bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.692
Uspomene, tonovi?
Senke koje se provlace, pritajeni nemiri?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze sta tebi prija i asocira te na zadate emocije .. slika, reci, muzika .. slobodaНаписала бих , али не разумем јел треба музика да се постује
A lepote. Gde je ovo, Nato?Pogledajte prilog 1656102
Тако ми је и срце играло, онда...
Црна Гора код Петровца на мору.A lepote. Gde je ovo, Nato?
Па како се улази на тему? Покуца, изује, звони на вратима? или шутнеш врате јер су ти руке пуне поклонаOpet ptičica, a išla na Novo. Samo politika, pa reko, da svratim ovde.
E, idem ja dalje, bezze mi da upadnem jao s Marsa. Lepa s
fotka. Laku noć.
Prekrasno je. Odmor ta dušu, oči i telo. Volela ih da živim ovde..tamo.Црна Гора код Петровца на мору.
Ma bez veze mi ono, upadne likuša ničim izazvana i priča nešto.Па како се улази на тему? Покуца, изује, звони на вратима? или шутнеш врате јер су ти руке пуне поклона
Па онда нигде не бисмо писали, мене нигде не зову, само дођемMa bez veze mi ono, upadne likuša ničim izazvana i priča nešto.
Prekrasna pesma. E da je s nekim plesati.
Uspomene, tonovi?
Senke koje se provlace, pritajeni nemiri?
Заиста јесте, једно од најлепших имања, природа, поглед ... рај тотални.Prekrasno je. Odmor ta dušu, oči i telo. Volela ih da živim ovde..tamo.
Ma ja čim izađem iz moje (bivše) kafane, dobijem od nekog po nosu, pa se vratim tamo. E sad mi se ni tamo više ne ide, pa lutam, kao duhПа онда нигде не бисмо писали, мене нигде не зову, само дођем
Jedna žena kod koje sam bila u Igalu, kaže kako im svake zime dolazi jedna studentkinja i izdaju joj samo sobu i kupatilo na spratu.Заиста јесте, једно од најлепших имања, природа, поглед ... рај тотални.
Каспер ЖижиMa ja čim izađem iz moje (bivše) kafane, dobijem od nekog po nosu, pa se vratim tamo. E sad mi se ni tamo više ne ide, pa lutam, kao duh
Обожавам море зими, спролећа..ово је сликано у априлу. Цветају поморанџе и лимунови, све мирише опојно а мирно тихо и топло. Као да је сва лепота природе само твоја. Неописиво.Jedna žena kod koje sam bila u Igalu, kaže kako im svake zime dolazi jedna studentkinja i izdaju joj samo sobu i kupatilo na spratu.
Ovo je toliko lepo da mi nebi bilo žao ni umreti tamo. Ne mislim sada, nego, za nekih pedesetakОбожавам море зими, спролећа..ово је сликано у априлу. Цветају поморанџе и лимунови, све мирише опојно а мирно тихо и топло. Као да је сва лепота природе само твоја. Неописиво.
То ми је план.umreti tamo
Nema druge, prodam stan, koji btw nije ni otkupljen i idemo tamo. Još da je doživeti penziju. Al teško.То ми је план.