Sretna sam sto tuzna bez tebe mogu biti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pod uslovom da je oženjen.muskarac ima problem za svako resenje

Pod uslovom da je oženjen.![]()

Kad ovde odobre istopolne brakove, neće biti nevenčanih.svi muskarci su ozenjeni![]()
E preko ovoga već ne mogu da pređem. Ovo je prevršilo svaku meru. Ovo je postalo toliko ozbiljno, da je prosto neozbiljno. Ovo me je već duboko pogodilo, a bogami i uvredilo, i kao čoveka i kao komunistu. Ja preko ovoga neću tek tako da pređem. Žaliću se društvu za zaštitu letećih mrava, sijamskih pačića i retardiranih zečeva. Ja sam svašta u životu čuo i pročitao, ali ovoliko prepotentno i uvredljivo pisanje bez ikakvog obzira na obzir još nisam ni čuo ni video. Ovo nipodaštava sve tekovine ovog savremenog društva i civilizacije u opšte, a naročito mobilne telefonije (mada slično važi i za fiksnu). Sva demokratska dostignuća i emancipicovanje, kako pojedinaca tako i grupa za borbu protiv nemorala i slobodnog izražavanja (koje nedemokratski elementi hoće da zabrane).s' obzirom na obzir,
da je moj obzir najobzirniji obzir,
tvoj obzir ne dolazi u obzir
Ovo je direktno ukidanje svih ljudskih prava koja važe čak i u necivilizovanim društvima kao što su Bušmani (koje ja jako poštujem i cenim), srozavanje srpstva i hrišćanskih vrednosti i neće me čuditi (a što je vrlo verovatno) da radiš za vlade SAD, Zimbabve i Kubu (i još neke koje neću da pominjem jer ja radim za njih).tvoj obzir ne dolazi u obzir
Čekaj bre, pa našta ovo liči.da je moj obzir najobzirniji obzir
O što je dobra ova tema. Odsad ću samo nju da posećujem (mislim, temu).
Ko je lud ne budi mu drug.
Možda mu je dug. Mislim na dug za TV pretplatu.
Pošto imam dug, pozivam ove iz RTS javnog servisa da dođu da mi poprave bojler. Nemoj se bojite, biću nežan.

E preko ovoga već ne mogu da pređem. Ovo je prevršilo svaku meru. Ovo je postalo toliko ozbiljno, da je prosto neozbiljno. Ovo me je već duboko pogodilo, a bogami i uvredilo, i kao čoveka i kao komunistu. Ja preko ovoga neću tek tako da pređem. Žaliću se društvu za zaštitu letećih mrava, sijamskih pačića i retardiranih zečeva. Ja sam svašta u životu čuo i pročitao, ali ovoliko prepotentno i uvredljivo pisanje bez ikakvog obzira na obzir još nisam ni čuo ni video. Ovo nipodaštava sve tekovine ovog savremenog društva i civilizacije u opšte, a naročito mobilne telefonije (mada slično važi i za fiksnu). Sva demokratska dostignuća i emancipicovanje, kako pojedinaca tako i grupa za borbu protiv nemorala i slobodnog izražavanja (koje nedemokratski elementi hoće da zabrane).
Vrlo dobro znam ko stoji iza vas i ovakvih vaših izjava (samo neću da kažem - baš toliko lud nisam).
Ovo je direktno ukidanje svih ljudskih prava koja važe čak i u necivilizovanim društvima kao što su Bušmani (koje ja jako poštujem i cenim), srozavanje srpstva i hrišćanskih vrednosti i neće me čuditi (a što je vrlo verovatno) da radiš za vlade SAD, Zimbabve i Kubu (i još neke koje neću da pominjem jer ja radim za njih).
Čekaj bre, pa našta ovo liči.
Pa šta smo mi ovde? Tvoji robovi?
Da nisam ovako kulturan (a i nisam), sad bih ti pomenuo i majku i najbližu rodbinu, ali neću (mada bi se možda obradovali).
Ovakve pojave su vrlo zabrinjavajuće u društvu i sad mi je jasno zašto ima toliko korupcije, nasilja, pobačaja i ne mogu da nađem beskvasni hleb. Obiđoh sve pekare ovde u okolini i nema. I šta sad treba? Da uzmem privatnog detektiva da mi traži beskvasni hleb?
Da li si ti normalna? Pa ko će ovu nagriženu državu da vodi? Ovo ko da je grizli iz Srbije, pa samo grizu, grizu, grizu...
Oće li nešto nama da ostane?
Pa kad bi smo jeli asfalt, ostali bi smo gladni koliko je stanjen. Kažu, pune svoje džepove. Ne može više ni Evropa da iskontroliše. Pa gde nađoše asfalt da trpaju u džepove.
Nisam to hteo da kažem. Malo sam zastranio.
Eto, izvela si me iz takta, sludela, totalno sam zastranio.
Ima da te tužim za duševni bol, pretrpljeni strah, nervni slom i zato što mi je stazu ispred garaže najela so (za svaki slučaj).
Pokazaću ja tebi šta je čovek Srbin i kako se tuži, a imam brata od ujaka advokata pa neće ništa da me košta. A znaš li koliko sudija zna i kakav je sa njima. Samo da se vrati sa zimovanja.
I šta ti uopšte hoćeš od mene?
Kad sam ja tebe nešto dirao i prozivao, a kamoli pretio?
Evo forumaši su mi svedoci.
Ja tebe bre ni ne poznajem.
I otkači se bre više od mene. Ja sam ženjen čovek imam dvoje dece.
Idi traži nekog drugog, šta si mene napala.
O bože me sačuvaj čega sve ovde nema. A tek čega ima!
Ne dao ti Bog da upoznaš moju ženu. Ako je budem pustio na tebe videćeš.