alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
za kuce mace i sve ostale zivuljcice... da li im kupujete igracke i koje? koje su po vasem misljenju dobre a koje ne? koje su im omiljene? prilozite i slicice ako mozete...
mozete pisati i o ostalom aksesoaru (povoci,ogrlice, "kreveti", transportne korpe, kaputici
, i sl.), gde ima bolji izbor, cene itd.
pored toga sto bih naravno da se moj kucov lepo izigra, nama igracke prvenstveno sluze da bi imao sta da radi( citaj grize
) dok mi nismo tu...pocinjem da verujem da se samo tako i igra sam, grizuci... sa nama naravno ima vise opcija. preskocicu svima nam poznatu lopticu i evo grickove omiljene igracke:
cisti zube, cist pamuk je u pitanju, pa ako i pojede
moze da je grize, kada je prvi put dobio odmah je poceo da je "davi" i bacaka...
sad sam mu kupila sa 4 cvora...pravi konopac
od plasticnih igracki definitivno odustajem, evo kupila sam mu od tvrde plastike kost sa bockicama da grize- bacene pare, samleo je ocas posla...na komadice...od stisnjene koze su zakon!
mozete pisati i o ostalom aksesoaru (povoci,ogrlice, "kreveti", transportne korpe, kaputici
, i sl.), gde ima bolji izbor, cene itd.pored toga sto bih naravno da se moj kucov lepo izigra, nama igracke prvenstveno sluze da bi imao sta da radi( citaj grize
) dok mi nismo tu...pocinjem da verujem da se samo tako i igra sam, grizuci... sa nama naravno ima vise opcija. preskocicu svima nam poznatu lopticu i evo grickove omiljene igracke:cisti zube, cist pamuk je u pitanju, pa ako i pojede
moze da je grize, kada je prvi put dobio odmah je poceo da je "davi" i bacaka...sad sam mu kupila sa 4 cvora...pravi konopac

od plasticnih igracki definitivno odustajem, evo kupila sam mu od tvrde plastike kost sa bockicama da grize- bacene pare, samleo je ocas posla...na komadice...od stisnjene koze su zakon!
...sve mi se plavi po podu od plastike... a i kanap je naceo, malo ga "davi" malo gricka malo vise davi mene da se nadvlacimo...ali i od njega ostanu poprilicno brzo samo cvorovi...