Ima li alternativa za ovu vlast u Srbiji

ПОштовани, ми очигледно користимо различите органе за размишљање.
Ја - мозак
Крстанк - ТВ Пинк

:D
Nemam vremena da gledam TV, pogotovo ne Pink, to je nešto najcrnje, a to čime i kako razmišljam je razvidno iz svakog mog napisanog slova - vrhunski sam obrazovan čova i nije mi važna i potrebna neprijateljska lova i želja da Srbija stane i nestane ....

Извините ме, поштовани универзитетски професоре ( имам специјалан назив за вас, но превише сам пристојна) али морам да напустим тему, студенти одоше у будућност, а ја желим са њима.
Не треба да нас чекају 🥰🍀

Извините ме, поштовани универзитетски професоре ( имам специјалан назив за вас, но превише сам пристојна) али морам да напустим тему, студенти одоше у будућност, а ја желим са њима.
Не треба да нас чекају 🥰🍀
Za njih je Megatrend vrhunac obrazovanja.

Ne razum te.
Probaj jednostavnine, krace recenice...

Капетане, то су требали да ураде одмах, сада је то само једна од ставки.
Од сад па на даље, ни једно рушење, изградња, одобрење, тендер, истрага, поступак код јавних интереса не сме да буде нетранспарентан.
криви смо и сами , што смо допустили (ово болдовано) да нам се деси - уговори су били проглашени ТАЈНОМ . Признаћеш то је ван памети и знак да је СУМЊИВО. дакле здрава логика. где је била логика код опоѕиционих партија да на томе поведу протесте онда и да народ спречи ТАЈНЕ око наших пара ?
да ли знаш да од летос у новом саду када су пронађене они ''црви'' у води за пиће, је у септембру уведена ТАЈНА на квалитет градске пијаће воде што је ван памети ?
каква црна тајна ?

тајновитост уговора у инвестиционим радовима у овој земљи је оно што нисмо смели допустити да прође . ту је и наша колективна одговорност за пропуст да у старту МУЉАЖА буде разоткривена, па би увидели да су реални трошкови шминкања станичне зграде у нс око 3,5 мил евра а они стуцали преко 16 !

мислим да је неко од опозиције постављао питања у парламенту око неких угувора ТАЈНОВИТИХ ,није дан ије, алиџаба надгласани су јел а народ сваку вест сутра заборави. па не смемо наталија такве ствари да пропуштамо.

нама се та ТАЈНА обила о главу и изгубили смо 15 људи.

опет кажем власт има алтернативу и сада, испуни захтеве , нису то захтеви студената да се не лажемо већ су захтеви нас грашана исказани на огромном протесту у нс 05.11.
студенти су их само поновили.
испуни, одговорност ѕа СВЕ одговорне, рад тужилаштва и полиције беѕ притисака и инструкција.
врати институцијама неѕависност.

ако хоће - имају алтернативу и сада јер још увек постоје захтеви.

Е зато се тако грчевито боре, јер тада неће бити трпања пара у џепове.
јасно ми је то. ТАЈНЕ морају да се укину. а онај који их је увео да одговара јер су омогућиле огромну корупцију која је довела између осталог и до најгоре ствари- до убиства 15 људи.

ја то говорим од новмебра али нато не подржавам ове студенте ублокади у нс које предводи у ствари динко грухоњиђ пашче удбе и доказани србомрзац.

криви смо и сами , што смо допустили (ово болдовано) да нам се деси - уговори су били проглашени ТАЈНОМ . Признаћеш то је ван памети и знак да је СУМЊИВО. дакле здрава логика. где је била логика код опоѕиционих партија да на томе поведу протесте онда и да народ спречи ТАЈНЕ око наших пара ?
да ли знаш да од летос у новом саду када су пронађене они ''црви'' у води за пиће, је у септембру уведена ТАЈНА на квалитет градске пијаће воде што је ван памети ?
каква црна тајна ?

тајновитост уговора у инвестиционим радовима у овој земљи је оно што нисмо смели допустити да прође . ту је и наша колективна одговорност за пропуст да у старту МУЉАЖА буде разоткривена, па би увидели да су реални трошкови шминкања станичне зграде у нс око 3,5 мил евра а они стуцали преко 16 !

мислим да је неко од опозиције постављао питања у парламенту око неких угувора ТАЈНОВИТИХ ,није дан ије, алиџаба надгласани су јел а народ сваку вест сутра заборави. па не смемо наталија такве ствари да пропуштамо.

нама се та ТАЈНА обила о главу и изгубили смо 15 људи.

опет кажем власт има алтернативу и сада, испуни захтеве , нису то захтеви студената да се не лажемо већ су захтеви нас грашана исказани на огромном протесту у нс 05.11.
студенти су их само поновили.
испуни, одговорност ѕа СВЕ одговорне, рад тужилаштва и полиције беѕ притисака и инструкција.
врати институцијама неѕависност.

ако хоће - имају алтернативу и сада јер још увек постоје захтеви.

јасно ми је то. ТАЈНЕ морају да се укину. а онај који их је увео да одговара јер су омогућиле огромну корупцију која је довела између осталог и до најгоре ствари- до убиства 15 људи.

ја то говорим од новмебра али нато не подржавам ове студенте ублокади у нс које предводи у ствари динко грухоњиђ пашче удбе и доказани србомрзац.
Zar nisi dosadio i Bogu i narodu sa Dinkom i svima?
Očekujem od razularene, agresivne, antisrpski izdresirane, razvratnika animalnih poriva, onih jadnika koji su najviše svoje roditelje izneverili, jer, po nagovoru i plaćanju ustaša, šiptara i svih drugih neprijatelja Srba i Srbije, bednika koji bi da Srbija stane i nestane, da se eksplicitno, ako nisu kukavice, izjasne:

1. Da li žele da preotmu legalno i legitimnu, od naraoda izabranu, vlast u Srbiji revolucijom, unište totalno Srbiju, kao što su to već činili njihovi očevi i dedovi, komunističkim plenumima, SKOJ-em i, naravno, prekim sudovima...i
2. demokratskim načinom dolaska na vlast?
Da si pošten, shvatio bi da NE ŽELE DA PREOTMU VLAST ali pošto ne želiš da vidiš, čuješ, pojmiš i razumeš zahteve, pišeš u stilu navedenih komunističko skojevskih ekipa.
Kao i gospodin iz NS.

Zar nisi dosadio i Bogu i narodu sa Dinkom i svima?
иѕ целог поста само то на крају извучеш ? класичан спин.
Da si pošten, shvatio bi da NE ŽELE DA PREOTMU VLAST ali pošto ne želiš da vidiš, čuješ, pojmiš i razumeš zahteve, pišeš u stilu navedenih komunističko skojevskih ekipa.
Kao i gospodin iz NS.
ја јесам поштен

сваки пут када ми то поменеш (моје поштење) набројаћу ти ..... .... ..... од а до ш.

пази на речи.

ак оси научен да као малопре одговараш крстанК онако , сада друге наѕиваш непоштенима , имаш жути картон следећи је игноре.

иѕ целог поста само то на крају извучеш ? класичан спин.

ја јесам поштен

сваки пут када ми то поменеш (моје поштење) набројаћу ти ..... .... ..... од а до ш.

пази на речи.

ак оси научен да као малопре одговараш крстанК онако , сада друге наѕиваш непоштенима , имаш жути картон следећи је игноре.
Pazi i ti!
Znam zašto sam mu to napisao!
Ne treba da se pravi blesav!
A tvoje reči bolje sam pripazi!
Vreme je!

Svi normalni roditelji, roditelj sam i imam iskustva šta znači biti dobar i pravi roditelj, a i dugogodišnji univerzitetski profesor, žele da su im deca lepo vaspitana i vrhunski obrazovana. Zar neki normalan roditelj želi da vidi svoje dete da maltretira druge ljude, oduzimaju im ustavnu slobodu kretanja, zagarantovanu slobodu obrazovanja i ustavno pravo da bira i bude izabran. Sadašnja vlast je, de facto et de jure, na slobodnim i demokratskim izborima izabrana voljom građana Srbije. Oni kojima se ta vlast ne sviđa imaju pravo:

1. da od vlasti zahtevaju nove izbore, na svim nivioima i
2. ako im se ne sviđa predsednik države - podnesu, ustavom propisan, u Skupštini R. Srbije ,dovoljan broj potpisanih zahteva za opoziv predsednika i onda se, naravno, ide sa tim predlogom pred narod referendumom, a narod je taj koji će opet da odluči o tom predlogu ...

Zar to nisu demokratski principi u pravno uređenim državama? Zbog čega se oponenti sadašnje vlasti boje takvog načina smene vlasti?
Referendum je protivustavan i protivzakonit. Samo parlament može da podnese zahtev za opoziv predsednika odnosno njegovo razrešenje.
Nego Nepomjanik računa na nepoznavanje ustavnog prava i onda, posle sprovedenog neustavnog i pokradenog referenduma može da kaže: pa šta hoćete sad, dali ste mi plebiscitarnu podršku.

Nisam te u tom kontekstu uzeo u reč, već u kontekstu komunističkog nasleđa.
Mani se i ti pretnji!
далеко сам ја од титоиста

титина удба су систем и опоѕиција

ево ти докази да и једни и други користе студенте у перформансу промене власти

тј да подржавају студенте када су опоѕиција, титина удба дели улоге, сад си поѕиција сутра опоѕиција, али су увек исти...

дакле подржавао и вучић студенте као опозиција...

https://www.tiktok.com/@__tema__15/video/7447903772262550790?is_from_webapp=1&sender_device=pc

:mazi:

Mani se gluposti, molim te, i učini nešto korisno za svoj narod i državu ...

Za početak pokušaj da širiš ljubav, a ne mržnju, jer nisi svestan da je u Srbiji instalirana obojena revolucija, neki novi Majdan, a to će da bude pogubno za sve nas ...Da li si nekada i o tome razmišljao umesto što se baviš receptima prepisanim iz ustaške Blokadne kuharice ?
Odgovori pošteno na dva pitanja: ko je pozvao srpske policajce da izađu iz policijskih jedinica na severnom Kosovu i tako predao policiju samo Albancima u ruke? Ko je pozvao Srbe da ne izađu na izbore i tako predao vlast u većinski srpskim opštinama na severu Kosova Albancima u ruke? Ko, Krstane?

Uopšte nije tema da li Vučić Marinika ili neko 8 mi podržava studente

Oni svi iskoriste bunt mladih za svoje interese
поента је да титина удба увек користи исте моделе само обрне улоге.

и сада игра на студенте. алтернатива власти је испунити захтеве народа.

испунити захтеве народа.
Zar nije taj zahtev ispunjen? Zar na vlasti nisu oni koje taj isti narod izabrao i podržava ih? Vučić će do kraja života, ukolik bude to hteo, dobiti izbore i ispuniti volju naroda, jer Vučić je učinio više za Srbiju od svih njegovih prethodnika...To je istina i ta istina se može da pokuša da promeniti samo obojenom revolucijom, Majdanom u Srbiji, ali tada će Srbi služiti samo kao topovsko meso krvoločnih hijena sa Zapada ...

Odgovori pošteno na dva pitanja: ko je pozvao srpske policajce da izađu iz policijskih jedinica na severnom Kosovu i tako predao policiju samo Albancima u ruke? Ko je pozvao Srbe da ne izađu na izbore i tako predao vlast u većinski srpskim opštinama na severu Kosova Albancima u ruke? Ko, Krstane?
Najpoštenije, kao i uvek do sada:

1. A ko je taj ko bi se mogao da suprostavi silom tim krvoločnim hijenama NATO-a...
2. To je katastrofalno slaba politička procena AV...

Još uvek, mada sam i lično to tražio da mi saopšti, ne znam zbog čega je to učinio...Lično sam to i javno napadao, no sada je drugačije sve - temelji Srbije ruši razularena rulja, koja ima jedini cilj da Srbija stane i zauvek nestane ... Da li se pridružuješ takvim ili si spreman da se boriš za opstanak Srbije?

Back