Vidis kako si lepo sam priznao da su svi hrvati ustase,.........
sve se moze kad se hoce............
nemoj posle reci,mi vas tako deklarisemo![]()
naravno sve naciste i ustaše i sataniste pobiti treba
kancer se leči hirurškim putem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis kako si lepo sam priznao da su svi hrvati ustase,.........
sve se moze kad se hoce............
nemoj posle reci,mi vas tako deklarisemo![]()
naravno sve naciste i ustaše i sataniste pobiti treba
kancer se leči hirurškim putem
a sto babi![]()

A, još apsurdnije je to da su u sred te ofanzive Milovan Đilas i Vlatko Velebit nemačkim avionom odleteli za Zagreb i u nemačkoj komandi vodili pregovore o sadejstvu nemačkih i partizanskih snaga protiv saveznika i četnika, u slučaju savezničkog iskrcavanja na jadransku obalu.
Apsurdno do bola, ali to Milovan priznade pred kamerama.
JAKO si pametan
Znaci ,potvrdjujes da su svi hrvati (80%)ustase
............drago mi je da smo se razumeli
a sto babi![]()
Zasto su onda partizani ratovali prestale 3 godine i kusur protiv Nemaca? Zasto su ih Nemci na Sutjesci onako stisli samo mesec dana posle Neretve? Djilas je obznanio da je bilo pregovora o razmeni zarobljenika, i to je rekao dok je Tito bio ziv, da je bilo saradnje sa Nemcima cutao bi ko zaliven, logicno, zar ne?

JAKO si pametan
............drago mi je da smo se razumeli
"Srpski München"?
Pa sto jest - jest, nije li Belgradstraße najduza ulica u Evropi?
И зашто је твој вољени је6ени ћопави загорац............остави 3600 рањеника на милост и немилост Немцима!!!![]()

Kako ne zna,.............Ti uopste ne znas sta je bilo na Kosovu, da znas nemacki pustio bi ti nesto sa nemacke tv...

Pa normalno,nece valjda biti Zagrebstraße"Srpski München"?
Pa sto jest - jest, nije li Belgradstraße najduza ulica u Evropi?
pa i neprijatelj ceni junake,a ne ulizice
Буквалисто не постоји изрека што је деди мило, или што је девојци мило, или што је шипцу мило....
И немој да ми пишеш ПП!![]()
Ја нисам рекао да су сарађивали!!!Kako ih je ostavio "na milost i nemoilost" ako su saradjivali?
![]()

Pa normalno,nece valjda biti Zagrebstraße
pa i neprijatelj ceni junake,a ne ulizice
Zezam se, najduza je mislim Dachauerstraße...
DALI TVOJ maleni pileci mozgic,moze shvatiti,da Ustasa vise nema,ne postoje,postoje samo simpatizeri istih,od kojih su mnogi tek zavedena djeca,ako ti podrzavas da se pubijaju sve Ustase(kojih u biti i nema) onda se zalazes za ubijanje jednog naroda,,Hrvata,na sta je onaj i ciljao..jer sumnjam da itko moze biti tako glup da to neshacaJAKO si pametan
............drago mi je da smo se razumeliAl ocito da moze...
![]()
Ne vredi da ti objasnjavam,ti ces to shvatiti kad baba bude imala kuratz.........![]()

Ја нисам рекао да су сарађивали!!!
Да је било свачега ..............било је!!!
Само сам те питао да ми објасниш .......како у "битци за рањенике"....оставе, ако се не варам, 3600 рањеника...........вуку на руку,.........................јер ти обожаваш ћопавог загорца!?![]()
DALI TVOJ maleni pileci mozgic,moze shvatiti,da Ustasa vise nema,ne postoje,postoje samo simpatizeri istih,od kojih su mnogi tek zavedena djeca,ako ti podrzavas da se pubijaju sve Ustase(kojih u biti i nema) onda se zalazes za ubijanje jednog naroda,,Hrvata,na sta je onaj i ciljao..jer sumnjam da itko moze biti tako glup da to neshacaAl ocito da moze...
![]()
ciljao ti tata
ja nikada to ni pomislio nisam
ali ti koji pevaš evo zore evo dana i koji si na koncert tompsona pozdravljao sa Za DOM SPREMNI
sii se osetio prozvan
i misliš da svi Hrvati moraju biti ustaše ko ti
interesantno.
inace nekoliko PP. sam ti napisao, prve su bile kada smo razgovarali o jednoj forumasici. bilo je par poruka razmenjenih medju nama. znaci i ti si ucestvovala.
a zadnju [i prvu] nakon tih poruka sam ti poslao pre tri-cetiri dana u kojoj sam te pitao da li si ti "taj" forumas. i ti nisi odgovorila.
znaci da neko ne pomisli da su to "one" poruke, kako ih ti zelis prikazati. i sto se mene tice, a sada vidim ko si, nikada ti sigurno necu poslati nikakvu poruku.
inace nikada nikome nisam poslao bilo kakvu poruku koja bi se mogla shvatiti kao"pretnja" ili sl. iako sam ih primio na desetine. meni je to igra za malu decu.
Dobro,al ja se ne zezam,Zezam se, najduza je mislim Dachauerstraße...
Belgradstraße je jedna od najduzih ulica u Minhenu,
al poenta je da tamo nigde ne postoji Zagrebstraße,
................a niti ce ikad postojati![]()
ciljao ti tata
ja nikada to ni pomislio nisam
ali ti koji pevaš evo zore evo dana i koji si na koncert tompsona pozdravljao sa Za DOM SPREMNI
sii se osetio prozvan
i misliš da svi Hrvati moraju biti ustaše ko ti
hhahahahah nikad ja to pjevao nisam,aj dokazi da jesam?![]()
Паа ...............из историје бато!!!Odakle ti to?
"минхенским преговорима"!!! 

3 puta,dvaput dok sam bio mladji i sad prije par mjeseci,al sam se zadrzao 10 min i otisaoreci da nisi?
koliko puta na Tompsonovim koncertima bio si?