ima 330 kg i uziva u seksu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.833
Nakon razvoda pre tri godine Polin Poter nabacila je još 128 kg. Ali, upravo je to bilo presudno da joj se bivši suprug vrati i da sada, uprkos njenih 330 kg, u seksu uživaju čak šest puta dnevno.

Pauline-Potter.jpg


47-godišnji Aleks tvrdi da je njegova supruga uprkos debljini, odlična u krevetu i da nikada nije imao tako dobar seks. Sada žali što ju je pre tri godine napustio.

- Polin ima 450 kilograma, ali mi svaki dan vodimo ljubav. Napravio sam najveću grešku u životu kada sam je ostavio i kada se udebljala još 128 kilograma. Ali, Polin je odlična u krevetu, bolja je od ijedne druge žene sa kojom sam spavao. Prvi dan kada smo se pomirili, vodili smo ljubav šest puta dnevno, isprtičao je Aleks.

Polin je priznala da u seksu ipak na njenog supruga pada gotovo sav deo posla.

- Pomaže mi što sam do 12 godine trenirala gimnastiku. Veoma sam razgibana, dodala je.

http://www.cujovo.com/ima-330-kg-i-uziva-u-seksu-sest-puta-dnevno/?utm_source=linkeri.com&utm_medium=referral&utm_campaign=linkeri

ludilo, zezanje :lol:
 
47ogodišnja polin je do 12. bila gimnastičarka.
Sasvim je logično da je gipka.

Baš mi ju je žao, mukica. Kakva propast od života.

priznaces da je od 12. do 47. godine proslo previse vremena da bi tu gipkost i sacuvala. no nisam na to mislila, obzirom da su mi prvo u oci upale ogromne naslage sala na preponama i stomaku
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top