu provodi agresivnu politiku, politiku rata, šovinizma i fašizma! To se da isčitati iz Šešeljevih "djela", što pisanih, što audio-zapisa, a on je ipak tvorac i idejni guru SRS-a.

SNS kao sljedbenik Šešelja, ne može biti drugačiji.

A vi mozete SRS i SSJ zaklanjati iza nekih zakona i floskula koliko zelite, svako opet zna ko su i sta su oni.

Фашизам је државно уређење екстремне деснице које радикално ограничава људска права ради веће стабилности и бржег напретка. Фашизам се противи комунизму, конзервативизму, демократији, индивидуализму, либерализму, материјализму, пацифизму и политичком плурализму.[1][2][3][4][5][6][7][8][9] Назив потиче од лат. речи fascio – свежањ прућа са секиром у средини, симбол централистичке власти у Римском царству. Фашизам је генерички појам који означава идеологије, политичке покрете и организације као и владавинске покрете који су по својој функцији, те методама политичког деловања сродни италијанском фашизму. Посебно се користи као синоним са изразом нацизам.
http://sr.wikipedia.org/wiki/Фашизам
http://sr.wikipedia.org/wiki/Нацизам

Изволте КUРоаћани.................."нађите фашизам" у наведеним странкама................и аргументујте ваше ставове!!!:rtfm::rtfm::rtfm:

А и након свих упозорења, опет овако о парламентарној странци!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

ДОКЛЕ БРЕ МОДЕРАТОРИ !?:eek::eek::eek:

ovo je tema gde se govori o fasizmu...to sto neko parlamentarne stranke dozivljava kao fasisiticke..to je njegov problem...
molila bih samo komentar suseda forumasa
kako bi reagovali na tvrdnje forumasa sa krstarice da parlamentarnu stranku Sabora u Hrvatskoj izjednace sa nekom fasisitickom strankom
na pr HDZ
da li HDZ SNS SRS
nacionalni stroj i Tompson..mogu da se izjednace?
dakle pricamo o fasizmu

ma nemoj molim te
na ovom forumu se svakodnevno i na stotine puta cijeli hrv. narod proglasava fasistickim, hevatska drzava nacistickom i ustasoidnom, a od nas nitko nesmije reci da je SRS fasisticka stranka...:dash:
sto, za razliku od hrv. drzave i hrv. naroda, ona to jest
i otkada se to nesmije kritizirati zakone?
protiv zakona se nesmije postupati

Pa dobro, svi koji me poznaju kazu da sam poprilicno principijelna osoba. :lol:

Ma zainteresovalo me zasto ih toliko branis... nista, samo nastavi.

КОГА БРАНИМ!? :think::think::think:

И да ли си игде видео мој пост, да сам неког вашег политичара или странку оквалификовао као фашисте, а !? :rtfm::rtfm::rtfm:
Један, једини пост!!! :rtfm::rtfm::rtfm:

mozes li prevesti na srpski:worth:
Пита те ЧОВЕК, да ли мислиш да је рамуш Харадинај ...............злочинац или не!?

ЈЕ Л'............ПИТАЊЕ САДА ДОВОЉНО ЈАСНО!?

Evo ti i na latinici!!!

Pita te ČOVEK, da li misliš, da je Ramuš Haradinaj.................zločinac ili ne !?

JE L' .............PITANjE SADA DOVOLjNO JASNO!?

Пита те ЧОВЕК, да ли мислиш да је рамуш Харадинај ...............злочинац или не!?

ЈЕ Л'............ПИТАЊЕ САДА ДОВОЉНО ЈАСНО!?

Evo ti i na latinici!!!

Pita te ČOVEK, da li misliš, da je Ramuš Haradinaj.................zločinac ili ne !?

JE L' .............PITANjE SADA DOVOLjNO JASNO!?

aaaaa sada razumem pitanje.
inace meni je isto i cirilica i latinica. cak i ne znam kako je sto napisano dok citam.
ps. znam i da citam:hahaha::hahaha::hahaha:

Slavonija a zašto ti mrziš Srbe?

ja uopce ne mrzim Srbe (niti bilo koga), zao mi je ako si dobio takav utisak...
dapace, ima mnogo toga sto cijenim kod Srba
ali ja uvijek kazem popu pop i bobu bob
bez obzira o kome ili cemu se radilo...
a da si ti zivio godinama pod granatama i svakodnevno vidao i dozivljavao tragedije kao Osijek onda bi i ti tim smradikalima rekao ono sto ih pripada i ono sto jesu...

aaaaa sada razumem pitanje.
inace meni je isto i cirilica i latinica. cak i ne znam kako je sto napisano dok citam.
ps. znam i da citam:hahaha::hahaha::hahaha:

А до када онда треба да чекамо на одговор !? :think::think::think:

"ДИПЛОМАТО"!!!:mrgreen::hahaha::rotf: :hahaha::rotf::hahaha:

Ако ме сада питаш......... "а које је питање" ............даћу ти бону!!!:ok:
АЛИ МАЛО СУТРА!!!
a122.gif
a122.gif
a122.gif

ja uopce ne mrzim Srbe (niti bilo koga), zao mi je ako si dobio takav utisak...
dapace, ima mnogo toga sto cijenim kod Srba
ali ja uvijek kazem popu pop i bobu bob
bez obzira o kome ili cemu se radilo...
a da si ti zivio godinama pod granatama i svakodnevno vidao i dozivljavao tragedije kao Osijek onda bi i ti tim smradikalima rekao ono sto ih pripada i ono sto jesu...

godinama granatiran Osjek?

Back