- Poruka
- 5.402
eto, informer predlaže.Izvor je, kao sto vidimo, Informer.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto, informer predlaže.Izvor je, kao sto vidimo, Informer.
Svašta informer predlaže...eto, informer predlaže.
Baba možda i ne postoji.Svašta informer predlaže...
Postoji. Čitao sam prave izvore. Ali ne pod ovim naslovom.Baba možda i ne postoji.
To je ok. Bilo bi lepo da svako sam sebi odredi smisao svog zivota. I da ne namece drugima taj smisao. Ja nemam i ne zelim decu i meni to licno nije smisao mog zivota.
Ne, ona govori za sebe. Nego, da li ja treba da se uvredim ili naljutim kada mene smaraju sa brakom i decom?Ali ona porucuje.
Sigurno je još devica.Ali oni me veruju da može da postoji neudata baba sa 100 godina. Nemoguće, kako je doživela te godine bez muža buahahah
vraćena neotvorena...Sigurno je još devica.
Znaš kakve su stare cure? Čangrizave. Vidiš da je ni Bog neće. Živeće još trista godina.vraćena neotvorena...
Hm....da li je....to je novi aspekt cele price, to moze da bude razlog dugovecnosti ....vraćena neotvorena...
Ne, ona govori za sebe. Nego, da li ja treba da se uvredim ili naljutim kada mene smaraju sa brakom i decom?
Nije ona lično bitna nego koji se zaključci donose u vezi dugovečnog života.Kako vi svi ovde znate sve o njoj i zasto vas to licno dotice?
Misliš da je priča izmišljena?Izvor je, kao sto vidimo, Informer.
Da, ali nigde ne pise da zena "porucuje" kao sto si ti naveo u naslovu. Samo kaze sta smatra da je njoj produzilo zivot. A tvoj naslov je odmah izazvao pljuvanje po doticnoj zbog njenog nacina zivota.Misliš da je priča izmišljena?
Nije, proverio sam u američkim izvorima. Sve je tačno. Žena je drugi najstarij istanovnik cele amerike od 360 miliona ljudi. Jako je poznata zbog toga i intervjuišu je. Sve je tako kako je Informer preneo sa američkog portala a oni su je lično intervjuisali.
Nije moj naslov nego se takav pojavljuje na mnogim portalima u SrbijiDa, ali nigde ne pise da zena "porucuje" kao sto si ti naveo u naslovu. Samo kaze sta smatra da je njoj produzilo zivot. A tvoj naslov je odmah izazvao pljuvanje po doticnoj zbog njenog nacina zivota.