Igraj FootStar - igraj za Srbiju!

Gost iz svemira

Početnik
Poruka
14
Јесте ли икад пробали тренирати у неком локалном клубу у вашем граду? Јесте ли икада играли текме за ваш град? Јесте ли дете ( +13) које сања о фудбалу, дише фудбал, игра фудбал и живи за фудбал? Јесте ли постали славни, млади с пуно девојака које улазе и излазе из ваше виле уз море на једном тихом отоку, или сте старкеља који није успио у фудбалу, и сад чисти подове у некој посластичарници на селу? Како год било, ваша каријера ту се није завршила. Дозволи ми да те уведем у свет Интернета и… Footstara.

Сви смо до сад навикли да играмо Football Manager-e, да водимо своје најдраже екипе и репрезентације, те да освајамо титуле и доводимо играче који су нас импресионирали својим играма у стварности.

Не знам да ли ћете се сложити са мном да такве игре трају кратко и воде у једном смеру, јер када једном купите играче које желите и освојите све титуле, зашто играти даље?

Не кажем да је то лоше и ја играм такве менаџере, али зашто се не испробати у нечему новом, другачијем... Неколико десетина хиљада људи широм света, заједно са мном, смо одлучили да се окушамо на Footstaru (www.footstar.org) у којем смо ми у улози играча (фудбалера) који као и у стварности мора много тренирати да би постао цењен…да би постао звезда. Наравно, бесплатно.

Уколико себи уплатите FS Fan Gold пакет, можете добити свој клуб или можда чак као тренер предводити Србију, коју није једноставно водити као на некој другој сличној игри јер се овде ипак о трансферима, тактичким замислима, преговара са правим играчима (један играч = 1 корисник).

Није битно само поставити тактику и надати се победи, морате држати ваше играче задовољним јер ипак за разлику од осталих менаџерских игрица, овде су играчи особе попут вас, могу негодовати, могу тражити већу плату, могу критиковати, што даје овој игри праву чар и машту.

На ФС-у, Ви имате улогу играча и почињете као млад, неискусан 17-годишњак и тренирате одређене скилове за одређене позиције на којима желите играти и остварити блиставу каријеру.

Наравно да не заборавим ту су и национални тимови У-18, У-21 и наравно наша најјача и најдража сениорска репрезентација.

Ја вас позивам на се тестирате у овој игри, да доживите онај стари сјај који сте имали кад сте били млађи, или онај који вас тек дочекује.

Као и у реалности, не могу вам обећати да ћете све то успети лако и брзо, али овде никад није касно покушати поново тако да не морате бринути о томе да ће Вам Footstar можда брзо досадити…

Али не морате се бринути, када се региструјете (и после тога) ту смо ми, искусни и већ остарели играчи који ћемо бити ту за вас кад год требате помоћ. Имате и разне форуме ( глобалне, српске итд.) који су активни и који маре да ви не останете “незапажени”, и да будете бољи као појединци , као део екипе и као репрезентативци наше лепе домовине.

У току је велика реформа српске заједнице, циљ нам је да ојачамо лигу и репрезентацију и пласирамо се на следеће светско првентство. Ви нам у томе сигурно можете помоћи. Региструјте се и обратите председнику српског савеза Алекси Билићу да вам помогне у свему што вам у почетку може затребати.
 

Back
Top