Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U stvari mislim da se Saigrač ne oseti povredjeno jer je bio u Igri, oseti se povredjeno jer nije bio jedini Saigrač. To je sujeta i egoizam.
Zašto je Saigrač sa druge strane gladan toga što mu Igrač pruža? Oboje se hrane. Oboje uzimaju od ovog drugog to šta nemaju.

neki su ti mnogo dosadni ludaci da te nerviraju... pa ok ne mogu svi da ti se svidjaju na prostoru od 30tak ljudi
a sto nije obrnuti odnos dobri-losi, pa eto tako, ne znam, dovuci neke bolje : ))
postoje i drustvene grupe

U stvari mislim da se Saigrač ne oseti povredjeno jer je bio u Igri, oseti se povredjeno jer nije bio jedini Saigrač. To je sujeta i egoizam.
Zašto je Saigrač sa druge strane gladan toga što mu Igrač pruža? Oboje se hrane. Oboje uzimaju od ovog drugog to šta nemaju.

aha ko makro i njegove qrve, ko lui, znash ono grls dont kraj for lui
chikago : ))
pa svi se u svim odnosima hrane, al shta je ovde uopste cudno, sto kao se potrudio da razume saigraca bolje, pa ok
glumi nesto
ko menadzer je malo

e ali kako ga izrabljuje, pa nece taj da pere carape ako mu se ne peru? u nekim brakovima jedan radi jedno, drugi drugo, ali tako hoce, ne prave pitanje, bar u nekom periodu
mada ima da si neodlucan kao da li da peres ili ne peres, ali opet taj izrabljivani moze da odbije

Izrabljuje mu psihu.. ali radi zadovoljstine svoje bolesne psihe, kontas? Nije da je stvar neke koristi za zivot. Vec UM...
Nije li to ono TOP of the TOP.

Zasto je gladan?
Zato sto se prepoznao :)

Izrabljuje mu psihu.. ali radi zadovoljstine svoje bolesne psihe, kontas? Nije da je stvar neke koristi za zivot. Vec UM...
Nije li to ono TOP of the TOP.

pa cekaj ti znash da li ti se nesto radi ili ne radi. isto tako valjda znash da li te neko maltretira ili ne?!
i imas razloge zasto si s nekim u nekom odnosu.

aha ko makro i njegove qrve, ko lui, znash ono grls dont kraj for lui
chikago : ))
pa svi se u svim odnosima hrane, al shta je ovde uopste cudno, sto kao se potrudio da razume saigraca bolje, pa ok
glumi nesto
ko menadzer je malo
Dobro, tako možemo za sve da pojednostavimo stvari i da kažemo ma koga briga i ovako ćemo svi umreti.
Neke ljude zanima ljudski duh i šta zaista jesu i oni sami i drugi.

Mislim da grešiš.

Ta sklonost postavljanju paušalnih dijagnoza nije ozbiljna.

Ono što ja mislim da igrači kako to Shojo veli traže samo ljude slične sebi.

Lucidne sagovornike na primer.

Kultivisanu misao.
da je tako, onda u ovoj igri ne bi bilo pobednika i pobeđenih, već bi ishod bio pat pozicija, mada...

nisam postavljala dijagnozu samo sam primetila da ima elemenata.

Dobro, tako možemo za sve da pojednostavimo stvari i da kažemo ma koga briga i ovako ćemo svi umreti.
Neke ljude zanima ljudski duh i šta zaista jesu i oni sami i drugi.

dobro al treba da nabavis hranu, da platis racune, treba ti vreme za to
onda treba da poebesh nesto, mozda bi i brak/zenu/decu
prijatelje
to su neke potrebe koje treba da zadovoljis ako nista onaj prvi red
pa kad sve to zavrsis onda mozes da hakujes ljude
sa tim strastima prema necemu moras vremenom da definises sta hoces samo se nametne ne moze stihijski cini mi se

Zasto je gladan?
Zato sto se prepoznao :)

U kom smislu prepoznao? Šta prepoznaje svoje? zar nije logičnije da prepoznaje ono šta mu nedostaje?
Ili možda jesi u pravu. Neke potisnute delove sebe pa mu drugi služi kao ogledalo. Jedan drugom su ogledalo.
Ovaj drugi ima razvijeno ono šta njemu nedostaje, šta je potisnuto negde duboko.

dobro al treba da nabavis hranu, da platis racune, treba ti vreme za to
onda treba da poebesh nesto, mozda bi i brak/zenu/decu
prijatelje
to su neke potrebe koje treba da zadovoljis ako nista onaj prvi red
pa kad sve to zavrsis onda mozes da hakujes ljude
sa tim strastima prema necemu moras vremenom da definises sta hoces samo se nametne ne moze stihijski cini mi se
Moguće je takve stvari svesti na minimum i posvetiti se životu u umu!

Si cula kad za sindrom zrtve? Stanje u kojem se toliko izoblicis da to smatras normalnim. Pa ne kaze se dzaba - manipulacija.:D

jeste ali ako ti nesto prikljesti jako nogu ti ces da izvadish nogu neces misliti ako te stvarno ugrozava, znaci da te ovo ne ugrozava?
a i kad naviknes na zesce posle imas nelagodu na finije

a drugo mozda je tebi dobro u tom iscasenom stanju, a drugima deluje da nije, pa te onda oni ubedjuju da ti nije dobro, i onda njih slusas, a u stvari ti je bilo OK?
znaci da te bash zabole

jeste ali ako ti nesto prikljesti jako nogu ti ces da izvadish nogu neces misliti ako te stvarno ugrozava, znaci da te ovo ne ugrozava?
a i kad naviknes na zesce posle imas nelagodu na finije

a drugo mozda je tebi dobro u tom iscasenom stanju, a drugima deluje da nije, pa te onda oni ubedjuju da ti nije dobro, i onda njih slusas, a u stvari ti je bilo OK?
znaci da te bash zabole
Hiraj ti mi deluješ kao vrlo podložna upravo ovakvim igrarijama. Ili se foliraš dok pišeš na forumu i ostavljaš takj utisak.

a drugo ako se formirash u nekog freaka, moras da vodis racuna gde ces bezati ako ti se stanje srushi

to su mozda hipernomadi... ako padnes medju obicne ako si psiholoski postao losh bice ti gadno

ok al zar ti se nece priebati

Možeš da imaš kontrolu i nad tim potrebama. Teško zvuči ali ne mora da bude tako kako izgleda nekom ko nije takav.
Igrarije uma mogu da budu orgazmičnije od svakog fizičkog orgazma.
Lično meni bi bio na kraju potreban i taj prosti fizički, ali nije nemoguće funkcionisati i bez njega.
Koliko imaš ljudi koji nemaju ni orgazme a ni Igre?

Prosti fizički možeš da zadovoljiš i sam/sama, za ovaj ako ga želiš potreban ti je Drugi.

nisam primetila da se neko igra sa mnom toga, mislim da sam previse dosadna za tako nesto jer ukljucim glavu u dosadnom faktoru, nemam erotski faktor a agresivna sam
tako da bi svaki igrac prvo rekao DOBRO i otisao da trazi neke osetljive seksi kreativne talentovane klinke

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back