Ili je prevučeni, ili je pretiho - veliki padovi koncentracije zbog vanjskih utjecaja

Ja sam čovjek koji ima 33 godine i u novije doba mi sve više i češće paše tišina, međutim nekad me i ona baš umara.

Buku od prometa sve teže podnosim, a buka od dobre glazbe mu je kul i privlačna.

Kako poboljšati koncentraciju i fokus u odnosu na vanjske utjecaje i kako općenito biti manje osjetljiv?
Meni je veći problem kako se okaniti interneta u bilo kojem vidu iako me nema na najvećem broju mreža - internet me ometa u nekim stvarima, i to nema veze da li mi ometanje prija ili ne.

Interesantno da na ovom pdf ima jedno 4589 tema o suicidu i depresiji, ali ne pamtim kad sam videla temu zavisnosti od interneta.

Meni je veći problem kako se okaniti interneta u bilo kojem vidu iako me nema na najvećem broju mreža - internet me ometa u nekim stvarima, i to nema veze da li mi ometanje prija ili ne.

Interesantno da na ovom pdf ima jedno 4589 tema o suicidu i depresiji, ali ne pamtim kad sam videla temu zavisnosti od interneta.
Pa, da, općenito je previše i lokalne i globalne depresije

Back