Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jeste ali ako ti nesto prikljesti jako nogu ti ces da izvadish nogu neces misliti ako te stvarno ugrozava, znaci da te ovo ne ugrozava?
a i kad naviknes na zesce posle imas nelagodu na finije

a drugo mozda je tebi dobro u tom iscasenom stanju, a drugima deluje da nije, pa te onda oni ubedjuju da ti nije dobro, i onda njih slusas, a u stvari ti je bilo OK?
znaci da te bash zabole

Ne, izmanipuliranim osobama treba pomoc da se izbave iz tog zacaranog kruga igranja sa njihovom psihom.
To je fkt ozbiljan problem. Biti zrtva bilo kakave manipulacije je veoma neugodan problem.
Al to je moje misljenje temeljneo na iskustvima nekih bliskih ljudi..
Mozda grijesim, nisam strucna na tom polju.
p.s. malo i spamam..

Možeš da imaš kontrolu i nad tim potrebama. Teško zvuči ali ne mora da bude tako kako izgleda nekom ko nije takav.
Igrarije uma mogu da budu orgazmičnije od svakog fizičkog orgazma.
Lično meni bi bio na kraju potreban i taj prostsi fizički, ali nije nemoguće funkcionisati i bez njega.
Koliko imaš ljudi koji nemaju ni orgazme a ni Igre?

pa evo nekoliko godina nisam imala orgazme mada sam bila drugacije dosta aktivna, plus forum...
ok oni idu na unutra
al mozda kod takvog spavaju te strasti, neoformljene, nisu kanalisane kao kod drustvenih ljudi, i oni ako se zaborave, budu uzasni kad pokusaju obicno :(
el ovo opasno ovo sra.nje

Ne, izmanipuliranim osobama treba pomoc da se izbave iz tog zaranog kruga igranja sa njihovom psihom.
To je fkt ozbiljan problem. Biti zrtva bilo kakave manipulacije je veoma neugodan problem.

ali tebe bombarduju sa televizije raznim manipulacijama npr, ajd one reklame sto ubacuju, to je prva, kad ti u sred filma sipaju sokove
tako da valjda taj sabere i oduzme sta ima od nekog odnosa pa mozda i pristane na nesto
sta tog manipulisanog drzi u tom odnosu? a punoletan je

Ne, izmanipuliranim osobama treba pomoc da se izbave iz tog zacaranog kruga igranja sa njihovom psihom.
Al to je moje misljenje temeljneo na iskustvima nekih bliskih ljudi..
Mozda grijesim, nisam strucna na tom polju.
Mislim da se pravi Vrhunski Igrač povuče kad oseti da će se neko slomiti a ne biti ravnopravni učesnik Igre.
Kad oseti da je neko istinski duboko postao emocionalno i na svaki drugi način zavistan od njega.

samo loš Igrač ide do kraja beskrupulozno. Ali to nije cilj Igre.

Mislim da se pravi Vrhunski Igrač povuče kad oseti da će se neko slomiti a ne biti ravnopravni učesnik Igre.
Kad oseti da je neko istinski duboko postao emocionalno i na svaki drugi način zavistan od njega.

ili ako igrach krene da se oseca ko ljudsko bice u odnosu na saigraca? : )))

ali tebe bombarduju sa televizije raznim manipulacijama npr, ajd one reklame sto ubacuju, to je prva, kad ti u sred filma sipaju sokove
tako da valjda taj sabere i oduzme sta ima od nekog odnosa pa mozda i pristane na nesto

Drži ga to što svaki delić njegovog bića prožima odnos sa Igračem. I delove u njemu za koje nije znao da postoje. Natopljen je njime.
Više ne može da sebe vidi odvojenim od njega. On je Igrač, Igrač je on. AKo odnos prestane on nije celovit. On je otkinut i razoren.
To je najgora varijanta i ishod. Nekad do toga dodje i kad Igrač nije imao takvu nameru.

ako pocne da oseca da postaju ko par sa reklame ili sa popisa onda igrach lupi sebi shamar
a mozda mu onda saigrac ne deluje tako super nego vidi ga da je debeo mastan pametan nekad bistar itd, nije vishe neko stvorenjce

Zaista ne znam o kakvoj je tocno igri rijec, ako ima imalo udjela - toplo/hladno..opada mi interes. Pogotovo u sexu. :D

e al koji ce odrasli da pristaje na to, posto svaki ima svoj zhivot vec, nece ni taj saigrac preterano kake pojesti
bas da se ponisti skroz
ovaj ga je kao neshto prosvetlio : )) igrac saigraca
al ako se ovaj mnogo przi saigrac ce da ga procita i da ga gleda gde treba tj pasce magija

Pa medij te definitivno manipulira.. budi u to sigurna. :D Koliko god ti okrenila glave na neke glupe reklame. Nije medij reklama.:D
Zasto smo ovakvi kakvi jesmo, nasa dica. To moras zivjeti u sumi ili totalno bojkotirati medij da bi moga biti spasen.:D

ok ovaj igrac se pravio boljim nego sto jeste ovaj saigrac ga je procitao i prosla ga zaljubljenost
znaci igrac juri saigraca za muvanje preko nekih finti
a sto igrac ne ide medju svoje neke ... itd

neki su ti mnogo dosadni ludaci da te nerviraju... pa ok ne mogu svi da ti se svidjaju na prostoru od 30tak ljudi
a sto nije obrnuti odnos dobri-losi, pa eto tako, ne znam, dovuci neke bolje : ))
postoje i drustvene grupe

Mene niko ne nervira niti si ikada mogla da ovde vidiš neki moj izliv nervoze.

Samo ljudi koji neprekidno pokušavaju da ponižavaju, vređaju, ometaju na vrlo primitivan način svaku raspravu ostavljaju jako loš utisak.

nisam primetila da se neko igra sa mnom toga, mislim da sam previse dosadna za tako nesto jer ukljucim glavu u dosadnom faktoru, nemam erotski faktor a agresivna sam
tako da bi svaki igrac prvo rekao DOBRO i otisao da trazi neke osetljive seksi kreativne talentovane klinke

Ne nego preteruješ u samosažaljenju.

pa u osnovi to je to sve je jednostavno :)
natopljen je tim svojim guruom... ok
al znamo da postoji zdrav odnos prema guru-u i nezdrav... zdrav je onako super je :) dobar je instruktor aerobika, i to je instruktor+
a nezdrav je malo ko neki narkoman pravi ti zavisnost... al valjda umes da se izboris s tim, neces razbijati vazne ako te ovaj ignorise jedan dan
to mozda sa necim ozbiljnim moze neka zavisnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back