GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 38.984
Rusi i Kinezi ne vladaju i nece vladati svetom. Tek bi se tad planeta o jadu zabavila.
Ма хоће, како неће.
Руси поготово...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rusi i Kinezi ne vladaju i nece vladati svetom. Tek bi se tad planeta o jadu zabavila.

Pustite vi Ameriku. Šta je s Evropom?
U perspektivi samo dugovi i migranti

Što jes' jes'.Шта нас брига, ми нисмо у Европи.
Осим кад СНС мафијашкој багри треба пара...![]()

Bez Srba da prođe rat? Ti Tarabići su smješni.Ili će Amerika da vlada svetom, ili sveta neće biti.
Ko to još nije shvatio, upada u agoniju iz koje neće moći da se izviče.
Rekoše Tarabići da će da se svi biju, ali mi nećemo. Fala Bogu jedinome da i nas to zaobiđe.
Prpa a?Rusi i Kinezi ne vladaju i nece vladati svetom. Tek bi se tad planeta o jadu zabavila.

Tako je.Upravo su to glavni razlozi zbog kojih će Amerika vladat svijetom.A i vrijeme je brate da Ladu Nivu zamjenimo Cadillacom.Moderan nacin zivota postoji zbog Amerike.
Moderna kultura postoji zbog Amerike.
Moderne emocije koje imate prema bliznjim osobama, postoje zbog Amerike.
Al to je dio svijeta u Urwaldu.Uz dužno poštovanje ali mislim da ovde delimično nisi u pravu ... Npr. ne verujem da će se neko setiti Afrike kada krene nuklearna zima, tako da će delo sveta preostati!
Zasto mislis da je to dobro?Moderne emocije koje imate prema bliznjim osobama, postoje zbog Amerike.
Evropa je američki svijet.Veći dio.Pustite vi Ameriku. Šta je s Evropom?
U perspektivi samo dugovi i migranti
Светом или западом? Не видим како ће то Амрика да влада Кином и Русијом. Биће ти повуци потегни. Али добро. Нећа амрика бити први силаџија који ће да ломи зубе.Ili će Amerika da vlada svetom, ili sveta neće biti.
Rekoše Tarabići da će da se svi biju, ali mi nećemo. Fala Bogu jedinome da i nas to zaobiđe.
Jok neće, kako su nastali tako će i nestati.Tarabići su prevara...za one koji ih spominju.
Neće propasti Amerika fizički...mada jeste propala etički.

Ne može im niko ništa. Okruženi su okeanima, Kanadom i Meksikom.Jok neće, kako su nastali tako će i nestati.
Šta će biti sa nama kao najvećim i najbraCkijim saveznicima i prijateljima?Rusi i Kinezi ne vladaju i nece vladati svetom. Tek bi se tad planeta o jadu zabavila.
Jeste, kad uzmu Grenland onda su jos blize Evropi, tako da Evropljani mogu da izvrse invaziju na americko tlo i bez brodova skoro...Ne može im niko ništa. Okruženi su okeanima, Kanadom i Meksikom.
Šta će biti sa nama kao najvećim i najbraCkijim saveznicima i prijateljima?
A što bi se mi tukli?Ili će Amerika da vlada svetom, ili sveta neće biti.
Što jes' jes'.
Nego Vuki reče da u martu planira do Pekinga u bilateralu. Tu su sigurnije pare nego u Evropi

A šta bi ste vi hteli, da Djilas vlada jel bre??
Treba zajmiti milijarde $ od Kineza pre nego što ih ameri raznesu...............![]()
Amerika i Engleska bice zemlja cacijevska.
Pa ne znam, emocije su subjektivne.Zasto mislis da je to dobro?