salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 5.463
Ti su najgoriA on sam je takođe imigrant, zar ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti su najgoriA on sam je takođe imigrant, zar ne?
Обично. Јер као легални имигрант мораш да прођеш кроз разноразне провере, мораш да докажеш да или имаш паре да се издржаваш или ти је неко већ понудио посао за који није могао да нађе американца.Ti su najgori
Ja sam legalni migrant koji je dosao zbog rata, kakav crni posao.Обично. Јер као легални имигрант мораш да прођеш кроз разноразне провере, мораш да докажеш да или имаш паре да се издржаваш или ти је неко већ понудио посао за који није могао да нађе американца.
Нисмо најгори у Европи. Можда број два, може да се дискутује.Jel ti deluje kao da je isplativo? Najgori smo šupak evrope. Najniži standard, najveće cene, najveće trovanje, najveća korupcija. Ali fakat jeste isplativo za elitu. Pogotovo ako imaju retardiran narod koji vodi da ga jašu.
Ti si azilantJa sam legalni migrant koji je dosao zbog rata, kakav crni posao.
Највећа је фора, што они у опште нису крајње десничарска странка. Чак је њихово десничарење некако дечије и благо.Амерички милијардер Илон Маск који би требало да се придружи администрацији новоизабраног председника САД Доналда Трампа, ушао је данас у немачку предизборну кампању, назвавши крајње десничарску Алтернативу за Немачку спасиоцем земље.
"Само АфД може да спаси Немачку", написао је Маск на својој платформи Икс, пренео је Ројтерс.
https://www.politika.rs/scc/clanak/651149/ilon-mask-samo-afd-moze-da-spasi-nemacku
Pogledajte prilog 1660267
Slažem se
Па Брате,ко онда јесте ако они нису?Највећа је фора, што они у опште нису крајње десничарска странка. Чак је њихово десничарење некако дечије и благо.
Nemaju šešelja i smradikaleНајвећа је фора, што они у опште нису крајње десничарска странка. Чак је њихово десничарење некако дечије и благо.
<ни они нису десничари, него штеточински фолиранти. Уопште све те језуичке мртвоузице је права мука расклопити. Термини се разбацују без икаквог појма о значењу.Nemaju šešelja i smradikale
Па нема деснице. Нигде, колико ја видим. И не заборави, Хитлер је био левичар, и његова партија је била левичарска сво време. То ти је левица. Од Пол Пота, преко Лењина и данашњих џедер примитиваца, све је левица. Да је Крцун жив данас, сисе би уградио.Па Брате,ко онда јесте ако они нису?
И нема везе..бар да то иде у неком том Правцу,после се Ствари искристалишу
imigrant i ilegalni muslimanski imigrant nije sito. ne?A on sam je takođe imigrant, zar ne?
Realno i ovi sto su bili na vlasti u Nemacku samo su je oterali u propast.Naravno kada te kretene šalje afd uvek je šema ista. Tako se predizborno pumpa nacifašizam.
У већини земаља је била довољна једна револуција... У Украјини није.
Џаба висок стандард запада када они то неће оставити никоме - њихов недовољан природни прирашај је замаскиран досељавањем са свих страна. Да ли ће ти разни људи имати исте обичаје и циљеве? Неће. То ће изазвати промену или пад система.
Srbija je emigrantska drzava, emigranti odavno preuzeli vlast, Nemci su ipak daleko od toga.Šta kaže Elon za Srbiji?
Jel ima nade?
U kratkim rečima si opisao USA!Zato što su pod ruskim uticajem.
U Evropi postoje dva centra oko kojih gravitira siromaštvo, korupcija, tajkunstvo, diktatori, represija, ratovi...
Samo ću da podsetim da je i Henri Ford to isto mislio za Hitlera.Амерички милијардер Илон Маск који би требало да се придружи администрацији новоизабраног председника САД Доналда Трампа, ушао је данас у немачку предизборну кампању, назвавши крајње десничарску Алтернативу за Немачку спасиоцем земље.
"Само АфД може да спаси Немачку", написао је Маск на својој платформи Икс, пренео је Ројтерс.
https://www.politika.rs/scc/clanak/651149/ilon-mask-samo-afd-moze-da-spasi-nemacku
Slažem se
A kad daje interneta Ukrajini onda je gotivan mali privrednik.Mask i njegova beskrajna lupetanja.
Ali rusi su krivi, dapače.Samo ću da podsetim da je i Henri Ford to isto mislio za Hitlera.
Imigranti desničari najviše podržavaju AfD, koji je u principu za isterivanje imigranata iz Nemačke.A on sam je takođe imigrant, zar ne?
@mario80Амерички милијардер Илон Маск који би требало да се придружи администрацији новоизабраног председника САД Доналда Трампа, ушао је данас у немачку предизборну кампању, назвавши крајње десничарску Алтернативу за Немачку спасиоцем земље.
Slažem se
AфД подржава Путина. Можемо рећи тако су и нацисти подржавали Совјете.Tako su i hitlera podržali amerikanci.