Ozbiljna politika nije za poduzetnike.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pravi kuću za bivše žene da sve budu blizu, da bi njemu bio jednostavniji život= mentol+ narcisoidni poremećaj
Ozbiljna politika nije za poduzetnike.
a nemas ni jednu.Нормално.
Они су једна велика породица.
И ја бих имао три жене да сам способан као Илон Маск.
Чак, не три, већ четири.
Лик је тежак између 180 и 190 милијарди долара а при томе није татин син тј. наследио од неког америчког тешкаша.pravi kuću za bivše žene da sve budu blizu, da bi njemu bio jednostavniji život= mentol+ narcisoidni poremećaj
Baš suprotno, njegov ćale je sipao 300 000$ investicije u njegov biznis, tako da na neki način jeste i tatin sin.Лик је тежак између 180 и 190 милијарди долара а при томе није татин син тј. наследио од неког америчког тешкаша.
А како се обогатио шта мислиш?Ментолством?
Ма отац је ситна риба нигдје везе.Колико знам дипломирао је економију и физику.Он се већ цц 25 година врти по иновацијама, један од зачетника-оснивача интернет банкарства, један од зачетника-оснивача PayPalа, један од зачетника-оснивача SpaceX, један од оснивача-зачетника Тесле, неке је идеје уновчио, на некима још ради, руководи.За таквог човјека можеш свашта нешто рећи али да је ментол. Хм јбг. сада дај да не претјерујемо, друга ствар су политички ставови, можда га улазак у политику кошта главе и пара, славе ко зна али свакако до сада невиђен визионар у новијој историји.Baš suprotno, njegov ćale je sipao 300 000$ investicije u njegov biznis, tako da na neki način jeste i tatin sin.
Keep being delusional
ne mogu da čitam ceo post mrzi me, samo eto ustanovili smo da je i tatin sinМа отац је ситна риба нигдје везе.Колико знам дипомирао је економију и физику.Он се већ цц 25 година врти по иновацијама, један од зачетника-оснивача интернет банкарства, један од зачетника-оснивача PayPalа, један од зачетника-оснивача SpaceX, један од оснивача-зачетника Тесле, неке је идеје уновчио, на некима још ради, руководи.За таквог човјека можеш свашта нешто рећи али да је ментол. Хм јбг. сада дај да не претјерујемо, друга ствар су политички ставови, можда га улазак у политику кошта главе и пара, славе ко зна али свакако до сада невиђен визионар у новијој историји.
Baš suprotno, njegov ćale je sipao 300 000$ investicije u njegov biznis, tako da na neki način jeste i tatin sin.
Keep being delusional
Ма отац је ситна риба нигдје везе.Колико знам дипломирао је економију и физику.Он се већ цц 25 година врти по иновацијама, један од зачетника-оснивача интернет банкарства, један од зачетника-оснивача PayPalа, један од зачетника-оснивача SpaceX, један од оснивача-зачетника Тесле, неке је идеје уновчио, на некима још ради, руководи.За таквог човјека можеш свашта нешто рећи али да је ментол. Хм јбг. сада дај да не претјерујемо, друга ствар су политички ставови, можда га улазак у политику кошта главе и пара, славе ко зна али свакако до сада невиђен визионар у новијој историји.
To je diskutabilno da li je genije pošto on sam nije ništa izmislio.Сипао 300 000, а он од 300 000 долара постао најбогатији човек на свету!!!
Геније!
To je diskutabilno da li je genije pošto on sam nije ništa izmislio.
On je mag manipulacije. I odličan poslovni čovek. Odličan u izrabljivanju drugih i prodavanju magle o višim ciljevima.
Ваљда ти је јасно да његов отац и не живи у САД.ne mogu da čitam ceo post mrzi me, samo eto ustanovili smo da je i tatin sin
Не контам те стварно, буквално је његова идеја, он је оснивач и руководилац SpaceX која важи за највећу и једину приватну компанију која производи ни мање ни више свемирске летјелице.Буквално нема тренутно ништа софистицираније на свијету од свемирског програма у сваком смислу.Али ово није од јуче, било је ту падова колико хоћеш, у једном тренутку је његово богатство пало чини ми се испод 60 милијарди, сада поново вртоглаво расте.To je diskutabilno da li je genije pošto on sam nije ništa izmislio.
On je mag manipulacije. I odličan poslovni čovek. Odličan u izrabljivanju drugih i prodavanju magle o višim ciljevima.
Ја ја са Козаре...Прича се да ти је земљак.
nebitno je gde živi, može da živi u Republici SrpskojВаљда ти је јасно да његов отац и не живи у САД.
Први прави капитал Маск је стекао са својим личним иновацијама у сфери интернет банкарства у САД.
Menadžer, tako je a ne genijeНе мора сам ни да измисли. Он је менаџер који је водио своје програмере.
Иновације су његове, а ко је кодирао, или конструисао, мање је битно. То је могао да буде сваки програмер и сваки инжењер.
Menadžer, tako je a ne genije
Genije je čovek koji je sam osmislio nešto čime je zadužio čovečanstvo (Avion, telefon, struju..)А ко је геније? Његови програмери и инжењери?
Неее...
То може да ради сваки програмер и инжењер,
а оно што Маск ради, да има такву визију и организационе способности, може само Илон Маск.
Genije je čovek koji je sam osmislio nešto čime je zadužio čovečanstvo (Avion, telefon, struju..)
Mask sam nije osmislio ništa posebno. Neku video igricu kao klinac jedino.
On je samo dobar poslovni čovek. Tačka.
Čak i za Neuralink kažu da samo koriste znanja koja su već postojala i praktično ih iskopirali.
То причају исти они који су за Форда, кад је измислио аутомобил, рекли да точак постоји већ 10 000 година.Čak i za Neuralink kažu da samo koriste znanja koja su već postojala i praktično ih iskopirali.
trololoТо причају исти они који су за Форда, кад је измислио аутомобил, рекли да точак постоји већ 10 000 година.