ima li fasizma u srbiji?

DALI TVOJ maleni pileci mozgic,moze shvatiti,da Ustasa vise nema,ne postoje,postoje samo simpatizeri istih,od kojih su mnogi tek zavedena djeca,ako ti podrzavas da se pubijaju sve Ustase(kojih u biti i nema) onda se zalazes za ubijanje jednog naroda,,Hrvata,na sta je onaj i ciljao..jer sumnjam da itko moze biti tako glup da to neshaca:roll:Al ocito da moze...:roll:
Ma u pravu si,..............ustase su oni koji kolju,
posto trenutno nema rata i klanja,nema ni ustasa

Паа ...............из историје бато!!!
Немој само да ме тераш да копам по нету, јер је истина...........једино можда грешим у броју рањеника и то више у смислу смањења!!!
Само се ни о тооме није баш много причало

Као ни о оним "мојим" :sad2: :sad2: :sad2: "минхенским преговорима"!!! :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

S obzirom na okolnosti ne bi bilo nista cudno da je ostalo ranjenika iza, kad imas ranjénike, tifusare, civile, a tuku te sa svih strana . Mrsko i mene da trazim, ali sam citao nemacke izvestaje sa dosta fotografija gde opisuju kako je sve bilo iscrpljujuce i za njih, prikazani su njihovi vojnici koji su izgledali kao posle marsa kroz Saharu.

nazalost imam neki virus koji mi je sjebao youtube,tako da vec par dana nevidim nista sto je sa youtuba:)

NEGO MODERATORI,OCE LI OVAJ HUSKAC I POZIVATELJ NA UBOJSTVA BITI KAZNJEN???????

Ko? tompson??:dontunderstand:

A sad ti ne cita,a kad je"lijepa tompsonova glazba" onda cita,jel?:mrgreen:

DALI TVOJ maleni pileci mozgic,moze shvatiti,da Ustasa vise nema,ne postoje,postoje samo simpatizeri istih,od kojih su mnogi tek zavedena djeca,ako ti podrzavas da se pubijaju sve Ustase(kojih u biti i nema) onda se zalazes za ubijanje jednog naroda,,Hrvata,na sta je onaj i ciljao..jer sumnjam da itko moze biti tako glup da to neshaca:roll:Al ocito da moze...:roll:

Oho-ho ,evo ga jedan hrvat koji tvrdi da su svi hrvati ustashe.

Poslednja izmena:
S obzirom na okolnosti ne bi bilo nista cudno da je ostalo ranjenika iza, kad imas ranjénike, tifusare, civile, a tuku te sa svih strana . Mrsko i mene da trazim, ali sam citao nemacke izvestaje sa dosta fotografija gde opisuju kako je sve bilo iscrpljujuce i za njih, prikazani su njihovi vojnici koji su izgledali kao posle marsa kroz Saharu.

Нема никаквог чуда!!!
ОСТАВЉЕНИ СУ.............ПО НАРЕЂЕЊУ,.........КОМПЛЕТНА САНИТЕТСКА КОМОРА !!!:thumbdown::thumbdown: :thumbdown:
Разумем ја шта и што ти причаш, али барем су могли тако и да кажу, а не да учимо накарадну историју!!!

Дошао ми "пацијент"!!! :bye: :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Нема никаквог чуда!!!
ОСТАВЉЕНИ СУ.............ПО НАРЕЂЕЊУ,.........КОМПЛЕТНА САНИТЕТСКА КОМОРА !!!:thumbdown::thumbdown: :thumbdown:
Разумем ја шта и што ти причаш, али барем су могли тако и да кажу, а не да учимо накарадну историју!!!

Дошао ми "пацијент"!!! :bye: :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

Ih, ostavljeni po naredjenju...

Ali ajde recimo da je tako bilo, imas li objasnjenje zasto?

P.S.

U svakom ratu u istoriji se desavalo da neki ostanu iza, ne samo ranjenici.

Jesi cuo za operaciju "Market Garden"? Koliko ih je tu "ostavljenó" Nemcima?

Kao sto tvrdim i da je tvoja mama obicna ......:D

Ustase ne postoje,to samo u tvojoj nebistroj glavici:D

Hmmm..fora je sto mi nece ni Gmail da ucita,i neke elektronske medije...po svoj prilici cu morat da formatiram komp..

Mozda je prenatrpan..

Kao sto tvrdim i da je tvoja mama obicna
......:D

Ustase ne postoje,to samo u tvojoj nebistroj glavici:D

Hmmm..fora je sto mi nece ni Gmail da ucita,i neke elektronske medije...po svoj prilici cu morat da formatiram komp..

Ti uopste ne znas normalno komunicirati?:roll:

Ih, ostavljeni po naredjenju...

Ali ajde recimo da je tako bilo, imas li objasnjenje zasto?

P.S.

U svakom ratu u istoriji se desavalo da neki ostanu iza, ne samo ranjenici.

Jesi cuo za operaciju "Market Garden"? Koliko ih je tu "ostavljenó" Nemcima?
Не одузимај ми време!!!:mrgreen:
"Пацијент" је брз, такорећи неухватљив!!! :hahaha::rotf::hahaha::rotf::hahaha:

"Маркет Гарден"............није била "БИТКА ЗА РАЊЕНИКЕ!!!

Нешто ме тај назив...............много асоцира на .........."Милосрдног анђела"!!!:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

:bye::bye::bye:

Back