Ijao, Putin se pokajao sto je priznao Bajdena, a ostali? Ajmo sada svi da se kajete za 2020 godinu

bas kao

Buduća legenda
Poruka
42.618

ceo svet nikada nije trebao ni da prizna bajdena, i ja sam sve prozivao i tog putina sto ga je priznao, a ovaj mu vikao da je kasapin cak posle​

da prevedem naslov bar:​

putin tek sada kaze da je tramp pokraden na izborima 2020, i priznaje da pod trampom ne bi ni bilo rata, znaci sve potvrdjuje sto tramp kaze, a ja vam pricam vec 4 godine da je pedo bajden obicna lopina

Russian President Vladimir Putin: “2020 Election Victory Stolen” From President Trump – Acknowledges Ukraine War Never Would Have Happened Under Trump

ko se jos kaje sto je priznao bajdena, pedo dzoa, izdajnika koji je radio za kineze i koje ne sve zemlje, ej za ukrajinu, burizmu njegov sin da je radio,a svi znamo da se radilo o mitu tamte za vamte

daj link da vidim kako se on to pokajao, kao što naslov kaže
jel priznao izbore, tj. bajdena za predsednika, tamo 2020-na 2021? jeste! e, pa sada kaze da je bajden ukrao, jer da nije ukrao te izbore rata ne bi ni bilo

jel do sada ikada rekao da je bajden ukrao te izbore onda? ja ne znam da jeste, znaci da se pokajao, a sada me je poslusao, mozda mu je neko dojavio ko mene cita z:mrgreen: , i zato kazem POKAJAN SI PUTINE

Putin: we may not have invaded if Biden hadn’t ‘stolen’ 2020 election​

putinova izjava je sa https://www.thetimes.com/world/russ...s-russia-to-close-munitions-factory-qnr2jpbw5

a da i nije priznao, koga bi za to njegovo nepriznavanje boleo rac?
jel nas amere bolelo kada je na primer onaj navaljni trunuo u ruskom zatvoru? jeste.
e pa sada, ko se borio za ove ljude koji su trunuli 4 godine u americkim zatvorima jer su tvrdili kao i ja da su izbori pokradeni, a osudjeni na po 20-ak?
njih je tramp sada oslobodio, i enrike sada tuzi drzavu za krsenje ljudskih prava

BREAKING EXCLUSIVE: Proud Boys Chairman Enrique Tarrio to Take Legal Action Against Officials for Alleged Human Rights Violations

Was the CIA involved in the 2020 elections?

pa ja ti upravo rekoh i da nije priznao kakav bi to pozitivan efekat bio? on nije kalimero da viče okolo nepravda nepravda
on kaze da ih ovaj bajden nije pokrao, mozda ni rata ne bi bilo
bajden ga proziva kasapinom, eu trazi da se izruci u hag itd
a svo to vreme putin cuti, i tek sada kaze bajden ukrao izbore

i ti mene propitujes, sta ti nije jasno? pution je zeleo rat da ucvrsti rusiju, zato je cutao, a trebao je odmah da satre bajdena da je lopina umesto sto je drao jadne ukre koje je bajden podmicivao da ratuju

ja ne znam kako ti nije jasna moja logika, kakav kalimero, pa nismo vise deca?

sta sad, da cekamo godine da kaze vucic lopina? neka mu uzme nis onda

on kaze da ih ovaj bajden nije pokrao, mozda ni rata ne bi bilo
bajden ga proziva kapsapinom, eu trazi da se izruci u hag itd
a svo to vreme putoin cuti, i tek sada kaze bajden ukrao izbore

i ti mene propitujes, sta ti nije jasno? pution je zeleo rat da ucvrsti rusiju, zato je cutao, a trebao je odmah da satre bajdena da je lopina umesto sto je drao jadne ukre koje je bajden podmicivao da ratuju
ništa te ne propitujem nego pričam sa tobom
da ga je prozivao i da ga nije priznao možda bi se dešavale još luđe stvari iz bele kuće?

ništa te ne propitujem nego pričam sa tobom
da ga je prozivao i da ga nije priznao možda bi se dešavale još luđe stvari iz bele kuće?
pa on zna da je nato vecinom amerika, a ovamo u ratu sa natoom, pricaju, i da ne veruju americi

moras da kazes sta mislis, ako hoces postene partnerske odnose, na primer ako znas da je av gad, moras to i da mu kazes da svi cuju

pa on zna da je nato vecinom amerika, a ovamo u ratu sa natoom, pricaju, i da ne veruju americi

moras da kazes sta mislis, ako hoces postene partnerske odnose, na primer ako znas da je av gad, moras to i da mu kazes da svi cuju
ma kakve partnerske odnose može putin da ima sa belom kućom
a avu ću opušteno da kažem da je gad, samo nemam priliku da ga sretnem

jel priznao izbore, tj. bajdena za predsednika, tamo 2020-na 2021? jeste! e, pa sada kaze da je bajden ukrao, jer da nije ukrao te izbore rata ne bi ni bilo

jel do sada ikada rekao da je bajden ukrao te izbore onda? ja ne znam da jeste, znaci da se pokajao, a sada me je poslusao, mozda mu je neko dojavio ko mene cita z:mrgreen: , i zato kazem POKAJAN SI PUTINE

Putin: we may not have invaded if Biden hadn’t ‘stolen’ 2020 election​

putinova izjava je sa https://www.thetimes.com/world/russ...s-russia-to-close-munitions-factory-qnr2jpbw5

jel nas amere bolelo kada je na primer onaj navaljni trunuo u ruskom zatvoru? jeste.
e pa sada, ko se borio za ove ljude koji su trunuli 4 godine u americkim zatvorima jer su tvrdili kao i ja da su izbori pokradeni, a osudjeni na po 20-ak?
njih je tramp sada oslobodio, i enrike sada tuzi drzavu za krsenje ljudskih prava

BREAKING EXCLUSIVE: Proud Boys Chairman Enrique Tarrio to Take Legal Action Against Officials for Alleged Human Rights Violations

Was the CIA involved in the 2020 elections?

podjela usa
dems da imaju svoju zemlju
reps da imaju svoju zemlju

ceo svet nikada nije trebao ni da prizna bajdena, i ja sam sve prozivao i tog putina sto ga je priznao, a ovaj mu vikao da je kasapin cak posle​

putin tek sada kaze da je tramp pokraden na izborima 2020, i priznaje da pod trampom ne bi ni bilo rata, znaci sve potvrdjuje sto tramp kaze, a ja vam pricam vec 4 godine da je pedo bajden obicna lopina

Russian President Vladimir Putin: “2020 Election Victory Stolen” From President Trump – Acknowledges Ukraine War Never Would Have Happened Under Trump

ko se jos kaje sto je priznao bajdena, pedo dzoa, izdajnika koji je radio za kineze i koje ne sve zemlje, ej za ukrajinu, burizmu njegov sin da je radio,a svi znamo da se radilo o mitu tamte za vamte
Puno Putin prica sto stvarno rusku elitu muci
da nisu mogli kasirati eu i da Rusija vlada od Vladivostok do Lisboa

sto ne odgovoris?
nisi odgovorijo pitanje
jeli usa digla ruke od litte britain jasno i kratko
au ala si davez, zasto nas zanima uk, a ne juzna amerika odakle uvozimo svasta nesto, kafu, voce, itd?
a sta imaju englezi? rekao sam vec, nismo digli ruke., podrzavamo najdzel faraza, a ostale rusimo... za koji ce nam q englezi??

Putin je bandit, olos, diktator i ubica.
trump_putin_helsinki006.jpg

To je unutrašnja stvar vas koji živite u Americi.

Je li to Putin stvarno rekao ili ne, nije ni bitno. Stav i Putina i ruske vlasti je oduvek bio da na rat u Ukrajini ne utiče smena vlasti u Americi.

Uostalom, zašto neki državnici nešto govore i KOME govore - veliko je pitanje. Obraćaju li se svom narodu ili tuđem, unose li dodatni haos ili smiruju situaciju...

Sve je to diskutabilno.

Back