Quantcast

Igre (koje devojke igraju)

Renegade-Ns

Iskusan
Poruka
6.033
Svedoci smo cesto primene raznih igrica u musko zenskim odnosima gde zene prednjace. Koja je svrha ovih igrica, zasto se primenjuju i kakve su njihove manifestacije, evo jedan tekst o tome:

Evo muške perspektive igranja igara, odnosno igre koje devojke igraju:

Prva igra se zove " Mnogo mi se sviđa pa krijem moja osećanja prema njemu jer ne želim da ih otkrijem prerano i time ispadnem previše laka" igra.

Kao što znamo: telo ne laže i upravo telo će je odati. Kada daje broj telefona, neće biti ni sekunde zadrške i biće očigledno uzbuđena zbog toga. Međutim, na sastanku će se ponašati rezervisano i odavaće utisak da nije zainteresovana. U realnosti ona prikriva svoja osećanja.
Fenomen rušenja zidova kod devojke i prestanak njenih igara se dešava kako raste njena zaljubljenost. Ona počinje da otkriva više poverljivih informacija o sebi i svom životu, kao i svoje misli i osećanja. Čak priča i o svojim bivšima samo ono što bi stavila u dnevnik. Što je veća njena zaljubljenost, ona je intimnija i oseća više komfora u vezi i igra manje igara. Zašto? Zato što se oseća bezbedno i veruje vam – dok ne izlažete nešto ili počnete da je otkrivate svojim (lažnim) prijateljima!

Druga igra je kada devojka izlazi sa vama, a ne sviđate joj se.

Ove devojke uvek imaju dignut zid i sprečavaju momke da se "približe". Zašto ovo radi? Zato što nije zainteresovana. Zašto onda izlazi sa vama? Zato što ne može da izdrži da bude sama sa sobom. Ove devojke će vam davati lažnu nadu i trošiće vam novac!

Hajde da analiziramo moguće razloge njenog prvog sastanka sa vama:

-Želi da vam rodi 13 dece.
-Želi da privremeno zamenite njenog momka koji je se kupa na Malti 3 meseca.
-Ne može biti sama.
-Želi da ide na koncert Evanescence (koji će biti vaš prvi i poslednji sastanak).
-Zato što voli ekskluzivne restorane.
-Zato što voli vaš mercedes.
-Zato što imate drogu, a ona je narkomanka.
-Zato što imate veze po gradu.
-Zato što, dok je sa vama na sastanku, može upoznati nekog sa novijim mercedesom.
-Zato što nema ničega u frižideru to veče.


Zašto muškarci idu na prvi sastanak?

-Zato što misle da su zaljubljeni.

Problem većine muškaraca je to što misle da ona ima samo prvi razlog da izađe sa njima. Probudite se!

Ova njena igra će vas uvek povrediti.
Treća igra je kada se devojka uda za vas, a nije zaljubljena u vas.

Veliko pitanje je: Zašto? Iz puno razloga: Vaš novac; Vaša moć; Beg od dosade i usamljenosti; Da ode od svoje kuće; Da pomogne svojoj karijeri; Zbog slave; Zbog bebe; Da prisvoji oca svom (već postojećem) detetu; Neće više da radi; Svoje (ne)sigurnosti; Zato što nikad nije imala porodicu. Njen moto je: "Vremenom ću se zaljubiti u njega". Sledi tetovaža devojkama: To se nikad neće desiti! Jadnik je onaj koji je to doživeo/doživljava/će doživeti. Kada se rode deca (ili ranije), osetiće svu nesreću ove igre jer će ona prestati da glumi emocije. Možete li da zamislite da živite sa osobom koja vas ne voli? 24*365*50 sati!

Ova njena igra je pakao na zemlji.

Pošto mora da živi sa nekim koga ne voli, ova prevrtljiva žena mora da igra tešku igru manipulacije kako bi preživela. Vođenje ljubavi nikada nije na meniu. Udate žene, koje su bile nekad zaljubljene u svoje muževe, takođe igraju ovu igru. Njena omiljena rečenica je “Zar samo na to misliš?” Ako je vaša žena zaljubljena u vas (kao što bi trebalo), ona bi želela da vi mislite o tome! Realnost kaže da srećno udate žene, koje su fleksibilne i nesebične i koje su zaljubljene, ne dobijaju glavobolju ili se osećaju umorno kad “ne treba” – fascinantno! Ne samo to, one čak i jure svoje muževe oko stolova kad se deca uspavaju.

Prava devojka mora da vam veruje kako bi vam se otkrila i ne igrala samo-zaštitničke igre. Nemojte nikad da ismevate ono što vam kaže u poverenju ili izdate njeno poverenje. Ako izgubi poverenje u vas, njena ljubav nikada neće biti visoka kao pre, zato što vam neće verovati u sve što kažete. Ako radite sve što treba, i njeno proverenje je 4/5 vremena, ona može da ima maksimalno drugi nivo zaljubljenosti. Vi momci morate da slušate svoj stomak – vašeg anđela čuvara i da gledate nekonstantnosti u ponašanju i da li se poklapaju reči i dela. Gledajte loše znake. Ako nema loših znakova, ona ne igra igre i veruje vam 100%.
http://www.spartanaculjubavi.com/2012/07/igre.html
 

Rigel

Ističe se
Poruka
2.893
Ovim se opet vraćamo na žensku manipulaciju.
U međuljudskim odnosima nema goreg od neiskrenosti i laži.
Žene koje ti daju lažnu nadu su mentalno poremećene, uglavnom imaju više ovčica koje drže na lancu, jedan tu nikada nije dovoljlan. Hrane svoju sujetu i svoju bolest. Dok muškarac koji ima više žena svaku i kreše pa su obe strane zadovoljene na neki način (mada ni to nije normalno al ajd), žena zadovoljava samo svoje sebične potrebe dok njeni jadnici mlate u prazno.
Pored toga što ih koristi mentalno i emotivno, iskorišćava ih i finansijski (nije uvek slučaj ali se dešava).
Dok ne naučiš da budeš komotan sam sa sobom i nezavistan od tuđe validacije bolje ne ulazi u ozbiljne veze sa ženama. Kao što sam napisao na drugoj temi, kada počne da igre toplo hladno daj joj pedalu i nastavi dalje. To je znak da nešto mulja i da nije iskrena.
Na žalost ovo možeš naučiti da prepoznaš vremenom.
 

Meridian

Iskusan
Poruka
5.264
Nije tacno. Ne obracaj paznju na igrice i sve ce biti kako treba.

Ako ti devojka nije samo za setnju i siguran sex, nego ti znaci
pusti je da se igra. Ona ce sama da se zaigra i za tebe, a ti ne trosis
snagu na to.
Njima je to potreba i nacin da se uvere da mogu da upravljaju
i ako se ne upustas ti se vec igras u njenoj glavi, ako dozvolis da te uvuce
u svoju igru postajes nezanimljiv i otpadas.
 

Rigel

Ističe se
Poruka
2.893
Nije tacno. Ne obracaj paznju na igrice i sve ce biti kako treba.

Ako ti devojka nije samo za setnju i siguran sex, nego ti znaci
pusti je da se igra. Ona ce sama da se zaigra i za tebe, a ti ne trosis
snagu na to.
Njima je to potreba i nacin da se uvere da mogu da upravljaju
i ako se ne upustas ti se vec igras u njenoj glavi, ako dozvolis da te uvuce
u svoju igru postajes nezanimljiv i otpadas.
Iz tvog dosadašneg pisanja možemo videti da si mazohista (neka žena ti je to i napisala) stoga nisi sposoban da racionalno razmišljaš jer svet posmatraš iz svog uvrnutog ugla.
 
Top