Ima 112 godina i poručuje ženama - ne radite ove dve stvari

wow tema je iznenadjenje za mene...
Mislio sam disciplina, redovnost, imanje roba, to stvarno pomaze dugovecnosti , ono jedan partner zivi i sahranjuje svoje partnere....

Pa i genetika...ali baba me oduva sa ovim deca, ajd brak...mada ni brak ,
Ja bih rekao vrlo izolovano misljenje, sto nije diskreditacija samo po sebi , ali mozda je pogresno zakljucila....a tacno da bi je u braku ometali u disciplini , muskarci u proseku nisu bas zgodni , animalni narocito....
Ali , ja kazem ali , zeni je zato sveta duznost da uradi dve stvari , da nametni disciplinu u kuci , kuhinji , higijeni , i svemu internom...i da ubaci izuzetke u programiranost odnosa...
Tj u vaspitnoj ulozi mora da ima ulogu vrhovnog veto mastera...za decu narocito .....
To sam video cesto puta i gde god sam video da zena kao majka ima veto za vaspitanje dece bilo je dobro.....

Ali veto a ne upravljanje vaspitanjem dece kao konstantnost...to ne...tu je obican clan domacinstva, deo tima, ali kod veto , tu mora da ima zena....

Naravno uzmite u obzir da sam glup i da vazi ...k m e m...ko mu eb. mat...

Ebiga ima preko 100 vrsta unutrasnjih crva , a vecina se ili jaja ili crvi prenose seksom...
A otkrivaju se tesko u pm...znaci prolaze kroz medjucelijski prostor u telu , kroz organe sibaju kao kroz maslac....nakupi se tih crva mnogo i kad su tanki , a kad su dugi onda manje...
Kad pocne da smeta osobama, i nije vise samo neki kapilarni problem, onda vide da ima toga po nekoliko kilograma u telu osobe...

Zato je nevinost na ceni , ne zbog morala, to je tek druga prica....
Ovde pricamo o dugovecnosti , o izostanku zarazavanja od raznih virusa, psorijaze, papiloma i slicnih , zatim tih primitivnih vrsta crva...ne znam da li su nematode ili sta vec, pojma nemam...jedva sam video nekoliko puta kako ih vade iz tela...

Ne, ona govori za sebe. Nego, da li ja treba da se uvredim ili naljutim kada mene smaraju sa brakom i decom?

Meni ne izgleda tako da govori bar naslov teme...

Da treba, jer delim isti stav kao tvoj tj moj izbor je takav mada sam otvoren i za mogucnosti jer zavisi kakav osecaj ce mi pruziti ta neka osoba sa kojom bi delio svoj zivot ako je upoznam.

Isto tako ne trljam nekome da ne treba da ima nekog i decu kao po malo ova i da tvrdim da ce to znatno da mi produzi zivot...

Izvor je, kao sto vidimo, Informer.
Misliš da je priča izmišljena?

Nije, proverio sam u američkim izvorima. Sve je tačno. Žena je drugi najstarij istanovnik cele amerike od 360 miliona ljudi. Jako je poznata zbog toga i intervjuišu je. Sve je tako kako je Informer preneo sa američkog portala a oni su je lično intervjuisali.

Misliš da je priča izmišljena?

Nije, proverio sam u američkim izvorima. Sve je tačno. Žena je drugi najstarij istanovnik cele amerike od 360 miliona ljudi. Jako je poznata zbog toga i intervjuišu je. Sve je tako kako je Informer preneo sa američkog portala a oni su je lično intervjuisali.
Da, ali nigde ne pise da zena "porucuje" kao sto si ti naveo u naslovu. Samo kaze sta smatra da je njoj produzilo zivot. A tvoj naslov je odmah izazvao pljuvanje po doticnoj zbog njenog nacina zivota.

Da, ali nigde ne pise da zena "porucuje" kao sto si ti naveo u naslovu. Samo kaze sta smatra da je njoj produzilo zivot. A tvoj naslov je odmah izazvao pljuvanje po doticnoj zbog njenog nacina zivota.
Nije moj naslov nego se takav pojavljuje na mnogim portalima u Srbiji

1731135898805.png

Back