babygirl
Početnik
- Poruka
- 17
Da li neko moze da mi preporuci literaturu ili sajt za konzervaciju ikona na metalu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislio sam da znam dosta o ikonama, poznate su mi ikone na lipi i ikone na topoli, vizantologija mi je neka uža oblast, ali o ikonama na metalu nisam baš čuo. Možeš li nam objasniti kakve su to ikone?babygirl:Da li neko moze da mi preporuci literaturu ili sajt za konzervaciju ikona na metalu?
Kao da si mi reci uzeo iz usta! I mene ovo zanima!!!НеШко:Mislio sam da znam dosta o ikonama, poznate su mi ikone na lipi i ikone na topoli, vizantologija mi je neka uža oblast, ali o ikonama na metalu nisam baš čuo. Možeš li nam objasniti kakve su to ikone?
Prebaceno, a ovo nek i dalje stoji ovde, nije na odmet.Molim samo da se diskusija na ovu temu nastavi na Slik. tehnologiji!НеШко:Goscice, ja bih premestio ovo o ikonopisanju u Slikarske tehnologije...
НеШко:Mislio sam da znam dosta o ikonama, poznate su mi ikone na lipi i ikone na topoli, vizantologija mi je neka uža oblast, ali o ikonama na metalu nisam baš čuo. Možeš li nam objasniti kakve su to ikone?