definitivno psiholoski fenomen, povezanost seksipila sa izgledom je na zanemarljivom nivou - moje je misljenje
sve polazi od osecaja zadovoljstva sobom i svojim zivotom, ostvarenosti na
svim poljima (ne mislim nuzno samo na drustveni status i materijalno stanje)
zato je i osecaj pozeljnosti i LjiS samopouzdanja amplituda, cije su krajnje vrednosti odredjen realizacijom ambicija i ukupnim osecajem srece
ipak, i izgled treba uzeti u obzir, ali samo kod osoba sa slabijim karakterom, opterecenim misljenjem sredine i globalnim trendovima
e sada, stvarni dozivljaj tvoje licnosti kada je u pitanju okolina ne mora, i cesto se i ne poklapa sa tvojim licnim
zato se i traze (i pronalaze) osobe slicnih senzibiliteta, pogleda na svet, pa i godista
jer u nekim godinama zeleo si fizicki da izgledas dobro
u nekim drugim trebalo ti je da si drustveno prihvacen i prisutan;
materijalno jak...
sa nekim sa kim delis vrednosti ovog tipa, osecas se fenomenalno (odeven ili neodeven, svejedno je), zeljeno sto je najbitnije i pruzas vise, dobijas vise
poceci
ozbiljnog formiranja tog aspekta moje malenkosti su vezane za pocetak 20-ih
da ne duzim, mislim da je jasno zasto sam podvukao ''ozbiljno'' i zasto u obzir nisam uzeo neke ranije godine
i da, danas se recimo osecam jako dobro u svojoj kozi, apropo Zapceve i tvoje ''zabrinutosti''...
prosto ne znam, ako se sretnemo nekim kosmickim pukim slucajem, da li je pametno biti u mojoj blizini?