IGRA ISTINE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta je ovde pitanje?:hahaha::hahaha:
Bog je čoveku glavu dao ne samo zato da nosi šešir na njoj, nego da malo koristi i ono što se nalazi u njoj!
Pitanje je ona rečenica kojom moj post završava,....koja na kraju nije imala upitnik,.....a zbog prevelike ljubaznosti i moje uviđavnosti, isti ja stavih tamo naknadno,....pa mislim, možda sad bude malo jasnije.:D
Da li sad ima još neka nedoumica u životu, i oko njega koju bi smo mogli ovako kolektivno razmotriti,...obraditi vas,.....i učiniti vas zadovoljnim?
:hahaha:

Poslednja izmena:
Sa naočarima ili bez njih? pogled u budućnost ili u prošlost?
Znate, ne volim komplikovana pitanja,...jer želim dati jednostavan odgovor!:hahaha:
Vi ste jednostavna osoba ili ćete mi komplikovati život?:rotf:

Leto! Vi ste meni sad jednostavni,....naravno, ne mislim tu sad ko neki,....da ste prosti,...daleko bilo,...vi ste meni u šatoru dobrodošli,.....ali ga još nisam postavio,....nisam mislio da će za to danas biti potrebe.
Verujete li vi meni da ja ove postove upravo odavde šaljem?:D

.......vi niste dali odgovor na moje pitanje,....ali dobro,...sad je vreme ćutanju,....neki ljudi žele se šaliti a posle sve pogrešno zaključuju,...želim vam lepo popodne,...

To pitanje mi postavite sutra,...
Nadam se da niko ovde nije uvređen?

Meni moze biti svaki dan najlepshi ako ga takvog ucinim, zaista...
Danashnji dan je protekao radno, a sada odmaram, posle ce biti paradno, pa tako redom do spavanja...
Do kada nocu sedite za kompom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back