tommy gun
Poznat
- Poruka
- 9.134
Na mene je uticala GTA igra, tacnije ceo serijal. Zbog GTA 3 sam kupio komp, zbog GTA SA sam kupio DVD citac, zbog GTA 4 nov komp. Ali inace sam bio zaludjen za tom igrom totalno. Mislim i dalje sam. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mozes i tako da gledas temuJa rekoh bice tema u fazonu: Ta i ta igra me nagnala na to i to razmisljanje. Promenila mi je pogled na svet, i tako tu dramu.
Kad ono. Uticala je da kupim rezac![]()

Zahvaljujuci Assassin's Creed-u sam poceo da na svakom predavanju mastam o tome kako bi bilo do jaja da imam hidnblejd i svima prisutnim u amfiteatru prerezem grkljan, pocev od profesora i onih likova koji mi idu na zivce najvise, a i ostalih kasnije...
Da, i Oblivion me je naterao da na zivot gledam kao na rpg...doduse jedan kratak period...![]()
Nikad više. Nikad!
. I sve u svemu sjajno se provodio. Tako da mislm da bez problema mogu da kažem da mi je quake uticao na život.
).Uh, po naslovima vidim da sam mator za ovo društvo, al ajde.
Quake. Kako sam ga prvi put pokrenuo pitao sam se šta mu je taj multiplejer i zašto je odmah na prvoj strani glavnog menija (igraonice nisu postojale a mi što smo imali 14400 modem smo smatrani frikovima). Posle nekog vremena istraživanja shvatim da postoji mogućnost da se više računara poveže i da se igra protiv živog čoveka. Skupimo se jedan vikend nas troje na gajbu, 10m kabla (ko za antenu za televizor), neke čudne džeksne koje idu na kraj tog kabla, neke kartice koje treba da idu u računar (liče na zvučnu ali drugačije rupice pozadi) i neka bleda ideja da to sve nekako može da se spoji i da nam omogući taj čuveni "multiplejer". Posle par sati kombinovanja vijanje koja radnja hardwera radi subotom popodne pošto nam trebaju i neki "T" razdelnici (?). Pa na kraju posle još kojeg sata traženje uputstva kako u domaćoj radinosti napraviti terminatore (pošto subotom u 9 uveče definitivno više ne radi ni jedna radnja). Na samom kraju naših intelektualno/fizičkih mogućnosti, na jednom od računara rafalno stiskanje opcije "join" iznedri neki red teksta i brojeva koji do tada nije bio tu. A na ekranu drugog računara, posle stiskanja tog "joina" na prvom, uz čudno "plop", pojavi se neka čudna figurica. Uglavnom sledećih 40 sati pauze su bile samo za tranziciju tečnosti kroz organizam, a godinu dana kasnije, smoreni od nošenja računara tamo amo i trčanja na posao posle igranja rešimo da spojimo lepo i korisno i otvorimo prvu pravu pc igraonicu u gradu. Taman tu nekako se pojavi i quake2, kao naručen. U narednih 5 godina sam kroz to upoznao gomilu sjajnih ljudi, proputovao veći deo zemlje, bilo nas u novinama, na radiju, ma nastupili smo kao tačka na nultom exitu. I sve u svemu sjajno se provodio. Tako da mislm da bez problema mogu da kažem da mi je quake uticao na život.
I da, druge dve osobe od one tri sa početka priče su mi usput postali žena (sad već bivša) i kum (još važeći).

Realno tebra posrao si se po nama sada
Svaka čast, vrhunski post!
A jel i dalje imas tu igraonicu?

ma barem vam je ostalo nezaboravno sećanje na vrhunsku bleju!!!
realno tebra ja sad imam 25 godina..i sa 60 mislim da ću da pikam..jednostavno volim... sad, neko će to da nazove neozbiljnost a ja kažem da me boli k*rac, radim šta volim i radiću to uvek![]()

Uh, po naslovima vidim da sam mator za ovo društvo, al ajde.
Quake. Kako sam ga prvi put pokrenuo pitao sam se šta mu je taj multiplejer i zašto je odmah na prvoj strani glavnog menija (igraonice nisu postojale a mi što smo imali 14400 modem smo smatrani frikovima). Posle nekog vremena istraživanja shvatim da postoji mogućnost da se više računara poveže i da se igra protiv živog čoveka. Skupimo se jedan vikend nas troje na gajbu, 10m kabla (ko za antenu za televizor), neke čudne džeksne koje idu na kraj tog kabla, neke kartice koje treba da idu u računar (liče na zvučnu ali drugačije rupice pozadi) i neka bleda ideja da to sve nekako može da se spoji i da nam omogući taj čuveni "multiplejer". Posle par sati kombinovanja vijanje koja radnja hardwera radi subotom popodne pošto nam trebaju i neki "T" razdelnici (?). Pa na kraju posle još kojeg sata traženje uputstva kako u domaćoj radinosti napraviti terminatore (pošto subotom u 9 uveče definitivno više ne radi ni jedna radnja). Na samom kraju naših intelektualno/fizičkih mogućnosti, na jednom od računara rafalno stiskanje opcije "join" iznedri neki red teksta i brojeva koji do tada nije bio tu. A na ekranu drugog računara, posle stiskanja tog "joina" na prvom, uz čudno "plop", pojavi se neka čudna figurica. Uglavnom sledećih 40 sati pauze su bile samo za tranziciju tečnosti kroz organizam, a godinu dana kasnije, smoreni od nošenja računara tamo amo i trčanja na posao posle igranja rešimo da spojimo lepo i korisno i otvorimo prvu pravu pc igraonicu u gradu. Taman tu nekako se pojavi i quake2, kao naručen. U narednih 5 godina sam kroz to upoznao gomilu sjajnih ljudi, proputovao veći deo zemlje, bilo nas u novinama, na radiju, ma nastupili smo kao tačka na nultom exitu. I sve u svemu sjajno se provodio. Tako da mislm da bez problema mogu da kažem da mi je quake uticao na život.
I da, druge dve osobe od one tri sa početka priče su mi usput postali žena (sad već bivša) i kum (još važeći).

(bar kod nas)ma barem vam je ostalo nezaboravno sećanje na vrhunsku bleju!!!
realno tebra ja sad imam 25 godina..i sa 60 mislim da ću da pikam..jednostavno volim... sad, neko će to da nazove neozbiljnost a ja kažem da me boli k*rac, radim šta volim i radiću to uvek![]()
al nije mi zao.
) bio je jedan kertridž sa 5 različitih igrica Super Maria za Super Nintendo.. Ja, mlađi brat, starija sestra, dva brata od tetke koji su dolazili, provodili smo dane i dane igrajući, bezbrižni, samo se igramo.. I sad kad se setim budem sav ->
I sad imam običaj da jednom godišnje sa bratom sednem i igramo jedno nedelju dana, dok ne obrnemo jedan svet, Super Mario World, onaj sa "konjićem" kako smo ga zvali 

Ajd, konacno da se pojavi neko ko se igra mozda duze od mene
Nisam bio na tv i tako to... ali 27 godina igranja... verujem da nema mnogo ljudi sa vecim stazom(bar kod nas)
Nije duže, i moj staž je tu negde, bar što se tiče igranja na računaru. Ako računamo one kutijetine koje su se kačile na televizor da bi dobili dve crtice koje odbijaju kružić možda bi bila koja godinica više, ovako računajući striktno računare, početak je bio "jet pac" tako neke '83-'84-'85. Ko će se više setiti tako davne istorije.

) sliku na ekranu.