Ima 112 godina i poručuje ženama - ne radite ove dve stvari

Sensei

Master
Moderator
Poruka
81.943
Luiza DŽin Signore najstarija osoba u NJujorku napunila je 112 godina i rekla je da je tajna dugovečnosti u tome što se nikad nije udala niti rađala decu.

– Zato živim. Zato sam dobro jer se nisam udala, nema braka, nema dece. Radije bih bila slobodna. Kad ste u braku imate mnogo problema.

(Informer.rs)
1731040167447.png

Lepo kažem ja, Njujork je leglo

Tesi se sto nije pusila i pila, igrom slucaja dozivela te godine bas time da je glavni razlog zato sto je bila sama a ustvari taj razlog tj to kajanje sto je bila sama pretocila ko utehu da joj produzilo zivot.Pa ajde i neka je tako bez dece ali bez tog jednog zivotnog partnera da imas nekog s kim iskreno da delis svoj zivot i zivotni stil i stvaras uspomene je po meni bezveze.

Verovatno je isla s cveta na cvet i koristila vesto muskarce za svoje prohteve luksuz i avanture i bila da be kazem sta osim ako nije imala srece da nadje nekog ko joj odgovara a verovatno nije pa sad tu prazninu predstavlja sebi i drugima kao tajnu dugovecnosti samo zato sto je igrom slucaja zdravlje bilo ok da te godine dozivi.

ТИБЕТАНСКА МУДРОСТ: Како живети срећно?​

• Ако ти се свиђа - реци.
  • Ако вам се не свиђа - реците.
  • Недостаје ли вам неко - јавите се.
  • Нешто ти није јасно - питај.
  • Ако желите да се упознамо - позовите.
  • Ако желите нешто - тражите.
  • Никад се не свађај.
  • Ако желите да вас разумеју – објасните.
  • Ако си крив, реци то одмах и не тражи изговоре.
  • Увек запамтите да свако има своју истину и да се она често не поклапа са вашом.
  • Немојте се дружити са лошим људима.
  • Главна ствар у животу је љубав, све остало је сујета.
  • Проблеми човека су само у његовој глави.
  • Свет око тебе није ни зао ни добар, баш га није брига ко си и шта си.
  • Покушајте да уживате у сваком догађају.
  • Увек запамтите да нећете имати други живот.
  • Не буди досадан
  • Запамтите да никоме ништа не дугујете.
  • Запамтите да вам нико ништа не дугује.
  • Не штедите време и новац за ужитке упознавања света.
  • У животу се увек ослањајте на себе.
  • Верујте својим осећањима.
  • Ако сте нерасположени, помислите на оне који немају оно што узимате здраво за готово.
  • Живите данас, јер јуче је прошло, а сутра можда неће бити.

Tesi se sto nije pusila i pila, igrom slucaja dozivela te godine bas time da je glavni razlog zato sto je bila sama a ustvari taj razlog tj to kajanje sto je bila sama pretocila ko utehu da joj produzilo zivot.Pa ajde i neka je tako bez dece ali bez tog jednog zivotnog partnera da imas nekog s kim iskreno da delis svoj zivot i zivotni stil i stvaras uspomene je po meni bezveze.

Verovatno je isla s cveta na cvet i koristila vesto muskarce za svoje prohteve luksuz i avanture i bila da be kazem sta osim ako nije imala srece da nadje nekog ko joj odgovara a verovatno nije pa sad tu prazninu predstavlja sebi i drugima kao tajnu dugovecnosti samo zato sto je igrom slucaja zdravlje bilo ok da te godine dozivi.
Kako vi svi ovde znate sve o njoj i zasto vas to licno dotice?🤔

Kako vi svi ovde znate sve o njoj i zasto vas to licno dotice?🤔

Ne dotice me.

Kad je otvorena tema o njoj tu je da se komentarise i daju se pretpostavke.

Kad je ovako izjavila javno onda idu uz to i komentari.

Iznela je svoj stav i prosledjen je na ovaj forum tako da mi ovde imamo pravo da iznesemo svoj stav

Kad je tako iznela stav i ocigledno natrljalja i propagirala nesto sto bi je ucinilo super kao posebnom samo zato sto je dozivela te godine jer je bila sama ocigledno da ima nesto toksicno.Pazi kako da ne samo zato je toliko ziva jer je kao zdravo biti sam i nemati porodicu i takvu poruku trlja svima na nos.

To sto je te godine dozivela nema nikakve veze sa njenim izborom ili situacijom sto je ostala sama pa i sto mozda svoje kajanje sto je sama uzela za utehu da je bas zbog toga toliko zivela.

Ciste moderne feministicke toksicnosti medija da se normalizuje sve zivo i da je sve ok, nametanje nekog sebicnog stila zivota...

Ne dotice me.

Kad je otvorena tema o njoj tu je da se komentarise i daju se pretpostavke.

Kad je ovako izjavila javno onda idu uz to i komentari.

Iznela je svoj stav i prosledjen je na ovaj forum tako da mi ovde imamo pravo da iznesemo svoj stav

Kad je tako iznela stav i ocigledno natrljalja i propagirala nesto sto bi je ucinilo super kao posebnom samo zato sto je dozivela te godine jer je bila sama ocigledno da ima nesto toksicno.Pazi kako da ne samo zato je toliko ziva jer je kao zdravo biti sam i nemati porodicu i takvu poruku trlja svima na nos.

To sto je te godine dozivela nema nikakve veze sa njenim izborom ili situacijom sto je ostala sama pa i sto mozda svoje kajanje sto je sama uzela za utehu da je bas zbog toga toliko zivela.

Ciste moderne feministicke toksicnosti medija da se normalizuje sve zivo i da je sve ok, nametanje nekog sebicnog stila zivota...
U redu je da komentarises, ali te i dalje pitam kako ti to sve znas o njoj i zasto te to dotice? Sta je toksicno u njenom izboru da nema decu i brak? Procitaj ponovo clanak. Mozes i u originalu na netu. Nigde ona nikoga ne poziva da nemaju decu vec govori za sebe. Sta tebe briga da li neko zeli ili ne decu?

U redu je da komentarises, ali te i dalje pitam kako ti to sve znas o njoj i zasto te to dotice? Sta je toksicno u njenom izboru da nema decu i brak? Procitaj ponovo clanak. Mozes i u originalu na netu. Nigde ona nikoga ne poziva da nemaju decu vec govori za sebe. Sta tebe briga da li neko zeli ili ne decu?

Vec sam odgovorio...
Nemam razlog da se ponavljam...
Nigde nisam napisao da imam nesto protiv vec samo mislim da trlja nesto da je super posebna zbog toga...

Mislim da, kad bi svi pratili taj primer, čovečanstvo bi se ugasilo.
Čak štaviše, ja lično, nisam imao bogzna kakve posebne volje za život, dok nisam dobio prvo dete...motivacija da nastavim i da se trudim spontano se pojavila...kao "quickening" iz filma Highlander ili Gorštak, samo razlika je da bi se dobio u filmu quickening, neko mora da umre, kod mene je neko morao da se rodi.. :)
queen text GIF

Mislim da, kad bi svi pratili taj primer, čovečanstvo bi se ugasilo.
Čak štaviše, ja lično, nisam imao bogzna kakve posebne volje za život, dok nisam dobio prvo dete...motivacija da nastavim i da se trudim spontano se pojavila...kao "quickening" iz filma Highlander ili Gorštak, samo razlika je da bi se dobio u filmu quickening, neko mora da umre, kod mene je neko morao da se rodi.. :)
queen text GIF
Niko ni ne kaze da svi treba da prate taj primer. Zena govori za sebe.

ТИБЕТАНСКА МУДРОСТ: Како живети срећно?​

• Не буди досадан
  • Запамтите да никоме ништа не дугујете.
  • Запамтите да вам нико ништа не дугује.
E prc...

Moj komšija bio tri i po godine tamo sa tim Tibetancima
ma kakvi problemi, čim zineš o ovome i onome a oni "hahaha nije to ništa"
boli me ovo "hahah nije to ništa"
brine me ono "hahaha nije to ništa"

e al kad dodje MESEČNA ČLANARINA uopšte nisu nasmejani
ko da sa zelenašima imaš posla... hahaha...

Back