Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa ranjivi su zato su jaki, a jacinu su izgradili jer su postali ko zivotinje
ali ne ko hirajgoagain ona je neki golum
nego se drze seksa i valjda time sve mere pitaju prvo polni organ za misljenje
opet neke trojke :roll:
i neki ti primerci su to povezali s umetnichkim efektima
mozda lepo znaju da klizaju i to nisu nezgrapni

znaci ne pitaju nego napishu, valjda su u sadasnjosti, recimo nisam u sadasnjosti nego proslost i buducnost, u nekim sistemima je to samo razlika a negde blam

Uh gde si otišla sad.
Možda libido kao životna energija koja je intezivno izražena kroz seks, ali sam seks nije suština.
Misliš animal strana?

Da li je osoba koja spretno barata mentalnim svetovima u nekom drugom svetu slaba?
Kad je negde prejako izražena spretnost da li je negde izražena nespretnost?
Svi negde imamo a negde nam nedostaje. Ali kad su stvari predimenzionirane tamo gde imamo da li su i predimenzionirane i tamo gde nemamo?
Kompenzacija, ravnoteža?

Poslednja izmena:
pa valjda a mozda i nije, ko zna sta je taj trenirao
el ti mislis da ti elegantni seksualni divljaci ubice, da su oni jachi od sudbine, da nisu nikad bedni? oni kad se.ru njima ***** ima smrad, ali nekako svi zele da njuse taj smrad

pa valjda a mozda i nije, ko zna sta je taj trenirao
el ti mislis da ti elegantni seksualni divljaci ubice, da su oni jachi od sudbine, da nisu nikad bedni? oni kad se.ru njima ***** ima smrad, ali nekako svi zele da njuse taj smrad

Aman kakve seksualne ubice. Preteruješ.
Grozno se slikovito izražavaš!
Nije ovo hvalospev nekome. Ovo je diskusija gde se trudim da budem objektivna a ne pljuvač i moralista!

Ti si prijemčiva za takve likove ali verovatno tih njih ošamutiš od takvih haotičnih misli.
Samohipnotišeš se pa njihova ne deluje! i Još im se vrati...hahaha

@Bergie

Zanimljiv naziv! Opiši mi malo bliže šta podrazumevaš pod tim?

Ljudi su taj vid komunikacije odavno spoznali.

Zanimljiv osvrt na tu temu dat je u filmu Poslednji tango u Parizu. U vremenu sadašnjem takve teme nisu poželjne jer narušavaju doktrinu konfekcije.

A na ovom prostoru na kome svest o emotivnoj inteligenciji gotovo i da ne postoji čitav taj koncept senzualne komunikacije deluje kao neki pederaj, buržujska egzotika ili neka zavera, ne dao Bog.

Emotivno nedovršene ili oštećene osobe jednostavno nemaju pristup tim dvorima dok čak i oni koji uhvate ponešto na ovu temu imaju osećaj zebnje i izloženosti manipulaciji.

To su stvari koje moraju da se razvijaju polako i nema svrhe postavljati pitanja o njima na koja se očekuje direktan odgovor .

pa npr kao da planinarite jedan brz drugi spor, onda brz se ravna prema sporom ako su vec zajedno mada ne mora
moze ovaj da ode
izvinite zbog napadnosti, to govore nehormoni
ipak se ovde ne planinari moze se otici

zasto mislis da nemaju, mozda nemaju s nekom osobom, a s nekom drugom imaju? mozda bi im bila frka s m. brandom a sa perom shoferom ne bi

Ljudi su taj vid komunikacije odavno spoznali.

Zanimljiv osvrt na tu temu dat je u filmu Poslednji tango u Parizu. U vremenu sadašnjem takve teme nisu poželjne jer narušavaju doktrinu konfekcije.

A na ovom prostoru na kome svest o emotivnoj inteligenciji gotovo i da ne postoji čitav taj koncept senzualne komunikacije deluje kao neki pederaj, buržujska egzotika ili neka zavera, ne dao Bog.

Emotivno nedovršene ili oštećene osobe jednostavno nemaju pristup tim dvorima dok čak i oni koji uhvate ponešto na ovu temu imaju osećaj zebnje i izloženosti manipulaciji.

To su stvari koje moraju da se razvijaju polako i nema svrhe postavljati pitanja o njima na koja se očekuje direktan odgovor .

Možda nemaju osećaj manipulacije nego želju da takvog nekog imaju pored sebe jer je izuzetan. Tu vrstu o kojoj pričaš.
Možda su sebični pa ne znaju da uživaju u trenutku!

Suština je prepustiti se trenutku i ne razmišljati o sutra?

Poslednja izmena:
Pa upravo u izrečenom se uočava sva tvoja kvaziironična malicioznost i potreba da banalizuješ sve omalovažavanjem svega.

To je arognacija a ona se najlakše zapati kod ograničenih lica.

Nemoj to da radiš.

pa ti mene vredjash (isto?!?) ako sam vec ogranicena a tebe smatram da nisi, onda valjda ti treba da das neki primer
tek si ga sad dao
zasto ti mene vredjas, ne vredjam te, ako si mi manje ili vise simpatican to ipak negde gurnem
ne pricam ti da si ovakav ili onakav

da ne pominjemo da me na nekim temama u nekim trenucima otvoreno gotivish :roll:

a evo sta je erotizam zla... znaci neki ljudi narocito zene koje su okruzene frkom... imaju nacin kako da prezive znaci osete...
e sad dodje zli eroticar i on ih zbunjuje jer sipa im med a rushi im taj osecaj dole, jer su one negde oshishane za to nesto da ga pitaju logicna pitanja

nema potrebe to da radi-te :neutral:

Možda nemaju osećaj manipulacije nego želju da takvog nekog imaju pored sebe jer je izuzetan. Tu vrstu o kojoj pričaš.
Možda su sebični pa ne znaju da uživaju u trenutku!

Suština je prepustiti se trenutku i ne razmišljati o sutra?

ne nego je izuzetni pojeo motku ne sme da spusti svoj nivo a ovaj mucenik kaska
i ako se istrpe nekako onda je OK ali sta znam jednom si mlad
kasnije tezhe

zezam se samo udrite inace je masturb mislim gore od gej seminara

e ala pisem a slabo kazem, mislim da se nekako oduzim krstarici
ma ok manje cu da pisem

Poslednja izmena:
......................
a evo sta je erotizam zla... znaci neki ljudi narocito zene koje su okruzene frkom... imaju nacin kako da prezive znaci osete...
e sad dodje zli eroticar i on ih zbunjuje jer sipa im med a rushi im taj osecaj dole, jer su one negde oshishane za to nesto da ga pitaju logicna pitanja............
.
:

Zašto misliš da zli erotičar to radi ako radi?

ne nego je izuzetni pojeo motku ne sme da spusti svoj nivo a ovaj mucenik kaska
i ako se istrpe nekako onda je OK ali sta znam jednom si mlad
kasnije tezhe
Zašto ne sme da spusti nivo? Da li je on u svakom smislu izuzetan ili je na nekom polju takav i ima nivo a na drugom je znatno ispod onog koji kaska za njim u vezi nekog drugog nivoa i polja?
Mislim da tu mora da postoji razmena.

pa ti mene vredjash (isto?!?) ako sam vec ogranicena a tebe smatram da nisi, onda valjda ti treba da das neki primer
tek si ga sad dao
zasto ti mene vredjas, ne vredjam te, ako si mi manje ili vise simpatican to ipak negde gurnem
ne pricam ti da si ovakav ili onakav

Ja samo pokušavam da malo ublažim tvoj otrovni cinizam koji na momente provaljuje iz tebe.

Objektivno umeš da zaebavaš ispod radara i to ti je neki ćef, šta li?

Nije mi dakle bila namera da te vređam već da ti ukažem na suvišne delove u tvojim obraćanjima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back