Ima da se iznenadite kad vidite koje pare je uzeo Tom Kruz za onu bravuriju na ceromoniji zatvaranja Olimpijskih Igara

Sensei

Master
Moderator
Poruka
77.467
Tom Kruz je izveo impresivan štos na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu za koji je nadoknađen sa…?

Prema Kejsiju Vasermanu, predsedavajućem Olimpijskih i Paraolimpijskih igara LA2028, Kruz se rado prihvatio da skok sa Stade du Francea kako bi prihvatio zvaničnu olimpijsku zastavu od gradonačelnice Los Anđelesa Karen Bas i olimpijke Simone Biles.

Zvezda „Nemoguće misije“ je zatim krstarila ulicama Pariza na svom motociklu da bi se ukrcala u avion u blizini Ajfelove kule pre nego što se ponovo pojavila da skoči padobranom u oblast blizu holivudske table u Los Anđelesu u unapred snimljenom segmentu.

1726096330744.png

Vaserman je rekao da je Kruz insistirao da sam uradi sve vratolomije.

„Mi smo kao, pa nema šanse da ovo dobijemo. Dobićemo četiri sata vremena za snimanje“, rekao je Vaserman. „Uradićemo ono što LA sa holivudskim znakom, on će predati stvar i gotovo. Možda ćemo dobiti i druge stvari, a ostalo će biti samo kaskader. Otprilike pet minuta nakon prezentacije [Tom Cruise] kaže „Ja sam za. Ali ja to radim samo ako uspem da uradim sve.”

Kruz ne samo da je sve to uradio, već je Vaserman rekao da je glumac to uradio besplatno.

„Završio je snimanje filma „Nemoguća misija“ u 18 časova. u Londonu, ušao pravo u avion. Sleteo je u LA u 4 sata ujutru i snimio scenu u kojoj ulazi u vojni avion“, priseća se Vaserman. „U LA-u je napravio dva iskakanja. Nije mu se dopao prvi, pa je napravio drugi skok. Zatim je helikopterom od Palmdejla do holivudskog znaka, snimanog od 1 do 5, helikopterom do aerodroma Burbank i odleteo nazad u London.

Misija ostvarena.

ne znam zašto misliš da nije dobar? Doduše ima neki period u toku dana kada se ubace sa ijekavicom i prevodi su im loši.
ma fula očigledno sa pogrešnim rečima - to je zovem prosto brljavljenje... red reči u rečenici, sintaksa, neslana kaša. zato ja i govorim da se prođe kroz tekst i da se koriguje po nekoj logičnoj kvaci i svom nadahnuću, što da ne...

Back