- Poruka
- 2.181
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nisi vrhovni genije, ako su ovde ti neki dosadni ludaci, negde postoje neki koji su ti OK. sto nisi s njima?
U stvari mislim da se Saigrač ne oseti povredjeno jer je bio u Igri, oseti se povredjeno jer nije bio jedini Saigrač. To je sujeta i egoizam.
Zašto je Saigrač sa druge strane gladan toga što mu Igrač pruža? Oboje se hrane. Oboje uzimaju od ovog drugog to šta nemaju.
neki su ti mnogo dosadni ludaci da te nerviraju... pa ok ne mogu svi da ti se svidjaju na prostoru od 30tak ljudi
a sto nije obrnuti odnos dobri-losi, pa eto tako, ne znam, dovuci neke bolje : ))
postoje i drustvene grupe
e ali kako ga izrabljuje, pa nece taj da pere carape ako mu se ne peru? u nekim brakovima jedan radi jedno, drugi drugo, ali tako hoce, ne prave pitanje, bar u nekom periodu
mada ima da si neodlucan kao da li da peres ili ne peres, ali opet taj izrabljivani moze da odbije
U stvari mislim da se Saigrač ne oseti povredjeno jer je bio u Igri, oseti se povredjeno jer nije bio jedini Saigrač. To je sujeta i egoizam.
Zašto je Saigrač sa druge strane gladan toga što mu Igrač pruža? Oboje se hrane. Oboje uzimaju od ovog drugog to šta nemaju.

Izrabljuje mu psihu.. ali radi zadovoljstine svoje bolesne psihe, kontas? Nije da je stvar neke koristi za zivot. Vec UM...
Nije li to ono TOP of the TOP.
Dobro, tako možemo za sve da pojednostavimo stvari i da kažemo ma koga briga i ovako ćemo svi umreti.aha ko makro i njegove qrve, ko lui, znash ono grls dont kraj for lui
chikago : ))
pa svi se u svim odnosima hrane, al shta je ovde uopste cudno, sto kao se potrudio da razume saigraca bolje, pa ok
glumi nesto
ko menadzer je malo
da je tako, onda u ovoj igri ne bi bilo pobednika i pobeđenih, već bi ishod bio pat pozicija, mada...Mislim da grešiš.
Ta sklonost postavljanju paušalnih dijagnoza nije ozbiljna.
Ono što ja mislim da igrači kako to Shojo veli traže samo ljude slične sebi.
Lucidne sagovornike na primer.
Kultivisanu misao.
pa cekaj ti znash da li ti se nesto radi ili ne radi. isto tako valjda znash da li te neko maltretira ili ne?!
i imas razloge zasto si s nekim u nekom odnosu.
Dobro, tako možemo za sve da pojednostavimo stvari i da kažemo ma koga briga i ovako ćemo svi umreti.
Neke ljude zanima ljudski duh i šta zaista jesu i oni sami i drugi.
Zasto je gladan?
Zato sto se prepoznao![]()
Moguće je takve stvari svesti na minimum i posvetiti se životu u umu!dobro al treba da nabavis hranu, da platis racune, treba ti vreme za to
onda treba da poebesh nesto, mozda bi i brak/zenu/decu
prijatelje
to su neke potrebe koje treba da zadovoljis ako nista onaj prvi red
pa kad sve to zavrsis onda mozes da hakujes ljude
sa tim strastima prema necemu moras vremenom da definises sta hoces samo se nametne ne moze stihijski cini mi se
Si cula kad za sindrom zrtve? Stanje u kojem se toliko izoblicis da to smatras normalnim. Pa ne kaze se dzaba - manipulacija.![]()
Prvo nisam rekao da su svi ovde dosadni ludaci, ima odličnih likova.
Uopšte ne razumem kako si zakuljučila da sam sve prisutne okvalifikovao kao dosadne ludake?
Moguće je takve stvari svesti na minimum i posvetiti se životu u umu!
Hiraj ti mi deluješ kao vrlo podložna upravo ovakvim igrarijama. Ili se foliraš dok pišeš na forumu i ostavljaš takj utisak.jeste ali ako ti nesto prikljesti jako nogu ti ces da izvadish nogu neces misliti ako te stvarno ugrozava, znaci da te ovo ne ugrozava?
a i kad naviknes na zesce posle imas nelagodu na finije
a drugo mozda je tebi dobro u tom iscasenom stanju, a drugima deluje da nije, pa te onda oni ubedjuju da ti nije dobro, i onda njih slusas, a u stvari ti je bilo OK?
znaci da te bash zabole
Hiraj ti mi deluješ kao vrlo podložna upravo ovakvim igrarijama. Ili se foliraš dok pišeš na forumu i ostavljaš takj utisak.
ok al zar ti se nece priebati