Iluminat video UFO!

Demister

Domaćin
Poruka
3.290
Brendon Stenli tvrdi da je 3.7. tekuce godine video plavicasto sivkasto belicast objekat sa tendencijom prelaska u crveno kada bi ubrzavao. Ubedjen je da je UFO, a govori da nije bio pod dejstvom opijata, alkohola ili ljudske krvi koju iluminati cesto konzumiraju.

Kaze da je nov u celoj organizaciji, usao je preko prijatelja i za ovih par meseca mu nije bilo jasno zasto svi toliko cute o takvim stvarima.

Doduse, priznao je da nije obracao paznju kada je citao "Agreements" pre inicijacije i ulaska, tako da smatra da mu je mozda nesto ipak promaklo.

Zaista je retko da jedan iluminat prica o UFOima, sta vi mislite, sta je cilj ove ispovesti? :think: I ako je istina, sta ce se desiti sa ovim mladicem?

Brendon Stenli tvrdi da je 3.7. tekuce godine video plavicasto sivkasto belicast objekat sa tendencijom prelaska u crveno kada bi ubrzavao. Ubedjen je da je UFO, a govori da nije bio pod dejstvom opijata, alkohola ili ljudske krvi koju iluminati cesto konzumiraju.

Kaze da je nov u celoj organizaciji, usao je preko prijatelja i za ovih par meseca mu nije bilo jasno zasto svi toliko cute o takvim stvarima.

Doduse, priznao je da nije obracao paznju kada je citao "Agreements" pre inicijacije i ulaska, tako da smatra da mu je mozda nesto ipak promaklo.

Zaista je retko da jedan iluminat prica o UFOima, sta vi mislite, sta je cilj ove ispovesti? :think: I ako je istina, sta ce se desiti sa ovim mladicem?

nadji mi podatak gde pise da iluminati piju ljudsku krv i nadji mi gde je on to rekao....

nadji mi podatak gde pise da iluminati piju ljudsku krv i nadji mi gde je on to rekao....

Pa možda i piju... al malo sutra.

Možeš da popiješ najviše jedno pola litre pre nego što povratiš. Obično je dovoljno i mnogo manje da ti se veže stomak u čvor. Ne vidim poentu toga. Nadalje, sem što će da ti bude muka, krv nema nikakav psihoaktivni efekat. I da zaključim, u najgorem slučaju možeš da se razboliš od ko zna čega što ima u toj krvi.

Možeš da popiješ najviše jedno pola litre pre nego što povratiš. Obično je dovoljno i mnogo manje da ti se veže stomak u čvor. Ne vidim poentu toga. Nadalje, sem što će da ti bude muka, krv nema nikakav psihoaktivni efekat. I da zaključim, u najgorem slučaju možeš da se razboliš od ko zna čega što ima u toj krvi.

Pa sotona ih navodi da piju krv i na taj nacin upropastavaju sebe i krse Bozije zakone.

Ha ha .....

Vidi se da nikad nisi popio ni dva dl, a pričaš samopouzdano ko da jesi ......:hahaha:

не можеш да пренесеш информацију, а да не оставиш ЛИИИНК :rtfm:

tutunarandžast- prosto rečeno :hahaha:

Zaista je retko da jedan iluminat prica o UFOima, sta vi mislite, sta je cilj ove ispovesti? :think: I ako je istina,[B sta ce se desiti sa ovim mladicem?][/B]

sledeci put mu nece biti tako lako pobeci iz ludare ...

E, ako ste dosli da spamujete odbijte.

Covek se poverio, i verovatno pogresio sto ce ga sigurno u drustvu kakvo su Iluminati skupo kostati. Cenite barem malo to.

Ako imate neko misljenje ostavite ga. Moramo malo da ozivimo to pitanje koje se provlaci godinama (UFO) jer je konacno jedan od njih priznao!

E, ako ste dosli da spamujete odbijte.

Covek se poverio, i verovatno pogresio sto ce ga sigurno u drustvu kakvo su Iluminati skupo kostati. Cenite barem malo to.

Ako imate neko misljenje ostavite ga. Moramo malo da ozivimo to pitanje koje se provlaci godinama (UFO) jer je konacno jedan od njih priznao!

Ako ti neces da trugi komentarisu temu onda je obrisi a ne da zavodis teror. A odbijte, ko si ti da mi odbijemo, policija...?

Postavio si vest bez linka sa nekog tragikomicnog sajta gde likovi poput tebe sa bujnom mastom mogu da pisu sta zele jer niko nece hteti da proveri validnost informacije.
takodje, lik je rekao eto pio sam ljudsku krv pandurima, ma daj....

Sta je priznao, daj mi link, dokaz da je on u iluminatima, dokaz da je video, da je pio krv... Moze moj komsija sutra da kaze isto to, hoces li mu poverovati....

neki upuceni u masone tvrde da iluminati ne postoje, bez obzira na ilumbradose ignjacija lojole i vajshauptove iluminate u bavarskoj kasnije, chak vishe, tvrde da su iluminati nestali smrcu vajshaupta. e sad, da li namerno lazhu tj sprovode poznatu taktiku tajnovitosti il shta je vec u pitanju... u svakom sluchaju akd neko od njih kazhe da je neshto video i dozhiveo to treba shvatiti kao neshto sporedno, cilj je uvek neshto drugo.

Ako ti neces da trugi komentarisu temu onda je obrisi a ne da zavodis teror. A odbijte, ko si ti da mi odbijemo, policija...?

Postavio si vest bez linka sa nekog tragikomicnog sajta gde likovi poput tebe sa bujnom mastom mogu da pisu sta zele jer niko nece hteti da proveri validnost informacije.
takodje, lik je rekao eto pio sam ljudsku krv pandurima, ma daj....

Sta je priznao, daj mi link, dokaz da je on u iluminatima, dokaz da je video, da je pio krv... Moze moj komsija sutra da kaze isto to, hoces li mu poverovati....

A medijima je verovati?

Ne,obicni svakodnevni ljudi koji te okruzuju najverovatnije svakodnevno jedu delove ljudskih tela (za bebe nisam siguran).Otvorio sam temu na Ekologiji "LJUDOZDERSTVO" pa mozes pogledati.

Jeste, u hled stavljaju kosu i nokte. Imas kompanije koje obilaze salone i kupuju kosu a nokte cupaju. Ako si barem jednom u zivotu nesto napravio ( hleb/pecivo ) znao bi kakva je to glupost...

Pravio sam hleb od kukurozovog brasna -kukuruza koji inace i gajim,vrste koju 90% ljudi nije ni videlo u zivotu a ni culo za nju.U pitanju je sorta sa sarenim zrnima i ciji sastav odlikuju supstance koje su programirane za ljudsku ishranu,za razliku od ovog zutog koji nas okruzuje a svojim sastavom je namenjen za ishranu stoke kojoj se dodaje kostano brasno,koje cesto u svom sastavu ima samlevene kosti sopstvene vrste a i kosti ubijenih pasa iz kafeterija,plus sto su semena kukuruza klonovi.

Istina boli i tesko ju je prihvatiti,ali covek je ono sto jede ili kako kazu iluminati kako je gore tako je i dole,tj.kako je dole u mikrokosmosu tako je i gore u makrokosmosu.Ovo je jedna od istina naseg univerzuma koja se saopstava iluminatima na pocetku njihovog ulaska i trazi se od njih da ovu ideju prosire u svim pravcima u skladu sa svojim mogucnostima i znanjima koji im se pored ovog pridodaju.

Daje se i obicnim ljudima ali nece da prihvate i odreknu se vestackog zasladjivaca.

Ne,obicni svakodnevni ljudi koji te okruzuju najverovatnije svakodnevno jedu delove ljudskih tela (za bebe nisam siguran).Otvorio sam temu na Ekologiji "LJUDOZDERSTVO" pa mozes pogledati.

najverovatnije je pretpostavka a svi znamo da je pretpostavka majka svih zajeba...jedu ljudi svasta,jos uvek u nekim delovima planete zive i ljudozderi ali to nema nikakve veze sa iluminatima ...

Pravio sam hleb od kukurozovog brasna -kukuruza koji inace i gajim,vrste koju 90% ljudi nije ni videlo u zivotu a ni culo za nju.U pitanju je sorta sa sarenim zrnima i ciji sastav odlikuju supstance koje su programirane za ljudsku ishranu,za razliku od ovog zutog koji nas okruzuje a svojim sastavom je namenjen za ishranu stoke kojoj se dodaje kostano brasno,koje cesto u svom sastavu ima samlevene kosti sopstvene vrste a i kosti ubijenih pasa iz kafeterija,plus sto su semena kukuruza klonovi.

Istina boli i tesko ju je prihvatiti,ali covek je ono sto jede ili kako kazu iluminati kako je gore tako je i dole,tj.kako je dole u mikrokosmosu tako je i gore u makrokosmosu.Ovo je jedna od istina naseg univerzuma koja se saopstava iluminatima na pocetku njihovog ulaska i trazi se od njih da ovu ideju prosire u svim pravcima u skladu sa svojim mogucnostima i znanjima koji im se pored ovog pridodaju.

Daje se i obicnim ljudima ali nece da prihvate i odreknu se vestackog zasladjivaca.
Nisam čuo da postoje programirana zrna kukuruza, jel to neki sajber-bioinženjering?
U svakom slučaju nesme se remetiti prirodni tok u lancu ishrane.
1. Sunce sija, kiša pada kukuruz raste.
2, Gica jede kukuruz.
3. Čovek pojede Gicu .
Grehota je jesti kukuruz, jer šta onda ostane Gici?!

najverovatnije je pretpostavka a svi znamo da je pretpostavka majka svih zajeba...jedu ljudi svasta,jos uvek u nekim delovima planete zive i ljudozderi ali to nema nikakve veze sa iluminatima ...

Nema veze sa iluminatima,ljudi su njima prikacili da se hrane ljudima,zbog sopstvenih slabosti nemogustva odupiranju regulisanja sopstvene ishrane.Obicni ljudi su stvorili zlo svojim delima u prvom redu ishranom i ubijanjem slabijih od sebe kojima su trebali pruziti zastitu i prijateljstvo kroz istoriju

Ta skrenutost je dosla dotle da je covecanstvo totalno otupelo i nemoze shvatiti kakve stvari cini i pored stalnog govorenja manjine da svakodnevno nanose nesaglediv bol i patnju bicima koji osecaju jednako kao oni samo sa razlikom sto ta bica zive preko nagona a ne preko individualne svesti koja krasi ljudsko bice.

Zadnjih 20 godina covek se hrani svojom vrstom i ne znajuci,svakako ocekujem da ovo ovde ne prihvatite i da vredjate,ali dokaza ima i vise nego dovoljno da se vecina populacije hrani ljudima i da su sami tome krivi posto jure ukus da zadovolje culo ukusa,a ne neki nedodirljivi iluminati u svojim ritualima.koji vladaju iz dubokog svemira.Bolje obratiti paznju na mononatrijumglutaminat kojim se truju sopstvena deca.

Pre nego sto krenes da odgovaras na moje postove rekla-kazala.informisi se o ljudozderstvu vecine,prvenstveno mislim na L cistein koji se nalazi u svakodnevnoj ishrani.Nakon toga ce ti se otvoriti druge stvari o tajnama kuhinje narodnih masa.

Tema je i vise nego ozbiljna i molim sve da otvore oci i pogledaju istinu ma kako bila uzasna. "Budimo ljudi,a ne neljudi".

Back