I'm not feeling sexy and I know it ili??

Znam ja da su ljudi tada infantilni, treba im oduzeti pravo na bilo koju ozbiljnu radnju, rasuđivanje, bilo šta, tada moraju biti uvedeni u stanje vegetiranja. :)

Čisti izgovori i opravdanja za idiotluke.

Au , pa ti trollujes :)
Jer u suprotnom ...:huh:

Elem, da ponovim , drago mi je da se vecina, kao sto autorka teme spomenu ovde slaze , racunajuci i mene. Seksipilnost je stvar stanja uma :) I subjekta i posmatraca :)

Nista , tebi je ocigledno to tacno.. Samo mi je zao zbog ikoga ko o sebi i drugima tako razmislja. Ali dobro . Hiljadu ljudi hiljadu cudi.
Ja sam svoje misljenje rekla..drago mi je da toliko koliko postoji konsenzus ljudi ovde povodom misljenja o samom sebi :)

Izjava da ljudi tada vide nešto i čega nema, nešto što je loše vide dobro, to znači da ne mogu rasuđivati normalno, znači da ih treba ukloniti ili bar skloniti sa strane, jer takvi ljudi nikad ne naprave ništa pametno, konstruktivno.

Izjava da ljudi tada vide nešto i čega nema, nešto što je loše vide dobro, to znači da ne mogu rasuđivati normalno, znači da ih treba ukloniti ili bar skloniti sa strane, jer takvi ljudi nikad ne naprave ništa pametno, konstruktivno.

Rekoh vec sta mislim...Zao mi te je sto tako razmisljas..Necu da rasparcavam tvoj post jer sama premisa mi je besmislena i tuzna.
Ja biram da verujem da ti trollujes, pa makar ne bila u pravu :)

tako je bre! :zurka:

I Believe in Miracles, you sexy thing :zper:
..
još kad bi Araon hteo da zaigra...to bi bilo nešto :lol:

:zurka: nego ;)

Tesko poetessa za tog treceg igraca :P ;)

Poslednja izmena:
pozz Bili i hvala :hvala:
....
Malo je možda rečeno o muškom osećanju zadovoljstva sobom, kako se formira i kad se javlja? Da li muškarci kao i žene dugo lutaju i traže taj svoj seksipil i zadovoljstvo?
Koliko izbor naših partnera nekad minimalizuje nekad podstiče tu našu seksualnost?
..
ti ćeš to bolje Bili...kad dođeš

ovo su samo neka od pitanja za danas
..

definitivno psiholoski fenomen, povezanost seksipila sa izgledom je na zanemarljivom nivou - moje je misljenje
sve polazi od osecaja zadovoljstva sobom i svojim zivotom, ostvarenosti na svim poljima (ne mislim nuzno samo na drustveni status i materijalno stanje)
zato je i osecaj pozeljnosti i LjiS samopouzdanja amplituda, cije su krajnje vrednosti odredjen realizacijom ambicija i ukupnim osecajem srece
ipak, i izgled treba uzeti u obzir, ali samo kod osoba sa slabijim karakterom, opterecenim misljenjem sredine i globalnim trendovima

e sada, stvarni dozivljaj tvoje licnosti kada je u pitanju okolina ne mora, i cesto se i ne poklapa sa tvojim licnim
zato se i traze (i pronalaze) osobe slicnih senzibiliteta, pogleda na svet, pa i godista
jer u nekim godinama zeleo si fizicki da izgledas dobro
u nekim drugim trebalo ti je da si drustveno prihvacen i prisutan;
materijalno jak...
sa nekim sa kim delis vrednosti ovog tipa, osecas se fenomenalno (odeven ili neodeven, svejedno je), zeljeno sto je najbitnije i pruzas vise, dobijas vise

poceci ozbiljnog formiranja tog aspekta moje malenkosti su vezane za pocetak 20-ih
da ne duzim, mislim da je jasno zasto sam podvukao ''ozbiljno'' i zasto u obzir nisam uzeo neke ranije godine

i da, danas se recimo osecam jako dobro u svojoj kozi, apropo Zapceve i tvoje ''zabrinutosti''...
prosto ne znam, ako se sretnemo nekim kosmickim pukim slucajem, da li je pametno biti u mojoj blizini? :mrgreen:

što se tiče iskustva? bilo je tu i muških stavova, koji se nisu sreli sa podsticajem i samim tim nisu mogli da ispolje samopouzdanje na tom polju
...
bez podrške ispada da je put do sosptvene seksualnosti malo sporiji
..
a što se tiče drugih, nije ih lako prevariti, bar ne dugo

sta je tu cudno, da ti svi kazu da si skrndelj i da ne vredis nicemu ne bi ni dosla do toga

definitivno psiholoski fenomen, povezanost seksipila sa izgledom je na zanemarljivom nivou - moje je misljenje
sve polazi od osecaja zadovoljstva sobom i svojim zivotom, ostvarenosti na svim poljima (ne mislim nuzno samo na drustveni status i materijalno stanje)
zato je i osecaj pozeljnosti i LjiS samopouzdanja amplituda, cije su krajnje vrednosti odredjen realizacijom ambicija i ukupnim osecajem srece
ipak, i izgled treba uzeti u obzir, ali samo kod osoba sa slabijim karakterom, opterecenim misljenjem sredine i globalnim trendovima

e sada, stvarni dozivljaj tvoje licnosti kada je u pitanju okolina ne mora, i cesto se i ne poklapa sa tvojim licnim
zato se i traze (i pronalaze) osobe slicnih senzibiliteta, pogleda na svet, pa i godista
jer u nekim godinama zeleo si fizicki da izgledas dobro
u nekim drugim trebalo ti je da si drustveno prihvacen i prisutan;
materijalno jak...
sa nekim sa kim delis vrednosti ovog tipa, osecas se fenomenalno (odeven ili neodeven, svejedno je), zeljeno sto je najbitnije i pruzas vise, dobijas vise

poceci ozbiljnog formiranja tog aspekta moje malenkosti su vezane za pocetak 20-ih
da ne duzim, mislim da je jasno zasto sam podvukao ''ozbiljno'' i zasto u obzir nisam uzeo neke ranije godine

i da, danas se recimo osecam jako dobro u svojoj kozi, apropo Zapceve i tvoje ''zabrinutosti''...
prosto ne znam, ako se sretnemo nekim kosmickim pukim slucajem, da li je pametno biti u mojoj blizini? :mrgreen:
rekla sam ja Bili ce to bolje i tako je i bilo :ok: :lol:

i opasno zracenje takodje...oseca se to i na daljinu...a kosmicki zakoni umeju cudo da naprave, ne znam da li ih treba izazivati :lol:

Back