Igra Rečiju..

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
apsolutno
sa neznancima, a narocito sa onima sa kojima po definiciji moras da imas pristojan, profesionalan odnos neumesno je svako gadjanje seksualnim aluzijama i sl.

sa prijateljima, pa cak i poznanicima (i virtuelnim, sto da ne) je sasvim druga prica - u odredjenim okvirima
neuvredljivo, saljivo, a la dzek

Meni je to ok u nekim situacijama, čak ni sa poznanicima ne volim to da potenciram baš uvek i svugde, počinje da me nervira cela ta priča... Smatram da su ljudi pukli i nemaju često o čemu pričati, i onda seks, seks, seks, ma idi više...

Zasto to radite,,?

Odem u pekaru i kupim hleb,,
Ona: Izvolite
Ja:jedan hleb..

Tu rade po dve prodavacice ..zavisno od smene, ali uvek u paru..

Ona:Ćes ti da mu das ili ja i smeju se,,
Druga :Jacu mu dam !
Ona:Nemoj ti ja cu mu dam, ili on mozda vise zeli ti da mu das,,
To je jedan primer,tek oko pice kad narucim i ako pitam dali je vruca..cija je vise vruca itd..:lol:

Desava mi se skoro svaki dan u niz susreta ,i nadje se poneka da igra takve igrice,i pomalo pocinje da ide na nerve jer me zbune u sekundi,doduse ne crvenim ali sigurno primete da su me zbunile jer zacutim i samo gledam,mozda se samo nasmejem i razmisljam sta da kazem i kako da reagujem.:(
Danas mi doslo im kazem..Metnem vas po redu ..jednu po jednu a moze i obe odjednom.

Mene zanima sta vam to znaci..Ste zeljne da se kresete, ili obozavate tako nekog da zezate i konstantno zbunite?

Devojkama dosadno pa se sale da im brze prodje vreme.
Objasnili ti vec.

Zasto to radite,,?

To je jedan primer,tek oko pice kad narucim i ako pitam dali je vruca..cija je vise vruca itd..:lol:

Desava mi se skoro svaki dan u niz susreta ,i nadje se poneka da igra takve igrice,i pomalo pocinje da ide na nerve jer me zbune u sekundi,doduse ne crvenim ali sigurno primete da su me zbunile jer zacutim i samo gledam,mozda se samo nasmejem i razmisljam sta da kazem i kako da reagujem.:(
Danas mi doslo im kazem..Metnem vas po redu ..jednu po jednu a moze i obe odjednom.

Mene zanima sta vam to znaci..Ste zeljne da se kresete, ili obozavate tako nekog da zezate i konstantno zbunite?

Pa tako zračiš
Narod bi reko viri ti vagina iz oči

Da si reko pm dajte mi taj lebac nebi se one tako zezale nego vide kolko je sati kod tebe pa te zaebavaju

:)

Ma ebo ih patak..
Shvatam jednom,dva put..al svaki put nek se ebu..
dok meni ne prekipi i kazem ajmo ribice,koja ce prva da me isproba.. da vas ugasim za izvesno vreme..;)

One te zezaju zato sto ih ne uzmes, proveravaju koliko si musko :mrgreen: i da li reagujes na zene i sex :lol:

Ne moze da ti kaze ej izyebi mekda te prvi put vidi nego koriste te izazivacke trikove :zper: i cekaju reakcije :per: :lol:

I onda ako ih ne startujes one te ogovaraju kad odes: kao nema mooda da nas poyebe :manikir: :rotf:

Igre recima mogu da budu divne pokatkad ako postoji fini osecaj za to gde, kad i sa kim se desava a poseban znacaj ima nacin na koji se igra.
Dostojanstven i prefinjen nacin se podrazumeva a dvosmislenost mora biti jedva primetna tek kao dodir leptirovog krila, onako kao slucajno, tek na tren. Volim ih.
Naravno, druga strana mora biti nas tip igraca recima da bi zadovoljstvo bilo potpuno.
Inace moze doci do zgranutosti prefinjene zene ili muskarca nekim balvanskim nastupom muskarca ili zene suprotnog tipa.

Poslednja izmena:
Igre recima mogu da budu divne pokatkad ako postoji fini osecaj za to gde, kad i sa kim se desava a poseban znacaj ima nacin na koji se igra.
Dostojanstven i prefinjen nacin se podrazumeva a dvosmislenost mora biti jedva primetna tek kao dodir leptirovog krila, onako kao slucajno, tek na tren. Volim ih.
Naravno, druga strana mora biti nas tip igraca recima da bi zadovoljstvo bilo potpuno.
Inace moze doci do zgranutosti prefinjene zene ili muskarca nekim balvanskim nastupom muskarca ili zene suprotnog tipa.

ti me svaki put toliko odusevis da ja ostanem bez rijeci
majke mi
kad bi muskarci znali sto i ti na planeti bi bio raj nebeski :)

ja sam valjda te srece..problem sto se ponekad postidim..
uhvate me na brzinu u semu i ja blokiram na par sekunde..
To je vid sale i zezanja..sa osobama s,kojima se znas i vidjas svakodnevno..mada nekad imam utisak da zele mozda i vise al se nisam opustao vise od toga.

Ma ebo ih patak..
Shvatam jednom,dva put..al svaki put nek se ebu..
dok meni ne prekipi i kazem ajmo ribice,koja ce prva da me isproba.. da vas ugasim za izvesno vreme..;)

a sta se desi kad se probudis iz tog sna gde te jure pohotne pekarke?:lol:
znaci ne gleda se varljivo leto pre sanka jer ti svakakve stvari padaju na pamet:mazi::lol:

- - - - - - - - - -

ja sam valjda te srece..problem sto se ponekad postidim..
uhvate me na brzinu u semu i ja blokiram na par sekunde..
To je vid sale i zezanja..sa osobama s,kojima se znas i vidjas svakodnevno..mada nekad imam utisak da zele mozda i vise al se nisam opustao vise od toga.
:rotf::rotf::rotf:
jest vec te zamljisam rumeni obrascici i sav pogubljen...a majka te vaspitala da su tete fine:mrgreen::lol:,a onda te ovakve strasne vestice napadnu,ma sve cu da ih bijem:batina::lol:kad nam kvare hera:lol:

- - - - - - - - - -

svaka ti na mestu:ok:

Sledeci put napravi "lapsus" pa im trazi podgacice.

:lol:

- - - - - - - - - -

e bre hero
bio moj brat na eskurziji u rvatsku
i tazi on hleb
a ona kaj zelite
hleb
ne razumem
ma daj mi bre ono ***** sto jedes svaki dan :hahaha:

- - - - - - - - - -

e bre hero
bio moj brat na eskurziji u rvatsku
i tazi on hleb
a ona kaj zelite
hleb
ne razumem
ma daj mi bre ono ***** sto jedes svaki dan :hahaha:

a sta se desi kad se probudis iz tog sna gde te jure pohotne pekarke?:lol:
znaci ne gleda se varljivo leto pre sanka jer ti svakakve stvari padaju na pamet:mazi::lol:

- - - - - - - - - -

:rotf::rotf::rotf:
jest vec te zamljisam rumeni obrascici i sav pogubljen...a majka te vaspitala da su tete fine:mrgreen::lol:,a onda te ovakve strasne vestice napadnu,ma sve cu da ih bijem:batina::lol:kad nam kvare hera:lol:

- - - - - - - - - -

svaka ti na mestu:ok:
aaa.. sto ne prosetas 100 met pa se vrni da se pisemo..
osvezices memoriju ,,:p

Zasto to radite,,?

Prostakluk. Ali valjda su to perverzne fore za intelektualno deficitne.

Back