Ima li alternativa za ovu vlast u Srbiji

Odgovori pošteno na dva pitanja: ko je pozvao srpske policajce da izađu iz policijskih jedinica na severnom Kosovu i tako predao policiju samo Albancima u ruke? Ko je pozvao Srbe da ne izađu na izbore i tako predao vlast u većinski srpskim opštinama na severu Kosova Albancima u ruke? Ko, Krstane?
Ne sme da odgovori.....

Zna odgovor ali mora da brani svog gazdu.

Najpoštenije, kao i uvek do sada:

1. A ko je taj ko bi se mogao da suprostavi silom tim krvoločnim hijenama NATO-a...
2. To je katastrofalno slaba politička procena AV...

Još uvek, mada sam i lično to tražio da mi saopšti, ne znam zbog čega je to učinio...Lično sam to i javno napadao, no sada je drugačije sve - temelji Srbije ruši razularena rulja, koja ima jedini cilj da Srbija stane i zauvek nestane ... Da li se pridružuješ takvim ili si spreman da se boriš za opstanak Srbije?
Koriste priliku da dođu do vlasti. Oni ne haju za ubistvo 15 ljudi.

Zar nije taj zahtev ispunjen? Zar na vlasti nisu oni koje taj isti narod izabrao i podržava ih? Vučić će do kraja života, ukolik bude to hteo, dobiti izbore i ispuniti volju naroda, jer Vučić je učinio više za Srbiju od svih njegovih prethodnika...To je istina i ta istina se može da pokuša da promeniti samo obojenom revolucijom, Majdanom u Srbiji, ali tada će Srbi služiti samo kao topovsko meso krvoločnih hijena sa Zapada ...

Jesi li ti stvarno univerzitetski profesor, ili si se to samo šalio?

Niko od njih nije izrazio ni saučešće porodicama koje su izgubili svoje najvoljenije, a kamo li da im je žeo zbog toga.
To ne znači nista. Nije ni vučić odma, tek posle 40 dana ali je 05.11. dotrčao u sns prostorije i drzao govor na megafon u ns kako će ih opet pobediti na izborima a nije otisao te noci kad je vec bio tu u bolnicu da pita lekare lično na licu mesta kako su povređeni koji se bore za zivot...
Ali jeste jeste drzo govor sns aktivistima...

To mu preče bilo...

Da su i izjavili saucesce ne bi im verovao. Te porodice koriste i jedni i drugi. Neki im izjave saučešće pa to snime a drugi koriste nesreću njihovu i našu uopšte tom pogibijom ljudi.

Te krvoločne hijene su nanjušile plen i žele da rastrgaju Srbiju ...To je njihov cilj, a to im i piše i u ustaškoj blokadnoj kuharici ....
A sto nije uhapsen djilas kad 10 god predsednik i sns viču da je ukro 619 mil evra?

Sto su hijene na slobodi?

Izgleda je odgovor na to pitanje narod uvideo i sam...

ima veze itekako...on je vršio pritisak da se što pre pusti u rad i on je doneo odluku da projektom rukovodi žuti lopov Vesić a da Tanaskovićka direktorka infrastruktura železnice glumi fikus...on je naredio da se železnica radi buduće lakše privatizacije podeli na 4 firme pa onda u tom metežu nisu mogli da nađu originalni projekat za zgradu...on je dopustio da cena zgrade od prvobitno planiranih 3 miliona evra poraste na 16 miliona evra (neki kažu 65 miliona evra je na kraju plaćena rekonstrukcija)..takve stvari se rade da bi se ispumpavao novac od kredita u naprednjače firme podizvođače, a onda u ruke političke mafije...
Vučić se protivustavno meša u svaki posao u Srbiji...on je motor koruipcije...kao predsednik po Ustavu njegovo je samo da deli odlikovanja i prima ambasadore...Srbija nema predsednički sistem kakav imaju Amerika i Rusija i uloga predsednika po Ustavu je čisto protokolarna
Vjerovatno je ******i umjesan u svaku mogucu korupciju i uzima reket. On ima sve pod kontrolom, nista se bez njega ne moze desiti. Ona ministrka gradjevine i Vesic su to i potvrdili. Izdrzavanje tolike stranke sa vojnom organizacijiom, podkupljivanjem gradjana i prevozenjem po cijeloj Srbiji, strani savjetnici, kostaju Srbiju milijarde svake godine.

On je političar i donosi samo političke odluka i ne naređuje nikome ništa ...
Ali može npr. da iskoristi moć i da učini nešto slično onome što su uradili Av i Vesić: da kažu Tanaskovićki da je ona samo formalno nadležna, a da se ustvari za sve pitaju njih dvojica. A to je već nezakonito, i zbog toga moraju u ćorku. Dolazi vreme ćorke, moj Krle. :D

Da li želite da razglabamo o mojoj malenkosti ili plediranoj mojoj temi? Moje činjenje pokazuje i dokazuje: ko sam, šta sam, čiji sam i kakav sam ...

Možemo da pričamo bez problema o tvojim tvrdnjama, ali ako se neko lažno predstavlja, to otvara pitanje zašto to radi.

Ako kažeš da si ti preveo Platona, a pomešao njega sa američkim predsedničkim kandidatom, tajkunom Džorždom Frensisom Trejnom (1829-1904) tj. Trejnove reči iz XIX veka citiraš kao Platonove i ukoliko pogrešno kažeš da se na grčkom kaže idiotos, umesto idiōtēs. i još svašta tvrdiš, uključujući da si i dugogodišnji univerzitetski profesor i pride urednik Žive antike, nešto ozbiljno nije u redu i valjda razumeš zašto ćeš dobiti pitanje da li govoriš istinu?

Možemo da pričamo bez problema o tvojim tvrdnjama, ali ako se neko lažno predstavlja, to otvara pitanje zašto to radi.

Ako kažeš da si ti preveo Platona, a pomešao njega sa američkim predsedničkim kandidatom, tajkunom Džorždom Frensisom Trejnom (1829-1904) tj. Trejnove reči iz XIX veka citiraš kao Platonove i ukoliko pogrešno kažeš da se na grčkom kaže idiotos, umesto idiōtēs. i još svašta tvrdiš, uključujući da si i dugogodišnji univerzitetski profesor i pride urednik Žive antike, nešto ozbiljno nije u redu i valjda razumeš zašto ćeš dobiti pitanje da li govoriš istinu?
Prijatelju, neće ti smetati malo više koncentracije, a tek onda pokušaj da shvatiš ono šta i kako pišem... Nigde i nikada nisam napisao da sam preveo Platona, već nešto od njegovih dela, nigde Platona nisam pomešao sa tim američkim tajkunom, nigde da sam bio urednik Žive, urednik Kerie jesam, no istina je da sam uskladio tu st.grčku reč sa tim satanistima na ulici, jer ono to tako lakše shvataju ...

Ali može npr. da iskoristi moć i da učini nešto slično onome što su uradili Av i Vesić: da kažu Tanaskovićki da je ona samo formalno nadležna, a da se ustvari za sve pitaju njih dvojica. A to je već nezakonito, i zbog toga moraju u ćorku. Dolazi vreme ćorke, moj Krle. :D
Prijatelju, poštujem, naravno, tvoje mišljenje, no nije sve baš tako, jer političari mogu da blebetaju kako im se ćefne, ali građevinari, oni koji izvode nekakav projekat, dakle struka, je ta koja gradi i za to odgovara... Znam kako to ide i iz ličkog iskustva, jer sam bio predsednik IO SO Žabalj (kod NS) i svakodnevno sam se i time bavio u praksi. Mnogo puta ono što sam sam smatrao da je lepo, a mogu da se uštede i novci, struka nije poslušala i ukazala mi da grešim ... Dakle, da zaključim, političari ne mogu i nisu odgovorni za ono o čemu odlučuje isključivo struka ....

Back