Igre koje su razočarale !

freak71

Aktivan član
Poruka
1.571
Meni lično ovde spadaju GearsOfWar koji je valjda bio hit na XBox360, priznajem da sam prešao pola i skinuo je sa kompa. Tu je još NFS ProStreet: šta je pesnik hteo da kaže?! Ako hoću da vozim simulaciju voziću Colina, a ako želim da kroz krivine idem sa 220kmh uz sve moguće bleštavilo ovog sveta i osećaj da adrenalin ide kroz vene onda igram NFS Most Wanted ili Carbon. A šta je ovo? I tu je taj glamurozni Stranglehold (valjda sam dobro napisao), na 2 DL DVD-a !! I šta se dobije, kao fol MaxPain, samo mnogo bolje, a ustvari sasvim suprotno, dosadno, zamorno i opet neoriginalno. Skinut sa kompa nakon 20 min igranja.
 

Zašto Crysis? Meni je interesantno da se mnogima igra nije dopala, mnogima je to samo malo ušminkani Far Cry ali ja ipak smatram da se ljudima koji toliko truda ulože da naprave nešto što po lepoti još nije viđeno u svetu igara treba odati veliko priznanje. Što se mene tiče, da nije bilo ove igre i CallOfDuty4 2007.godina bi bila promašena godina po pitanju video igara (mrzim da ih tako zovem, mislim da je to sada toliko kompleksna multimedijalna stvar da bi trebalo da se zovu virtuelni svetovi a ne igrice !). Za mene je i Bio Shock bio razočarenje od onog trenutka kad je prvi onaj zombi iskočio iz ćoška (u Half Life2 su mi smučili, nekako sam ih svario u STALKER-u), toliko su grmeli o toj igrici da će da promeni i okrene naglavačke svet igara, kao to je novi Half Life, a na kraju ispade da su zakasnili par godina i da nisu smislili ništa originalno (osim one narkomanske igle sa kojom moraš da se bodeš svako pet minuta). Zato mislim da je Crysis opravdao ono što se očekivalo, naravno da ima mesta za poboljšanja, pre svega u interakciji sa okolinom, malo i daosadi skakanje po ostrvu, nije da zelenilo ne prija ali bi promena dobrodošla. Ipak je originalan, a to je danas, u moru sivih kopija, ipak vredno pažnje, jer veoma je bitno na šta čovek troši svoje slobodno vreme.
 
O ne, ne... GearsOfWar nikako nije razocarenje, samo je mozda tebi dosadna.

Razocarenja: Zadnja dva-tri NFSa, uglavnom svi nastavci EA-ovih igara, Crysis (naravno, ako se izuzme grafika)... Ima jos igara, ali ovo je ono sto prvo pada na pamet i sto je po defaultu razocaralo.
 
Hteo bih da dodam i Half Life 2, koji i nije tako loš, ali igrajući nastavak Episode One stalno sam imao utisak da je to ista ta igra samo se sada igra naopačke, od kraja ka početku. Kao da likovi nisu imali dovoljno inspiracija, a hvala bogu zahvalilo ima para, pa je neko došao na genijalnu ideju kako od jedne igre napraviti dve i maznuti duple pare. Što se tiče GearsOfWar malo mi je zasmetalo sivilo u igri, smešni efekti krvi i generalno loš prenos sa konzole na PC. Drago mi je da je Tomb Raider u zadnja dva nastavka na najboljem putu da vrati staru slavu. I na kraju bih dodao kritike za Rainbow Six Vegas kojim su pokušali da se iskupe za extra shit Lockdown, ali ja bih voleo da vidim Raven Shild u novom izdanju.
 

Back
Top