Ili bol ili zelja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Peta W.:
OK anakin,slazhem se...ali mislim da se ne misli na taj oshtar bol,vec onaj drugi...znash... hm...ebem mu kako da ga objasnim...:? A za taj oshtar se slazhem da je vishe nego neprijatan... :evil:

ma znam ali ja stvarno ne mogu da trpim bol...***** li ga, takva sam...znam i tacno na sta mislis..

samanta, ne pi.zdi bre :) nego kad kazes da je do nabijanja skroz, to je onda dubina a ne sirina...

zelenooka:
Pa jedan boli, a drugi ne...:-D
Zelenooka bez provokacija, veceras imam 6 ortaka koji trce brze od tebe.
a200.gif

Gryphon:
Ma nemate pojma, samo se podmaze guschjom mascu i nista ne boli.
Kakve so ovo izmene, nisi trazila time out.
Objasni kakva sad 2 bola.
Pa da dva bola:
1- vezan za sam ulazak i zavisi od debljine, a i od vlaznosti...sto vise vlazno manje boli...zavisi i od toga koliko cesto imas sex...ali taj bol brzo prodje!
2-udaranje zida materice, zavisi od duzine ali i poze...ukoliko je duzina veca vise boli (logicno)...tad se menja poza...taj bol bas i ne prija mnogo...

Normalno je kad je devojka mladja (manja i ribica) da je pomalo i boli... i ta bol je prirodna... ali vremenom ta bol skrozs nestane... kako joj i ribica sama po sebi postaje prilagodljivija za intrudere... Za par godina se ni ne secaju da ih je ikad bolelo...
Jedina bitna stvar koju tip tu moze da ucini je dobra priprema.. tj ovlazivanje... i nezno lagano progiranje u prvih par minuta sexa....
Bol se moze javljati i iz drugih... neprirodnih razloga... koji su vec uglavnom svi navedeni... udaranje u matericu... ali nisu pomenili i niz drugih stvari npr upale jajnika, ciste i razno razne druge gluposti koje su stvar za ginekologa... Zato se preporucuje da svaka devojka koja duze vremena ima neku vrstu boli obavezno ide kog ginekologa... koji to moze vrlo lako i prosto srediti...
E sad neki pricaju o boli pri analnonm sexu ali to je vec druga prica...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back