hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.284
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ranjivi su zato su jaki, a jacinu su izgradili jer su postali ko zivotinje
ali ne ko hirajgoagain ona je neki golum
nego se drze seksa i valjda time sve mere pitaju prvo polni organ za misljenje
opet neke trojke
i neki ti primerci su to povezali s umetnichkim efektima
mozda lepo znaju da klizaju i to nisu nezgrapni
znaci ne pitaju nego napishu, valjda su u sadasnjosti, recimo nisam u sadasnjosti nego proslost i buducnost, u nekim sistemima je to samo razlika a negde blam
pa valjda a mozda i nije, ko zna sta je taj trenirao
el ti mislis da ti elegantni seksualni divljaci ubice, da su oni jachi od sudbine, da nisu nikad bedni? oni kad se.ru njima ***** ima smrad, ali nekako svi zele da njuse taj smrad
el ti volish titaniju zapravo to je cilj svega
@Bergie
Zanimljiv naziv! Opiši mi malo bliže šta podrazumevaš pod tim?
niste cak ni neki primer iz filmova ili knjiga naveli ili sta znam mozda pre stripova?!
Ljudi su taj vid komunikacije odavno spoznali.
Zanimljiv osvrt na tu temu dat je u filmu Poslednji tango u Parizu. U vremenu sadašnjem takve teme nisu poželjne jer narušavaju doktrinu konfekcije.
A na ovom prostoru na kome svest o emotivnoj inteligenciji gotovo i da ne postoji čitav taj koncept senzualne komunikacije deluje kao neki pederaj, buržujska egzotika ili neka zavera, ne dao Bog.
Emotivno nedovršene ili oštećene osobe jednostavno nemaju pristup tim dvorima dok čak i oni koji uhvate ponešto na ovu temu imaju osećaj zebnje i izloženosti manipulaciji.
To su stvari koje moraju da se razvijaju polako i nema svrhe postavljati pitanja o njima na koja se očekuje direktan odgovor .
Pa upravo u izrečenom se uočava sva tvoja kvaziironična malicioznost i potreba da banalizuješ sve omalovažavanjem svega.
To je arognacija a ona se najlakše zapati kod ograničenih lica.
Nemoj to da radiš.

Možda nemaju osećaj manipulacije nego želju da takvog nekog imaju pored sebe jer je izuzetan. Tu vrstu o kojoj pričaš.
Možda su sebični pa ne znaju da uživaju u trenutku!
Suština je prepustiti se trenutku i ne razmišljati o sutra?
......................
a evo sta je erotizam zla... znaci neki ljudi narocito zene koje su okruzene frkom... imaju nacin kako da prezive znaci osete...
e sad dodje zli eroticar i on ih zbunjuje jer sipa im med a rushi im taj osecaj dole, jer su one negde oshishane za to nesto da ga pitaju logicna pitanja............
.
:
Zašto ne sme da spusti nivo? Da li je on u svakom smislu izuzetan ili je na nekom polju takav i ima nivo a na drugom je znatno ispod onog koji kaska za njim u vezi nekog drugog nivoa i polja?ne nego je izuzetni pojeo motku ne sme da spusti svoj nivo a ovaj mucenik kaska
i ako se istrpe nekako onda je OK ali sta znam jednom si mlad
kasnije tezhe
pa ti mene vredjash (isto?!?) ako sam vec ogranicena a tebe smatram da nisi, onda valjda ti treba da das neki primer
tek si ga sad dao
zasto ti mene vredjas, ne vredjam te, ako si mi manje ili vise simpatican to ipak negde gurnem
ne pricam ti da si ovakav ili onakav