Или! Или! Лама савахтани?

ja ne mislim da sam te napao, pitao si kako, kontradiktornost, i ja sam se potrudio da ti objasnim kako i da nije kontradiktorno
što se praviš blesav, napisao sam kako izgleda kako pojedini pišu. "ako napadaš moje tumačenje, moje gledište ti si protiv boga"
zar to nije arogancija, ko si ti, ko smo mi, jel nam bog šapće različite stvari, to su đavolja posla. možeš ti sve to da imaš ali ne stavljaj se u ravan sa bogom.

nisam uopšte tebe navodio već difolt forumašenje. zar i ti ne reče da je tebi drugačija poruka a meni drugačije . bukvalno svi imate direkt online sa svevišnjim samo još da se dogovorite koji je :D
nista ti ne odgovara, kao da te ja teram da diskutujes
smeta ti kada sam kao pokajnik, ispovedam se, smeta ti kada sam kao bog, trebi se ne moze ugodti, zanovetas samo, levo smetalo si

nista ti ne odgovara, kao da te ja teram da diskutujes
smeta ti kada sam kao pokajnik, ispovedam se, smeta ti kada sam kao bog, trebi se ne moze ugodti, zanovetas samo, levo smetalo si
pa koga briga jel si shebo nogu i žena ti se ruga (parafraziram) aman. samo sam ti rekao da je brak u pravoslavlju sveta tajna . odnos vaš je između vas dvoje i boga.

pa koga briga jel si shebo nogu i žena ti se ruga (parafraziram) aman. samo sam ti rekao da je brak u pravoslavlju sveta tajna . odnos vaš je između vas dvoje i boga.
pa sta ces sad da me prijavis modu za brisanje? sveta tajna? pa nije tajanstveno ako je tajna, trebas to da vidis u recniku, to su OBREDI

Свете тајне

1732203478145.png
Wikipedia
https://sr.wikipedia.org › wiki › С...

·Translate this page

Свете Тајне (грч. μυστήρια, транслит. муоти́риа — тајна) су хришћански обреди

Back