ili ona ili on

Sta biste vi uradile u sledecoj situaciji?
Vas decko, muz, ljubavnik koga mnogo, mnogo volite i pored koga ne vidite nijednu drugu musku osobu na svetu i zelite da ste sa njim do kraja zivota slaze vas nesto sitno i nebitno sto vas maltene uopste ne dotice... vasa drugarica, koja je (provereno) jedna dobra dusha, to igrom slucaja sazna i kaze vam... on na neki nacin sazna da ste to otkrili i naljuti se na vasu drugaricu i postavi pred vas izbor ili ona ili on.
Za koga biste se odlucili i kako biste sebi argumentovale takvu odluku?
Po mom misljenju to je jedna vrlo nezavidna situacija.:confused:
Bez obzira na bilo koja osecanja... gubljenje ijedne osobe iz zivota na glup nacin jako je tuzno.:(

Ако он мене уцењује за тако нешто, онда је показао колики је магарац, све и да га волим више од не знам чега.

prijatelj koji te laze i ucenjuje?:think:

Moj muž prvenstveno mora da bude moj najbolji prijatelj...
Ti si očigledno u rascepu, i samo sama ćeš moći da proceniš ko ti je bitniji...
Meni su moji bivši momci uvek bili bolji, verniji i odaniji prijatelji od bilo koje drugarice... naravno sa raskidom se i to prijateljstvo završilo...

Opet ću reći, ja uvek vezu gradim prvo na prijateljstvu... tako da, zaista nikad ne bih ostavila svog muškarca radi drugarice... nijedne...

kako uopste mozes da volis osobu koja te ucenjuje i trazi od tebe da odaberes
u stvari pitanje glasi da li si sigurna da tebe ta osoba toliko voli kad trazi od tebe da se nekog odreknes
uslovljavanje ucenjivanje....nije nesto sto cini ljubav i vezu stabilnom i dobrom....
ako sad pristanes na ucenu....mislis li da si se time obezbedila da toga vise nikad nece biti
sutra ce mu pasti na pamet da se odreknes neceg drugog...sto posle nikada vise neces moci da nadoknadis..sebe na primer

Tja....:think: Pa prvo ga je zavolela i sve bilo lepo, pa onda ovo...
Nije lako odreći se nekoga, pogotovo dok je ljubav sveža i još nepokolebana lošim potezima, ako je ovo prva senka...
Ali, ja sam oduvek bila oprezna kad treba da odlučim nešto što se kasnije ne može popraviti - tu je uvek dobro razmisliti - jer, ako se kasnije ljubav nastavi "sa greškom", pokajaće se što je raskinula sa drugaricom...
Mnogo zavisi i od toga kakva je istorija tog prijateljstava, da li su prošle mnogo toga zajedno, ima stvari koje se ne odbacuju zbog jedne sitnice, a ako je prijateljstvo takvo da se dobro poznaju, onda može i da oceni kakva je bila namera drugarice: da je stvarno (mada nevešto i nepotrebno) upozori na nešto, ili da je uznemiri (pri čemu to znači da baš i nije toliko dobra drugarica).

Dakle, osoba koja tvrdi da me voli, a tera me da biram...:think: To je, ipak, ucena, tim gora što je u pitanju sitnica. Ucene se potiru sa ljubavlju..
Drugarica, koja brine o meni na neprimeren način...:think:

Sve u svemu, ne bih pravila dramu, ne bih popustila uceni, ali bih bila oprezna u pogledu te ljubavi i tog drugarstava! Otvorila bih četvore oči!
A to obično bude početak kraja...možda oba odnosa...:( Ako je tako, onda i nije šteta, a to iskustvo će, mada u početku boli, biti dragoceno u svim budućim odnosima, uklučujući i poslovne i emotivne, i sve moguće međuljudske odnose.

Ne zaboravimo da mi nismo obavezni da poslušamo nikoga osim sebe, i da je važno da naučimo da kažemo ne, onda kada se nečiji zahtevi kose sa našim osećajem ispravnosti, potrebama i željama.:bye:

Poslednja izmena:
Ova devojka samo ne treba da dozvoljava da je razvlace kao zvaku - ni decko ni drugarica.
Ja bih se preventivno naljutila na oboje i malo ih oladila. I mislim da je malo distance generalno dobra stvar - ne umire se ni bez decka a ni bez drugarice.
Dajes im previse znacaja na ustrb sebe. Oladi malo, povuci se i reci da te ne interesuje ko je sta rekao, sakrio, muvao i slicno.

Da,. Pa, to je to.

Значи, ипак се НИЈЕ ИЗЛЕТЕЛА...како си рекла раније ''случајно, јер јој је нешто било смешно''....:think:

Чекај, ово су сад нови моменти....или сам ја нешто пропустила...:think:
Нисам приметила да је речено да је између момка и девојке до тада било икаквих проблема, нити да се спомињало неко контролисање са његове стране.....:confused:

helen ako ti ikad promena profesije padne na pamet verovatno znas sta treba da radis:lol::lol::lol:

Ova devojka samo ne treba da dozvoljava da je razvlace kao zvaku - ni decko ni drugarica.
Ja bih se preventivno naljutila na oboje i malo ih oladila. I mislim da je malo distance generalno dobra stvar - ne umire se ni bez decka a ni bez drugarice.
Dajes im previse znacaja na ustrb sebe. Oladi malo, povuci se i reci da te ne interesuje ko je sta rekao, sakrio, muvao i slicno.

i na kraju ce njih dvoje da se smuvaju,meni lici na tako nesto:confused:

Back