Perperius
Veoma poznat
- Poruka
- 13.988
Pa i poslaće koliko su ludiPoslali bi da smeju odavno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i poslaće koliko su ludiPoslali bi da smeju odavno.
Verovatno misle da ce se Rusi onda uplasiti i povuciPa i poslaće koliko su ludi
On je sada u trendu, a da li su mu izjave idiotske još zaseda porota.Mito, ne prestaješ da otvaraš teme o idiotskim Maskovim izjavama.
Celom svetu je potrebno oslobađanje od Maska i Trampa takvih kakvi su. To ćemo nažalost pričekati.Милијардер и шеф америчког Одељења за ефективност америчке владе Илон Муск подржао је идеју о потреби поновног ослобађања модерне Немачке. Он је данас објавио одговарајући пост на друштвеној мрежи Икс.
Масков пост био је одговор на реторичко питање писца Девона Ериксена: „Да ли је време да се Немачка поново ослободи?“ Овако је Ериксен прокоментарисао прилог из америчке ТВ емисије, који говори о томе да полиција у Немачкој хапси људе због расистичких објава.
„Да, озбиљан сам“, одговорио је Маск.
https://www.politika.rs/scc/clanak/661812/ilon-mask-se-zalozio-za-ponovno-oslobodenje-nemacke
Pogledajte prilog 1686210
Da li i vi mislite da je Nemačka pod okupacijom te joj treba spoljnja pomoć da se oslobodi?
Ne vide ga svi kao ti. Za neke je oslobodilac.Celom svetu je potrebno oslobađanje od Maska i Trampa takvih kakvi su. To ćemo nažalost pričekati.
No, ljudi širom sveta užasnuti Maskovim ispadima već preduzimaju i ekstremne poteze:
Prodaje dve Tesle i otkazuje Cybertruck zbog Maska VIDEO
"To je bila kap koja je prelila čašu. Odmah sam otkazao narudžbinu za Cybertruck i oglasio oba Tesla automobila na prodaju."
https://www.b92.net/automobili/zani...e-i-otkazuje-cybertruck-zbog-maska-video/vest
Širom Evrope prodaja Teslinih automobila je u značajnom padu, negde čak i više nego prepolovljena u januaru. Sve to uprkos činjenici da je prodaja EV ukupno zapravo zabeležila lagani rast u istom mesecu.
Takođe su mnogi ulagači počeli prodavati Tesline akcije što je rezultiralo njihovim padom. Gubitak je već blizu 100 milijardi dolara.
Lično sam uvek znao da je Mask užasan lik, a sad to uviđaju i mnogi drugi širom sveta.
Pola sveta mrzi Putina i onog ludaka Kima,sad druga polovina mrzi Trampa iz raznih razloga,tacno da izbije ww3 sada prvo bi se Amerikanci poklali medjusobno.Celom svetu je potrebno oslobađanje od Maska i Trampa takvih kakvi su. To ćemo nažalost pričekati.
No, ljudi širom sveta užasnuti Maskovim ispadima već preduzimaju i ekstremne poteze:
Prodaje dve Tesle i otkazuje Cybertruck zbog Maska VIDEO
"To je bila kap koja je prelila čašu. Odmah sam otkazao narudžbinu za Cybertruck i oglasio oba Tesla automobila na prodaju."
https://www.b92.net/automobili/zani...e-i-otkazuje-cybertruck-zbog-maska-video/vest
Širom Evrope prodaja Teslinih automobila je u značajnom padu, negde čak i više nego prepolovljena u januaru. Sve to uprkos činjenici da je prodaja EV ukupno zapravo zabeležila lagani rast u istom mesecu.
Takođe su mnogi ulagači počeli prodavati Tesline akcije što je rezultiralo njihovim padom. Gubitak je već blizu 100 milijardi dolara.
Lično sam uvek znao da je Mask užasan lik, a sad to uviđaju i mnogi drugi širom sveta.
Ja sam mislio da si ljevicar ,a Trump,Mask idoli ,kako to funkcionise?Милијардер и шеф америчког Одељења за ефективност америчке владе Илон Муск подржао је идеју о потреби поновног ослобађања модерне Немачке. Он је данас објавио одговарајући пост на друштвеној мрежи Икс.
Масков пост био је одговор на реторичко питање писца Девона Ериксена: „Да ли је време да се Немачка поново ослободи?“ Овако је Ериксен прокоментарисао прилог из америчке ТВ емисије, који говори о томе да полиција у Немачкој хапси људе због расистичких објава.
„Да, озбиљан сам“, одговорио је Маск.
https://www.politika.rs/scc/clanak/661812/ilon-mask-se-zalozio-za-ponovno-oslobodenje-nemacke
Pogledajte prilog 1686210
Da li i vi mislite da je Nemačka pod okupacijom te joj treba spoljnja pomoć da se oslobodi?
Ne mislim da je pod okupacijom, a što se oslobađanja tiče Nemci se sve više oslobađaju od Maskovih automobila. Na oglasima ih je sve više, a prodaja novih je u januaru i februaru pukla. Tako i treba.Da li i vi mislite da je Nemačka pod okupacijom te joj treba spoljnja pomoć da se oslobodi?
Ne može carina na model Y jer se tamo proizvodi, a za ostale se određuju carine na nivou cele EU.Carina na uvoz Tesla automobila u Nemačku 40% i svima lepo.