ima li dobre duse da pomogne

latica

Ističe se
Poruka
2.095
ne mogu da se nakacim na chat preko firefox-a al nikako samo pise da se ucitava i nikad,explorer mi nesto poludeo,komp stalno izbacuje da ne moze da ga nadje a u kompu mi je i ljudi pomagajte ocu na cet.Btw imam i tu javu i sve.I sta je uopste fora sa firefoxom zasto nece na cet?Pomozite!

latica:
ne mogu da se nakacim na chat preko firefox-a al nikako samo pise da se ucitava i nikad,explorer mi nesto poludeo,komp stalno izbacuje da ne moze da ga nadje a u kompu mi je i ljudi pomagajte ocu na cet.Btw imam i tu javu i sve.I sta je uopste fora sa firefoxom zasto nece na cet?Pomozite!
Za chat probaj Mirc.U principu ne idem na chat pa nisam u toku.Verovatno nisi nesto dobro podesila u firefox-u.
Koji explorer ti je poludeo?WinE ili InternetE?

HVALA loop divan si.Jos da se malo skontam sa mircom i sve ce biti ok.
Inace virked flipnuo mi Internet Exploret.Stvarno mi nije jasno,sta je sa njim.Doduse imala sam neke viruse,a i racunar mi se u zadnje vreme gubi,kazu da bih trebala da oborim sistem i ponovo sve instalirati.Al i dalje mi nije jasno cemu poruka da ga nema a tu je.

To je zato sto je Internet Explorer jedna ogromna rupa i bas zbog njega su ti i uleteli ti virus.
Da verovatno bi trebala da reinstalirash sistem.
Sa mIRC-om ces se lako snaci, on je vrlo jednostavan, ali ako nesto zapne slobodno pitaj.

A umesto IE predlazem OVO

pozz

Hvala momci divni ste!Uvek spremni da pomognu dami u nevolji.Inace kontam da je mirc mnogo bolji al mi treba vremena da se naviknem na njega,pa cu u medjuvremenu koristiti operu.Jos jednom hvala na dobroj volji da pomognete sad znam gde da se obratim ako nesto bude skripilo.

Back