Ankora
Buduća legenda
- Poruka
- 38.332
Igra je odličan film!
Ali onaj zadnji nastavak mi je bio nekako malo bezveznjikav..
inace jest - dobar horor
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igra je odličan film!
fazon je da saiigrac misli da je voljen i das eprepushta a zapravo igrach ga onda na kraju zamrzne
Volela bi ali je ona u prevelikoj sumnji i paranoji pa treba mnogo snage za Igru sa njom.Hira bi zeljela da bude izmanipulirana od strane nekog naocito-inteligentnog bica sa penisom.
Nebitno, moze bit i svemirac,a?![]()
a shta neke lez igrice?![]()
Mada ideal o kome svi sanjaju je ovakav odnos, ta natopljenost i prožimanje uz pranje sudova zajedničko.

savršen u smislu ideala.a je l ste sve forumashe podavili i ostali smo mi?
dobro
taj savrsheni ti je droga-odnos, tako je savrshen, to ne postoji
ima dobar odnos a on je prihvatljivo nesavrsen i prijatan
znaci to dvoje nekakvih iz spanske serije imaju sanse ako uspeju da se nekako prizemlje ...
shta znam ili su to na primer ... boni i klajd?
upravo. kada bi iz one prethodne igre proistakao takav odnos, mogli bi s pravom da ga nazovemo savršenim.
naravno, ako se uzme u obzir da igrač više ne želi da igra na šahovskoj tabli.

Ima sposobnost nepogrešivog ogoljavanja i čitanja ljudi.
Suštinski kad se razgrebe ta Igra predstavlja najprefriganiju manipulaciju koju prosečan čovek ne može da zamisli.
Ponekad može da upotrebi Saigrače da jedni druge manipulišu a da uopšte nisu svesni šta rade.
Ili da glumi saigrača. To obično sledi kad završi igru.
Spoj ovakvog Igrača sa dobrim namerama je mislim nemoguća situacija.
da je tako, onda u ovoj igri ne bi bilo pobednika i pobeđenih, već bi ishod bio pat pozicija, mada...
nisam postavljala dijagnozu samo sam primetila da ima elemenata.
ali uopshte ne
za obicne sam ok, za neobicne nisam :I
Pa i jeste pat pozicija, pobeda ili poraz je samo subjektivan osećaj.
Nema semafora na kome su istaknuti zvanični rezultati bitaka.
Možda je problem i u tvojoj percepciji ovdašnjih dešavanja. Doživljavaš ih kao sukob u kome neko mora da bude nokautiran ili bar pobeđen na poene.
Elemente koje si predočila pre su produkt konstrukcije koja bi podržala tvoje tvrdnje no što su oni zaista prisutni u istupima manipulatora o kojima se ovde raspreda.
Nažalost, priče o poremećaju ličnosti su danas matra kojom se objašnjava neobjašnjivo.
Ovo je era pompeznih ali praznih reči i zaključaka.
Ja pak mislim da ti pravi igrači nisu kliničke ptičice već ljudi koji tragaju za mišlju koja ima svež sadržaj .
Jeste, previše zvuči, zato sam i otvorila temu. Takve stvari nisu lako primetne, i vrlo su ozbiljne.
Tema nije o tipu koji maže i laže ribu kako je slatka i divna da bi imao seks sa njom ili devojka koja manipuliše muškarcem svojim sisama i dupetom.
To su svakodnevne stvari, gotovo normalne danas, iako negativne.
Ovo se odnosi na vrhunske psihološke igrače, koji igraju hladnokrvno i pokvareno, a svaki potez je planiran.
Obično su potkovani izuzetno znanjem sa polja psihologije. Jedini cilj je nadmoć.
Posmatranje nekog da bi uočili njegov psihološki profil, neprimetno i diskretno. Do trenutka dok pokažu interesovanje dugo vremena su vrebali.