Да ли бисте ми могли препоручити неке занимљиве игре које се лако скидају,а да нису насилне?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
sobzirom da spominejs skidanje...jel zanimljive igre sa zenskom ili solo?Да ли бисте ми могли препоручити неке занимљиве игре које се лако скидају,а да нису насилне?
Imas brdo browser igara za razonoduДа ли бисте ми могли препоручити неке занимљиве игре које се лако скидају,а да нису насилне?
Знам,али сам мислио на неке мало озбиљније игрице.Imas brdo browser igara za razonodu![]()
Malo ozbiljnije se ne skidaju lako...Знам,али сам мислио на неке мало озбиљније игрице.
Раније сам волео да играм GTA и NFS,као и Симс.
Сад још могу док се не запослим,а после ништа од тога.
Постал 2 може бити поприлично ненасилан.Када крене акција, једноставно можеш да побегнеш и избегнеш борбу, и мисија је завршена.Postal 2, nije zahtevna može da radi na svakom računaru.
Odlična za pustanje mozga na ispašu.
Igrao sam ranije VT4 ali iz nekog razloga ne mogu ga instalirati više. Traži mi onaj offline nalog, a meni ladno ne postoji u kompu to.. Zato igram VT3.
Треба да убациш у фолдер игре xlive.dllIgrao sam ranije VT4 ali iz nekog razloga ne mogu ga instalirati više. Traži mi onaj offline nalog, a meni ladno ne postoji u kompu to.. Zato igram VT3.
ako hoces trke odlicne su gravel i forza horizon 4 (petica ako imas jaci kompjuter)Знам,али сам мислио на неке мало озбиљније игрице.
Раније сам волео да играм GTA и NFS,као и Симс.
Сад још могу док се не запослим,а после ништа од тога.
Није ми битна сама прича,волим да има акцију и да се нешто дешава.Koji žanr voliš da igraš? Da li voliš igre gde je fokus na dobroj priči ili samo na akciji?
Evo, gore sam ti preporučio Ford Racing 3. Opuštajuća igra.Није ми битна сама прича,волим да има акцију и да се нешто дешава.
Волим вожње и неке игрице где управљаш ликовима.Не волим насилне игрице(пуцачине и тако то).
Узгред,драго ми је што си се вратио.
Rollercoaster tycoon ?Није ми битна сама прича,волим да има акцију и да се нешто дешава.
Волим вожње и неке игрице где управљаш ликовима.Не волим насилне игрице(пуцачине и тако то).
Узгред,драго ми је што си се вратио.
Need for speed ,Asphalt .Možeš igrati i neke stare, nostalgične igre (meni), Ford racing 3. Mnogo je kul igra i ne traži preterano znanje, a okolina je opuštajuća (šumice, plaža). Recimo: