0077
Elita
- Poruka
- 24.748
E sada da vidimo...šta bi sa onom porukom u pletenici 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer može ovako..polako..da ne čupa :wink:Kale72:pst, ilegala mora tiho... nastavi da rasplices...
Sve je OK, ipak moramo malo glasnije :wink:0077:Jer može ovako..polako..da ne čupa :wink:Kale72:pst, ilegala mora tiho... nastavi da rasplices...
Ti si mi najsumljiviji!0077:Ok.sada imamo drugi zadatak..da nađemo tipa koji napravio haos..
Ajde dajte predloge kako..
Ajdesaver:Ti si mi najsumljiviji!0077:Ok.sada imamo drugi zadatak..da nađemo tipa koji napravio haos..
Ajde dajte predloge kako..![]()
da čuvaš ptičiceTipkaros:Obecao sam da cu sad da radim i za tebe 0077 tako da se javljam na duznost. (bas sam dupli agent, zar ne?)![]()
Ajd napisi mi zadatak sitnim slovima da niko ne vidi pa cu da ga preuzmem kad stignem. 8)
0077:da čuvaš ptičiceTipkaros:Obecao sam da cu sad da radim i za tebe 0077 tako da se javljam na duznost. (bas sam dupli agent, zar ne?)![]()
Ajd napisi mi zadatak sitnim slovima da niko ne vidi pa cu da ga preuzmem kad stignem. 8)
0077:E sada da vidimo...šta bi sa onom porukom u pletenici![]()
0077:Ok.sada imamo drugi zadatak..da nađemo tipa koji napravio haos..
Ajde dajte predloge kako..
Lilu:0077:E sada da vidimo...šta bi sa onom porukom u pletenici![]()
Hehehehe, provalili smo vas ilegalci! Sve cemo vas pohapsiti![]()
![]()
(Hans Ditrih Kriger)
Lilu:0077:E sada da vidimo...šta bi sa onom porukom u pletenici![]()
![]()
![]()
Dobar dan, ja sam Imago! Rekla bih da smo se vec sreli! Imate li zvaku? 8)0077:E sada da vidimo...šta bi sa onom porukom u pletenici![]()
Cekam kuma:Lilu:0077:E sada da vidimo...šta bi sa onom porukom u pletenici![]()
![]()
![]()
Bas si sexi u toj uniformi, oce li biti muchenja, torture, ovo-ono, sado-mazo.