Igrač

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jer je saigrac bio okultan, da nije razmislio bi i video sve nelogicnosti i pitao i stao bi, rekao bi mami, pomogao bi mami i tati
ovako se smejao hihihihihi i slusao igraca
:I

pazi kad mi sad fali titanija

stavicu u svoj neki potpis "od mene je i IGRACH odustao" :lol:

e, nema, igrac mora da je bash neki promisljen lik, tesko mi je to da zamislim kod nas u srbiji

a je l ste sve forumashe podavili i ostali smo mi?

dobro :evil:

taj savrsheni ti je droga-odnos, tako je savrshen, to ne postoji
ima dobar odnos a on je prihvatljivo nesavrsen i prijatan

znaci to dvoje nekakvih iz spanske serije imaju sanse ako uspeju da se nekako prizemlje ...

shta znam ili su to na primer ... boni i klajd?

a je l ste sve forumashe podavili i ostali smo mi?

dobro :evil:

taj savrsheni ti je droga-odnos, tako je savrshen, to ne postoji
ima dobar odnos a on je prihvatljivo nesavrsen i prijatan

znaci to dvoje nekakvih iz spanske serije imaju sanse ako uspeju da se nekako prizemlje ...

shta znam ili su to na primer ... boni i klajd?
savršen u smislu ideala.

upravo. kada bi iz one prethodne igre proistakao takav odnos, mogli bi s pravom da ga nazovemo savršenim.
naravno, ako se uzme u obzir da igrač više ne želi da igra na šahovskoj tabli.

Savršen. To je suština. Učini da ga Saigrač vidi kao oličenje svega o čemu sanja.
Površni ljudi bi pomislii da se predstavlja kao predobar bez i jedne mane što bi ga činilo sumnjvim i njegova moć ne bi bila tako pogubna jer bi velikoj većini to delovalo kao patetična bajkica.
On tačno zna kakav je to sklop dobrih i loših sastojaka potreban da osobu baci njemu ispred nogu. Ima sposobnost nepogrešivog ogoljavanja i čitanja ljudi.
Suštinski kad se razgrebe ta Igra predstavlja najprefriganiju manipulaciju koju prosečan čovek ne može da zamisli.
Ponekad može da upotrebi Saigrače da jedni druge manipulišu a da uopšte nisu svesni šta rade.
Ili da glumi saigrača. To obično sledi kad završi igru.
U ovom drugom slučaju, ako je iskreno zainteresovan, koji je mislim retkost, neko samo vrhunski zavodi onog koga želi. Ali mislim da je to gotovo nemoguće.
Spoj ovakvog Igrača sa dobrim namerama je mislim nemoguća situacija.

Poslednja izmena:
pa to kao politichari, njihove igre

ili drzave, na svetskom nivou, neke organizacije, biznismeni...

ali pazi ako si dobar na toj maloj ligi ici ces gore i gore... i udarices u odavno ustanovljene :)
ili ces morati da se smirish? da se uvalis u neku grupu
ili si bash vrh izmedju ovaca i shipova?
dog el sam u pravu
malo se i gubim :I

oces da mi ukazes na nekog? :sad2:

Poslednja izmena:
Ima sposobnost nepogrešivog ogoljavanja i čitanja ljudi.
Suštinski kad se razgrebe ta Igra predstavlja najprefriganiju manipulaciju koju prosečan čovek ne može da zamisli.
Ponekad može da upotrebi Saigrače da jedni druge manipulišu a da uopšte nisu svesni šta rade.
Ili da glumi saigrača. To obično sledi kad završi igru.

Spoj ovakvog Igrača sa dobrim namerama je mislim nemoguća situacija.

Apsolutno tačno. Deluje kao sposobnost, prvo čitanja i razumevanja drugih ljudi, koja se stvara dugi niz godina, a zatim i sposobnost da se to isto čitanje i razumevanje upotrebljavaju zarad ispunjavanja svojih prohteva, koji mogu biti vrlo različiti ali imaju zajedničko da upotrebljavaju drugog čoveka isključivo kao alat svojih zamisli. U slučaju da je potreba emotivne prirode ( jer se iste sposobnosti mogu koristiti i često koriste znatno pragmatičnije ) problem nastaje što autentičan odnos traži dva subjekta sa svojim ličnostima, a Igrač koristi saigrača kao objekat koji se apsolutno potčinjava njegovim prohtevima. Na taj način Igrač ima kontrolu njemu nepodnošljive neizvesnosti da je drugi čovek subjekat sa sopstvenom voljom. Tako Igrač dobija samo surogat onoga što zapravo želi, a to je slobodna volja drugog da mu se Igrač dopada. Upravo zato što su je Igrač namučen i traži odnos na pogrešan način, njegova opšta situacija je nepovoljnija (ne u ovom odnosu, nego generalno). Igrač je i razvio ovakav sistem upravo zbog svoje namučenosti i taj sistem mu donosi surogat dobit umesto onoga što zapravo traži. S druge strane Saigrač je, što se tiče svoje konstitucije, u znatno povoljnijoj poziciji zato što je još uvek čitav, doduše sa opasnošću da zbog urođene želje i potrebe koja teži da se ostvari upadne u nezdrav odnos subjekta i objekta umesto dva subjekta.

da je tako, onda u ovoj igri ne bi bilo pobednika i pobeđenih, već bi ishod bio pat pozicija, mada...

Pa i jeste pat pozicija, pobeda ili poraz je samo subjektivan osećaj.

Nema semafora na kome su istaknuti zvanični rezultati bitaka.

Možda je problem i u tvojoj percepciji ovdašnjih dešavanja. Doživljavaš ih kao sukob u kome neko mora da bude nokautiran ili bar pobeđen na poene.

nisam postavljala dijagnozu samo sam primetila da ima elemenata.

Elemente koje si predočila pre su produkt konstrukcije koja bi podržala tvoje tvrdnje no što su oni zaista prisutni u istupima manipulatora o kojima se ovde raspreda.

Nažalost, priče o poremećaju ličnosti su danas matra kojom se objašnjava neobjašnjivo.

Ovo je era pompeznih ali praznih reči i zaključaka.

Ja pak mislim da ti pravi igrači nisu kliničke ptičice već ljudi koji tragaju za mišlju koja ima svež sadržaj .

Pa i jeste pat pozicija, pobeda ili poraz je samo subjektivan osećaj.

Nema semafora na kome su istaknuti zvanični rezultati bitaka.

Možda je problem i u tvojoj percepciji ovdašnjih dešavanja. Doživljavaš ih kao sukob u kome neko mora da bude nokautiran ili bar pobeđen na poene.

Elemente koje si predočila pre su produkt konstrukcije koja bi podržala tvoje tvrdnje no što su oni zaista prisutni u istupima manipulatora o kojima se ovde raspreda.

Nažalost, priče o poremećaju ličnosti su danas matra kojom se objašnjava neobjašnjivo.

Ovo je era pompeznih ali praznih reči i zaključaka.

Ja pak mislim da ti pravi igrači nisu kliničke ptičice već ljudi koji tragaju za mišlju koja ima svež sadržaj .

To je vidjenje dve strane jedne priče. Sa pozicije Igrača i saigrača. Ni jedna nije jedina tačna. Istinite su i jedna i druga.
To bi bilo objektivno. Stav da Igrač samo traga za svežom mišlju i da ne manipuliše je takodje subjektivizam.
Ipak se ne radi o nekom filozofiranju o smislu života u nekom društvancetu pa osoba A biva oduševljena osobom B i one tako časkaju.

Jeste, previše zvuči, zato sam i otvorila temu. Takve stvari nisu lako primetne, i vrlo su ozbiljne.
Tema nije o tipu koji maže i laže ribu kako je slatka i divna da bi imao seks sa njom ili devojka koja manipuliše muškarcem svojim sisama i dupetom.
To su svakodnevne stvari, gotovo normalne danas, iako negativne.

Ovo se odnosi na vrhunske psihološke igrače, koji igraju hladnokrvno i pokvareno, a svaki potez je planiran.
Obično su potkovani izuzetno znanjem sa polja psihologije. Jedini cilj je nadmoć.
Posmatranje nekog da bi uočili njegov psihološki profil, neprimetno i diskretno. Do trenutka dok pokažu interesovanje dugo vremena su vrebali.

Mnogo si gledala filmove
To je overplayed profil nekog sajko ludaka primeren americkim filmovima
U pravom zivotu ovakvih ljudi ima na jako malo i obicno se ta vrsta poremecenosti usmerava na prevara sa ekonomskim interesom
Dakle, ovakvo tvoje vidjenje je jako paranoicno i nepovezano sa stvarnim zivotom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back